NFL Draft 2026

18 feliratkozó

5 napja
Stez SMU Mustangs 48 282 — Whoops, looks like something went wrong.
én ezt értem, hogy "nagy koponyák" sok mindenkiből tud elfogadható játékost csinálni, csak ezt a gyereket a legeslegeslegnulláról kell felépíteni

menni fog mindez úgy, hogy csakis edzéseken tud gyakorolni meg videókat néz? Szerintem ez nem így működik, hisz edzésen az első csapattal Stafford fog játszani, Simpsonnak a scout csapat jut, ahol meg limitáltan tud fejlődni

legérthetetlenebb, hogy ezért képesek voltak beáldozni egy 1/13-at (gyenge draft class ide vagy oda), Simpsonhoz hasonló prospectet bármilyen drafton találsz, de tényleg bármelyiken...
simán választhattak volna bármikor egy 4.körös irányítót, lehet nem sokkal több red flaggel mint ez a gyerek

Ha Simpsonból valami csoda folytán elfogadható játékos lesz, azzal sem megy sokra a Rams lsd Goff, szóval nem igazán értem ebben a projektben mi a "high reward", meg bekerülési érték az borzasztóan magas.

Ha meg komolyan valaki elhiszi, hogy ebből a srácból fr. QB lesz, akkor kvázi a scouting szakmát ki lehet dobni az ablakon.
ZERO_L
Mondjuk azert en meg eleg erosen emlekszem, ahogy rohogott mindenki a Chiefsen, hogy felcserelt az 1/10-re Mahomesert, hiaba kapott masodik koros besorolast, tehat papiron akkora reach nem volt. Barmelyik scouting portalon vagy elemzesben olvastam rola, azt irtak, hogy elso kor vegen, vagy masodik korben kimehet, tehat ez sem egy olyan otvar nagy reach, foleg nem az, ha kuberol van szo.

Az meg szerintem tokre mindegy, most milyen, egyreszt, mert projekt, tehat az fog szamitani, hogy ket-harom ev mulva milyen lesz, masreszt itt van Stafford, tehat nehezebb lenne elkurni a fejlesztest, mint ahogy azt peldaul Richardsonnal tette a Colts, harmadreszt pedig nehez elkepzelni jobb QB developert, mint McVay.

Negyedreszt, pedig en tovabbra is azt gondolom, hogy az iranyitoknal sokkal fontosabb a fizikai kepessegeknel az, hogy a, hova draftoljak oket, b, a mentalis kepesseg. Valamelyik heten pont Brady tartott eloadast arrol, hogy konkretan o is azzal tudott megverni barkit, hogy ult, magolt, elemzett, videozott, ult, elemzett, magolt, videozott, ami utan ugy kiismerte a szisztemakat, a jatekosokat, hogy mar a snap elott tudta mind a sajat tarsairol, ki hol lesz szabad, es az ellenfel vedoirol, hogy ki hogyan fog mozogni. Simpson a leheto legkenyelmesebb helyzetbe erkezett, a legjobb kornyezetbe, ami altal siman lehet, hogy egy normalis classban otodikkent ment volna ki a posztjan, de harom ev mulva meg, a mar felepitett mentalis es fizikai tudasaval siman lehet, hogy tobb lesz benne, mint a 2027-es vagy a 2028-as 1/1-es iranyitoban, akik viszont oke, hogy szupertehetsegek, de viszont rossz csapatba, rossz menedzsment melle kerulnek, ahol nem kapnak megfelelo supportot. En sem huztam volna be (sot, en meg a masodik korben sem), de nem erzem ezt egy teljesen erthetetlen es vallalhatatlan picknek ugy, hogy tudom, hogy Stafford 38 eves, es hogy igazabol mar evek ota szinte minden nyaron komoly tema nala az esetleges visszavonulas. Meg folyamatosan ott van a palyan, de azert szerencsetlennek minden evben megvannak a nem is aprobb serulesei. De en sem mondom, hogy jo pick, inkabb csak ugy mondom, hogy valahol meg tudom erteni a GM oldalat is (na persze nem akkor, ha csak puszibol huzta ki a gyereket, egy haver kedveert).

