NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL Draft 2026

16 feliratkozó

17 perce
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 136 — situational football
ez a story egyre jobb...

ha ez totál bust lesz, akkor ebbe bele kell bukjon a GM
ZERO_L
Szerintem ez nem volt amúgy rossz döntés. Értem McVay álláspontját de a GM-ét is.
Stafford még lesz 1-2 évet aztán megvan a cseréje úgy, hogy tankolni sem kellett érte.
Bazzani
csak amikor elvileg all-inben van a csapat bajnoki cimert akkor lehet nem a QB posztot erosited, ahol egy HoF jatszik all-American szinten.
csebi
a Packersnek bejött, nem? 😊
Negritis, a vajda
bejött?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
19 perce
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 136 — situational football
én ezt értem, hogy "nagy koponyák" sok mindenkiből tud elfogadható játékost csinálni, csak ezt a gyereket a legeslegeslegnulláról kell felépíteni

menni fog mindez úgy, hogy csakis edzéseken tud gyakorolni meg videókat néz? Szerintem ez nem így működik, hisz edzésen az első csapattal Stafford fog játszani, Simpsonnak a scout csapat jut, ahol meg limitáltan tud fejlődni

legérthetetlenebb, hogy ezért képesek voltak beáldozni egy 1/13-at (gyenge draft class ide vagy oda), Simpsonhoz hasonló prospectet bármilyen drafton találsz, de tényleg bármelyiken...
simán választhattak volna bármikor egy 4.körös irányítót, lehet nem sokkal több red flaggel mint ez a gyerek

Ha Simpsonból valami csoda folytán elfogadható játékos lesz, azzal sem megy sokra a Rams lsd Goff, szóval nem igazán értem ebben a projektben mi a "high reward", meg bekerülési érték az borzasztóan magas.

Ha meg komolyan valaki elhiszi, hogy ebből a srácból fr. QB lesz, akkor kvázi a scouting szakmát ki lehet dobni az ablakon.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
22 perce
Negritis, a vajda Denver Broncos 57 823 — The Mathematician
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Szerintem ez nem volt amúgy rossz döntés. Értem McVay álláspontját de a GM-ét is.
Stafford még lesz 1-2 évet aztán megvan a cseréje úgy, hogy tankolni sem kellett érte.
Bazzani
csak amikor elvileg all-inben van a csapat bajnoki cimert akkor lehet nem a QB posztot erosited, ahol egy HoF jatszik all-American szinten.
csebi
a Packersnek bejött, nem? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
27 perce
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 354 — Lucas Scott
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
42 perce
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 206 — Axel Foley
ez a story egyre jobb...

ZERO_L

56 perce
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 780 — Így remélem megfelelek nektek.....
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Mondjuk McVay fű alatt tud tenni èrte, hogy az legyen 😏 bár nyilván nem feltétlenül èrdeke. De állást bárhol kap szvsz.
1 órája
ez a story egyre jobb...

4 órája
Lehet mégse McVay kérte? 😀

4 órája
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 280 — NFL bracket champion '26
Best of the rest:
1. Denzel Boston, WR (Washington)
2. Zion Young, ED (Missouri)
3. Jermod McCoy, CB (Tennessee)
4. Avieon Terrell, CB (Clemson)
5. Kayden McDonald, DI (Ohio State)
6. Cashius Howell. ED (Texas A&M)
7. Colton Hood, CB (Tennessee)
8. Christen Miller, DI (Georgia)
9. CJ Allen, LB (Georgia)
10. Brandon Cisse, CB (South Carolina)
11. Emmanuel McNeil-Warren, S (Toledo)
12. Chase Bisontis, OG (Texas A&M)
13. T.J. Parker, ED (Clemson)
14. Lee Hunter, DI (Texas Tech)
15. Anthony Hill Jr., LB (Texas)
16. Emmanuel Pregnon, OG (Oregon)
17. Jacob Rodriguez, LB (Texas Tech)
18. Gabe Jacas, ED (Illinois)
19. Jalon Kilgore, S (South Carolina)
20. Zachairah Branch, WR (Georgia)
21. Derrick Moore, ED (Michigan)
22. Kyle Louis, LB/S (Pittsburgh)
23. Josiah Trotter, LB (Missouri)
24. Germie Bernard, WR (Alabama)
25. A.J. Haulcy, S (LSU)
26. De'Zhaun Stribling, WR (Ole Miss)
27. R Mason Thomas, ED (Oklahoma)
28. Keionte Scott, DB (Miami-FL)
29. Malachi Fields, WR (Notre Dame)
30. Antonio Williams, WR (Clemson)
31. Gennings Dunker, G/T (Iowa)
32. Keith Abney II, CB (Arizona State)
33. Dani Dennis-Sutton, ED (Penn State)
34. Oscar Delp, TE (Georgia)
35. Jake Slaughter, C (Florida)
36. Sam Roush, TE (Stanford)
37. Domonique Orange, DI (Iowa State)
38. Chris Bell, WR (Louisville)
39. Caleb Tiernan, OT (Northwestern)
40. Tyler Onyedim, DI (Texas A&M)
41. Jalen Farmer, OG (Kentucky)
42. Elijah Sarratt, WR (Indiana)
43. LT Overton, DL (Alabama)
44. Will Lee III, CB (Texas A&M)
45. Kamari Ramsey, S (USC)
46. Daylen Everette, CB (Georgia)
47. Gracen Halton, DI (Oklahoma)
48. Darrell Jackson Jr., DI (Florida State)
49. Garrett Nussmeier, QB (LSU)
50. Travis Burke, OT (Memphis)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 598 — Kinek mit intézett a kormánya
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Mock draftok - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Az elmúlt hetekben nagyot mennek azon dolgok, amiket Sobri kizártnak tart.
Ha folytatódik a tendencia, ez lesz az új JC-féle egy haver mondta.

