NFL Draft 2026
8 feliratkozó
18 napja
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.Gimiben azért elég sokan játszanak sok poszton, ha megnézed még RB is volt, aztán ahogy jött a végzős éve már csak S volt, és annak is recruitolták.
Cruyffista

20 napja
Az azért egy 'mi az istent keres a pályán ez a falábú balfasz'-hoz képest 1 év alatt elég durva előrelépés.Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.Egy második körös safety
Sixo
zacknorb

20 napja
Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.Egy második körös safety
Sixo
Poloska vagyok.
20 napja
itt egy espn-es mock isEz mondjuk annyiban biztosan értelmesebb, mint az előzők, hogy a fogyatékos Nyck Harbort nem teszik első körbe. A gyereknek 2 szezon alatt nem jött össze az 500 yard. Csak azért mert extra atléta nem hinném, hogy ennyit érne. Mondjuk Emmanworival is ugyanitt álltam egy éve, oszt mi lett belőle.
www.espn.com/nfl/draft2026/story/_/id/44925346/2026-nfl-mock-draft-early-first-round-predictions-quarterbacks-trades-32-picks
Löfli

20 napja
Downsszal kapcsolatban nekem az az első kérdésem, hogy aki ennyire generációs safety, azt miért kezdték el átépíteni fontosabb posztra, amíg lehetett. Ráadásul ha jól látom WR-ként kezdte még anno mint a testvére, és onnan lett safety.
Szerkesztette: Cruyffista
20 napja
itt egy espn-es mock is
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
Don't blink!
20 napja
Én ebből a listából azt olvasom ki, hogy a Clemsontól idén bajnoki runra kell számítani, ehhez képest rájuk és az Alabamára is 15-ös oddsz van. Az OSU és a Texas a favorit 7, illetve 7.5-ös szorzóval. Heismanra természetesen Manning a favorit. 😀
20 napja
De az már hülyeség, mivel a 26-os osztályban már nem lesz szuper szeniorkodás. Nyilván a NIL rendszer miatt nem fog már annyi junior kijönni, mint 5-10 éve, de ismét várható, hogy egy jó junior év után valaki inkább kijön, mint sem.Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
zacknorb
20 napja
Mondjuk ehhez nem kell nagy mondás. Ha azt írod hogy a fele ki se jön a draftra, az már forrób.Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
szaba
Poloska vagyok.
21 napja
Most leírom, hogy jövő márciusban ezeknek a fele nem lesz benne a top 64-ben.
Cruyffista
22 napja
Nem fog jonni Arch a draftra, biztos vagyok benne. Majd 2027-ben. Persze jovo ev elejeig, amig be nem jelenti hivatalosan, nyilvan minden mockban ott lesz, mivel eligible es mar most o a kisiten, eleg volt hozza a Manning nevet adni. Ettol fuggetlenul 2026-ban meg ketlem, hogy kijon.

22 napja
De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?Őt ismerik név alapján. Pedig a jövő évi qb class nagyon erős nélküle is, Allar, Nussmeier, Sellers (bár lehet ő sem jön ki). Nem véletlen tolja most minden fogadási guru, hogy Sellers 34-es 1/1 szorzóját kell torpedózni, több emberben benne van a top potenciál, pláne ha jobban sikerül a következő szezonjuk mint Archié.
warr_b
22 napja
Mert eligible, addig meg minden mockban benne lesz, míg azt nem mondja, hogy maradok még egy évet.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b

23 napja
Olyan NIL- szerződése van, hogy kétszer is meggondolja.Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
Cruyffista
warr_b
Ewers is milliókat veszített,pedig messze nem egy szint.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
23 napja
bleacherreport.com/articles/25190560-2026-nfl-mock-draft-brs-way-too-early-predictionsItt egy jövő évi mock, mondjuk ahhoz sokat kell szívni hogy Sellerst valaki Manning előtt vigye ki 😂

23 napja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.De miért veszi mindenki készpénznek, hogy Archie jövőre már jön is a draftra?
Cruyffista

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
23 napja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt.Jets-et nem látom 1/1-en. Colts / Giants és Titans is gyengébb szerintem.
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
KeyG
23 napja
Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
KeyG
that nigga Gruden amazed at how stupid he is lmaoo this clip hilarious man https://t.co/uNw1UTXZei
— Chill Parcells (@nickcoachin) April 26, 2025
23 napja
Nálam a Jets lesz jövőre az 1/1, de ott lesz a Saints, Titans is 1/5 alatt. Giants menni fog és nagyon jól draftoltak, nekik nem kell a pick.
A Dolphinstól nagy leolvadást várok az éven és szerintem a Jaguars sem lesz jó.
A Patriots viszont 8-9 9-8 as csapat lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
23 napja
Gondolom ezek szuperból oddszok (?), de a Saints közelebb lesz a csoportgyőzelemhez, mint az 1/2-höz. Gyenge az a csoport hogy ne nyerjenek 2-3 meccset a riválisok ellen, és még a legerősebb csapat (Bucs) is rosszul erősített. Szerintem ha nincs a sérüléshullám, tavaly is a Saints nyeri a nfc délt. A Brownsnál Graham Garrett D fal, egy rakás jó O playmaker, közepes sec és OL, 2x-es coach of the year Stefa, szerintem messze lesznek az 1/1-től. A Colts és a két new yorki közül fog kikerülni az első választás szvsz.Az arcsi propaganda borzasztóan idegesítő lesz, ha már most kb legnépszerűbb topic, előre látom hogy week 1 után minden 0-1-gyel álló csapat szurkolótábora full tankot követel a csapattól.
23 napja
Én is csak erre az egyre tudtam gondolni.Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
zacknorb

23 napja
Saintsbe megy Nussmeier, ez egy real mock
Poloska vagyok.
23 napja
Elbukjuk a SB-t?Betrade-eltek 1/31-re mint most az Eagles
Kurva életbe.
Bazzani
Poloska vagyok.
23 napja
Azt a legjobb QB-k, Diego Pavia meg Brendan Sorsby merre?Pavia vagy Mateer dilemma volt utolsó QB-nak. A TE class kurva gyenge így elsőre, Joly is éppen csak befért.
Joe Royer TE is ideférne
zacknorb