Miami Hurricanes
6 feliratkozó
1 hónapja
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
vége van, kicsi!Miami TE Cam McCormick emotional after his 9-year CFB career comes to an end. What a journey 🥹 pic.twitter.com/JxoHDQxOtJ
— Rivals (@Rivals) December 29, 2024
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Jönnek a legacy commitok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
na cristobalnak meglett végre a win edzőként a seminoles ellen, jó kis fizikális meccs volt futottunk mint állat, martineznek volt egy runja egy kurva régi warrick dunn runra emlékeztetett be a közepébe két fal tolong 9 yardot aztán hirtelen portal aktiválva kikerült a darálóból oldalt és go. majd rakok be videot később.8-0
több mint 1 éve
jó kis wnba score lett 😀ward canes rekord zsinórban 7dik 300 feletti meccse, elég sokat javit idén a draftpoziján láttam már top 5ös picknek is
több mint 1 éve
így van, Sebastian, a mascot sem véletlenül lett egy íbisz, ez a madár az utolsó, ami fedezékbe vonul pl. hurrikán idején és az első, aki megjelenik utána. ha egy íbisz visszatér, elmúlt a veszély.Azért ez a csapatnév most elég bizarrul hangzikMiért is? Ott ez teljesen megszokott, pont ezért lett a nevük
Stoki
r.baggio
több mint 1 éve
Azért ez a csapatnév most elég bizarrul hangzikMiért is? Ott ez teljesen megszokott, pont ezért lett a nevük
Stoki

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Azért ez a csapatnév most elég bizarrul hangzik
több mint 1 éve
Az ismételt túléléssel megvan a 6-0 és a bowl eligibility
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
5–0, ezt nem kell magyarázni, de azért ez a Hokies elleni már nagyon csücskös volt, érdemes pótolni minimum a végjátékot.Ward továbbra is elképesztő, még csak hasonló szintű játékot sem láttam Canes QB-tól az elmúlt két évtizedben, emellé pedig annyira gyenge a sorsolás, hogy akár veretlenül is be lehet masírozni a rájátszásba.
több mint 1 éve
Kompakt irányítóteljesítmény volt, talán a legjobb a Top25-ben.meccs alatt szerintem olyan 40es pulzusa lehetett végigCam Ward vicces alak, a Gator fanoknak üzent, hogy legközelebb huddle alatt üvöltsenek, egyébként nem zavaró és megköszönte a jó hangulatot.OK, a U idén megnyert egy hypevonatra, amíg nem jön a Cristobal zsenifostam ettől a párosítástól, de szerencsére pozitívan lepett meg a csapat. október 26-án játszunk az FSU ellen, 7-0-val kellene megérkezni abba a meccsbe, a tegnapi alapján ez reális elvárás lehet.
zacknorb
törölt kristof
Dzsokijuing
Kúrfürst briareos
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
meccs alatt szerintem olyan 40es pulzusa lehetett végigCam Ward vicces alak, a Gator fanoknak üzent, hogy legközelebb huddle alatt üvöltsenek, egyébként nem zavaró és megköszönte a jó hangulatot.OK, a U idén megnyert egy hypevonatra, amíg nem jön a Cristobal zsenifostam ettől a párosítástól, de szerencsére pozitívan lepett meg a csapat. október 26-án játszunk az FSU ellen, 7-0-val kellene megérkezni abba a meccsbe, a tegnapi alapján ez reális elvárás lehet.
zacknorb
törölt kristof
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Cam Ward vicces alak, a Gator fanoknak üzent, hogy legközelebb huddle alatt üvöltsenek, egyébként nem zavaró és megköszönte a jó hangulatot.OK, a U idén megnyert egy hypevonatra, amíg nem jön a Cristobal zsenifostam ettől a párosítástól, de szerencsére pozitívan lepett meg a csapat. október 26-án játszunk az FSU ellen, 7-0-val kellene megérkezni abba a meccsbe, a tegnapi alapján ez reális elvárás lehet.
zacknorb
törölt kristof
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
OK, a U idén megnyert egy hypevonatra, amíg nem jön a Cristobal zsenifostam ettől a párosítástól, de szerencsére pozitívan lepett meg a csapat. október 26-án játszunk az FSU ellen, 7-0-val kellene megérkezni abba a meccsbe, a tegnapi alapján ez reális elvárás lehet.
zacknorb
több mint 1 éve
OK, a U idén megnyert egy hypevonatra, amíg nem jön a Cristobal zseni
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Well, now it’s a streak. Also, Rick Stockstill might have been coaching MTSU back in the 30s, we can’t prove otherwise. pic.twitter.com/rRjyV7rJXK
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 25, 2022
több mint 4 éve
Back where he belongs.
— Canes Football (@CanesFootball) December 6, 2021
Welcome home, Coach Cristobal.
More: https://t.co/USw61qS59O pic.twitter.com/nAWNLE6dy9
Joe Brady az első számú kiszemelt OC-nek

---
több mint 4 éve
Mindezt úgy, hogy Manny Diaznak még élő szerződése van, biztos jól sikerültek a tegnapi recruiting pofavizitek

---
több mint 4 éve
BREAKING: Mario Cristobal is expected to finalize his agreement to be Miami’s next Head Coach today, per @MichaelRyanRuiz pic.twitter.com/mwLxQJOW0Y
— PFF College Football (@PFF_College) December 6, 2021

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...