Na mindegy, siman lehet, hogy igazad lesz. Meglatjuk negy ev mulva. 😊
Stez
olyan szempontból szerintem nem mind1 a kiindulópont, hogy honnan kell felépíteni az adott prospectet, van-e egy erős alap, amire lehet építeni vagy tényleg szinte az alapoknál kell kezdeni (ez pl nem tudom az NFL-ben mennyire reális folyamat, van-e elég idő ,lehetőség vagy csakis egyéntől függ mennyit szán erre a szabadidejéből, a példa azt mutatja, hogy szinte lehetetlen, konkrétan nincs rá még ellenpélda sem)

azért sem mind1 honnan kell felépíteni, mert ez növeli a kiesett időt, egy (jó) újonc irányító a legnagyobb kincse egy franchisenak, ha azt nézed mekkora a befektetett pénz és a győzelemhez hozzátett teljesítmény aránya
hard salary capnél ez jelenti a kvázi cheatkódot (ez sem jelent automatikus kiváló/jó csapatot, lsd Dallas Eze+Dak, de hatalmas segítség a capspace ideális felhasználásában)

Daniel Jones 4 év alatt nem tudta bebizonyítani, hogy megéri-e a nagy pénzt. Megadták neki, bele is buktak a vezetők, pedig ott sem világi kóklerek döntöttek erről...
Szóval nagyon jó ha 3 év múlva Simpson elér egy Goff szintet, hatalmas meló lesz benne és meg kell érte dicsérni bárkit, akinek köze volt hozzá, de a csapat elbukott 3-4 olyan évet, ahol versenyelőnye lehetett volna a liga 80%-val szemben, és ebben bizony benne van egy potenciális SB run is

Mahomes azért rossz párhuzam, mert őt a játékstílus/rendszer miatt húzták le elsősorban, sokak szerint nem volt profi ligába kompatibilis (volt anno egy ilyen dogma, amit ő és Reed megcáfolt), jó kezekbe került és sikerült maximalizálni, de pl védelmeket ő is csak később tanult meg olvasni ha jól rémlik
(azon a drafton sokkal nagyobb kóklerség volt, hogy Trubiskyt előbb húzták ki mint Watsont)

Értem a mentalitás részt, hogy ez abszolút olyan, amit nem lehet mérni (még interjún sem) és ez kvázi akkor derül ki, amikor egy irányító bekerül egy ilyen nehéz helyzetbe és akkor képes-e konzisztensen minden nap beletenni a kőkemény (mindenki által láthatatlan) munkát.
Mac Jonesra is azt mondták, hogy fejben mekkora istenkirály. Jó oké, nem atletikus, nincs erős karja, de nézzük meg a felvételeket (ami mondjuk képes volt becsapni az avatatlan szemet), a karakterét, minden adott a franchise QB matériához. Aztán látjuk mi lett vele a pályán, láttuk mi történt mikor nem klappolt minden és ő hogyan reagált erre. Pedig ő köröket vert Simpsonra, minden téren, Jonesnak sokkal jobb csapata volt, ez igaz, de prospectként külön polcon vannak.

Nagyon sok olyan irányító prospect jött a ligába, akit csak "meg kellett volna tanítani irányítani", mert különben minden "nem tanítható" skillsetje megvolt. (Hozzáteszem Simpsonnál még ez sem igaz, mert neki pl testben is erősödnie kell, erős karja sincsen)
Csak sokan azt felejtik el, hogy megtanítani egy "másik szinten" játszani ezeket az irányítókat nem abból áll, hogy oda adod neki a 2600 oldalas "QB plays for dummies" könyvet és akinek van ideje, energiája végig seggelni, bemagolni az megtanul alap NFL szinten irányítót játszani. Ez is egy iszonyatosan bonyolult és nehéz folyamat, és még egyszer mondom a profi környezetben ez nem hiszem, hogy lehetséges ennyire alapszintről felépíteni valakit. De lehet nincs igazan, én ezt sejtem, hogy valami miatt ezek szinte sosem sikerülnek.

