NFL Draft 2026
sztem vki felcserél az első végébe hogy elhozza mert az 5. éves opció sokat számít ha bejönTutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
a linken elérhető a (fizetős) The Touchdown 2026 Draft és az ingyenes 2026 The Aqua-Coral Report Dolphins Draft Guide (200+ prospect) és a szintén ingyenes The Franchise Stability Index 2026 Rookie Edition (főleg Fantasy szemmel nézve), valamint a csak WR-eket tartalmazó Analytical Prospect Guide 2026 (főleg analitikai szemmel nézve)
a link mától 6 napig él
Szerkesztette: rva
thebeast2026! a kód, egy sima removepaywall megmutatjawww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Az idei szentírás Bruglertől.
Bazzaniwww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
Janek
Tutira mentek 😊Mondjuk ha TY Simpsont elviszi vki az első nap, vagy a második elejèn, az meg is èrdemli....a hypon túl egyelőre sokkal többet nem látok bele... aztán lehet tèvedek 😀
Janek

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Ehhez a verzióhoz nem kell.www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzaniwww.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
Janek
Itt nem ez a baj, bár ez is igaz.Pedig igaza van.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
szaba
fake.id
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.
Őszentsége Sobri Jóska
Az én állításom, hogy az AFCS 2021-25 között egy minőségileg rossz csoport volt, míg szerintem az AFCW 2026-30 között erős lesz. Ha valaki veszi a fáradtságot, és megnézi, mi a Titans, Texans, Colts hármas története az említett 5 évben, az jobban érti, mire utaltam. És erre nem az a válasz, hogy egyes meccseken az én kedvenc csapatom milyen gyalázatos teljesítményt nyújtott az AFCS csapatai ellen tavaly.
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzani
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/
Bazzani
www.nytimes.com/athletic/interactive/the-beast-2026/Kód is van hozza?
Bazzani
Pedig igaza van.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldi
szaba
fake.id
A Raiders nem a bohócok csoportjában van, a Raiders a bohóc.
kifejezetten jókat röhögtem azon, hogy egy chargers szurkoló flexel a broncos és a chiefs sikereire xd a bohócok csoportja üdvözletét küldiNem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
The last time a No. 1 overall pick QB did not attend the NFL Draft was in 2021, when the Jaguars selected Trevor Lawrence. https://t.co/OaKcGpxFn0 pic.twitter.com/yz4DPhZ5C5
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 7, 2026
iktriad
szaba
és még a titans is egy labdás meccs volt 😭
Igen. Mi csak egy jó csapat vagyunk a 3-ból és idén már a 4. Titans is sokkal jobb lesz. 😀Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀És ettől jobb lesz a divíziótok?
iktriad
szaba
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀És ettől jobb lesz a divíziótok?
iktriad
Érdekes ez a trash talk, mert emlékeim szerint elvertük mind a 4 AFC West csapatot tavaly. 😀Ez itt az AFC West nem a Conference USA.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
The last time a No. 1 overall pick QB did not attend the NFL Draft was in 2021, when the Jaguars selected Trevor Lawrence. https://t.co/OaKcGpxFn0 pic.twitter.com/yz4DPhZ5C5
iktriad
szaba
Sixo
Szerkesztette: iktriad
Szerkesztette: Bazzani
Ez itt az AFC West nem a Conference USA.Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
iktriad
szaba
Nem, a Raiders nem a bohócok csoportjában van.Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2
iktriad
Hoppá, az 1/1 nem lesz ott a green roombanSzóval a Raiders megnyeri majd kétszer is a csoportját a következő 5 évben? 😀
dande2