Poloska vagyok.
21 órája
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
Egyrész kevés a kiemelkedő játékos az idei drafton, legtöbb játékos valszeg 10 hellyel később menne ki egy átlagos classban. Másrészt elkapóból is inkább sok jó prospect van, mint elit. Tyson talán az egyetlen akiben WR1 potenciált látnak most a szakértők, de ő ugye sérülései miatt kérdéses. Lemon valszeg slot only, szóval marad Tate mint a legbiztosabb szélső elkapó. WR meg kell nagyon a ligába szóval a nagy kereslet találkozik a mostani kínálattal.
Wester
és a sisak scouting erejét se becsüljük alá, Tate sokat köszönhet a korábbi OSU WR-eknek meg Smithnek

ha már Smith, nagy kár hogy idén nem jöhet a draftra, nagyon megnézném egy QB needes csapat 1/1-en mit választ egy korrekt (de nem jó/kiváló) QB prospectet vagy egy olyan WR-t, aki már első évében benne van hogy elit szinten fog játszani a profiknál is

21 órája
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 158 — Jó ötletnek tűnt!
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka
Negritis, a vajda
Az én tippem hogy Simpson max Cards feltrade-el megy el első körben

Lesz ez még így se!
22 órája
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
az idei drafttal kapcsolatban más fórumokon (pl. NFL draft reddit) is jóval kevesebb az érdeklődés, mint a korábbi években. ez egy gyenge draft, kevés izgalmas prospecttel.
deyell
gyenge class + túl sok egyéb dolog zajlik a világban ami elviszi a figyelmet

22 órája
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka

23 órája
tenorx 14 140 — fő libsi
Multiple sources, including a player personnel director, a Southeast area scout and a pass game coach, told CBS Sports' Matt Zenitz they coud envision a scenario where Beck goes late in the first round or early in the second round. Their reasoning is that finding a solid, cost-controlled quarterback is harder than ever these days.

"I know the public perception but he's an experienced, good, talented thrower that's really smart and he's ready to go," a player personnel director told Zenitz. "So I could see a team taking him as early as [Round 1]."

Zenitz wrote it is still more likely that Beck is a Day 2 pick than a Day 1 pick.

Legalább lenne hajnalban móka és kacagás 😀
empty taxi
Steelersnél nem lepődnék meg semmin.
1 napja
Multiple sources, including a player personnel director, a Southeast area scout and a pass game coach, told CBS Sports' Matt Zenitz they coud envision a scenario where Beck goes late in the first round or early in the second round. Their reasoning is that finding a solid, cost-controlled quarterback is harder than ever these days.

"I know the public perception but he's an experienced, good, talented thrower that's really smart and he's ready to go," a player personnel director told Zenitz. "So I could see a team taking him as early as [Round 1]."

Zenitz wrote it is still more likely that Beck is a Day 2 pick than a Day 1 pick.

empty taxi
ahogy Malik Willis is első körös volt 😀

Lesz ez még így se!
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 256
Bebaszna ha top100-ban elmenne 😊
warr_b
 youtu.be/YgSPaXgAdzE?si=ulljfym2fpJD3suj
1 napja
warr_b Washington Commanders 29 732 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Bebaszna ha top100-ban elmenne 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
1 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 280 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
1 napja
Stez SMU Mustangs 48 195 — Whoops, looks like something went wrong.
undisputedly
Egyrész kevés a kiemelkedő játékos az idei drafton, legtöbb játékos valszeg 10 hellyel később menne ki egy átlagos classban. Másrészt elkapóból is inkább sok jó prospect van, mint elit. Tyson talán az egyetlen akiben WR1 potenciált látnak most a szakértők, de ő ugye sérülései miatt kérdéses. Lemon valszeg slot only, szóval marad Tate mint a legbiztosabb szélső elkapó. WR meg kell nagyon a ligába szóval a nagy kereslet találkozik a mostani kínálattal.
Wester
Amugy ezt a slot temat en mar annyira nem vennem figyelembe az NFL-ben, az elmult evekben szamos jatekos kerult ki a szelre es volt jo, akikrol allandoan ment, hogy slot elkapok. A draft elott peldaul mindenki lehuzta Smith-Njigbat (nyilvan emellett meg a seruleseit emlegettek), aki az elso ket eveben jatszott 900 snapet slotban, tavaly meg mar csak 100-at, full time outside lett, aztan hulyere vert a szelrol is kb. mindenkit. En amondo vagyok, hogy a preciz route runnerek, akik ertik is a jatekot, azok a szelen is jok tudnak lenni, hiaba csak mondjuk 6'0 korul vannak. Lemonnak raadasul erossege a keze, kb. mindent elkap, amit a kozelebe dobsz. Makaiban minden megvan, hogy jo legyen az NFL-ben is.

1 napja
Beki New York Jets 2 659
Jól látom h DAZN-en ingyen lehet nézni majd a draftot?
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.
Bazzani
Megoldottam.
TV-n is van alkalmazás.
Bazzani
Igen, TVre raktam fel én is és utána már csak account login elv.
1 napja
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.
Bazzani
Megoldottam.
TV-n is van alkalmazás.

1 napja
Beki
Ez hogy működik?
Segítsetek légyszi.

1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 598 — Kinek mit intézett a kormánya
Mockolni nagyon nem volt idén időm, de már elkezdtem összerakni egy last minute 2 köröst
dancogo
Nekem a final kész van 2/3ban, de pár infó most lehet beleszart.
Mondjuk magamat ismerve úgy sem írom át, csak befejezem😅

Poloska vagyok.
1 napja
undisputedly

Lesz ez még így se!