Richardson megint nagyon jó példa erre, ő azért nincs ezen a listán mert 1000 yardnál többet futott, de amúgy volt 393 passzkísérlete az egyetemen és 55%nál rosszabb volt a passzpontossága. Aki erre a gyerekre kiadott 1/4-es cetlit, azt ne haragudj, de nem tudom egy utolsó kóklernél többre tartani és nagyon messzire kéne üldözni az NFL-től.

Trey Lance dettó, nála is az volt a mantra majd "megtanítják irányítani", aham... Ráadásul ő Shanahan keze alá került, aki megint nem egy kókler és a franchise sem egy dögkút. Szóval minden adott lett volna, mégis nagyon csúnyán felsültek vele.

És miért erőltették őket? Mert mindenki a saját Lamar Jacksonját akarta megtalálni, csak megint félremegy az összehasonlítás, mert totálisan nem egy kategóriákról van szó.

Lamar Jacksonnak, akit amúgy másfél-két évig a profi ligában futónak csúfoltak, volt 1000 passzkísérlete egyetemen, össze sem vethető az előbbi kettővel. És ez megint nem így működik, hogy neki sikerült összerakni a passzjátékát, akkor letöltöm a lamar.exe-t és megtanul alapszinten passzolni a játékosom, meg letöltöm a joshallen.exe-t és hirtelen pontosan passzol az addig borzasztóan célzó irányító.
Értem, hogy vannak ezekre példák, de ezek abszolút a kivételek és én azt tapasztalom, mindenki elsősorban a kivételekbe kapaszkodik és ragaszkodik, ahelyett, hogy egy komplex egészként nézné a dolgokat

Mindent összevetve ez szerintem egy nagyon rossz döntés. Értem, mi volt a döntéshozók célja/terve ezzel, ahogy azt is értem, egyesek miért lottóznak egész életükben, mert minimális ráfordítással hatalmasat lehet nyerni vele. De itt maga felfogás a hibás és ez a felfogás szül rossz döntést. Felfogáson kéne változtatni, de hát a másik GM meg 1/3-ra visz futót, ahol kvázi semmi nincs megoldva, szóval ez a Simpson pick csak a jéghegy csúcsa...
ZERO_L
Valojaban nem ertem, miert gondolod, hogy Simpson eseteben mindent a nullarol kellene kezdeni, o egy iranyito, az egyetemen sem csak abbol al egy kube elete, hogy megkefeli az osszes not a kampuszon, hanem nyilvan videoznak, edzenek, es o nem egy elkapo, akit epp at akarnal kepezni mas posztra. Azert, mert az egyetemen csak 523 snapje volt, azert meg nem biztos, hogy o valami idiota, aki egyaltalan semmilyen teren sincs kepezve. Foleg egy Bamaban, ahol o lehuzott negy evet, es ahol azert eleg nagy hangsuly van magan a futballon, es annak minden elemen. Mint ahogy ha elhiv valakit egy csapat privat workoutra, akkor feltetelezem, nem arrol lesz szo, hogy elbeszelgetnek egy kozos ebeden, megkerik, hogy dobalgasson nekik, hanem elbeszelgetnek a jatek taktikai reszerol is, felallasokrol, vedelmekrol, stb. Arrol, hogy kinek mennyire vag az esze es mennyire penge, szerintem boven kepet tudnak kapni a csapatok, mar aki veszi a faradtsagot. Abban viszont igazad van, hogy mentalis oldalrol, hogy peldaul ki hogyan kezeli a nyomast, milyen donteshozo, az elesben fog kiderulni. De en amondo vagyok, hogy amugy ebben is lehet fejlodni, mert ha valaki megtanulja atlatni a vedelmeket, akkor magabiztosabba valik a jateka, ezaltal meg bizonyosan jobban is fog kezelni egyes helyzeteket. Na most azt gondolom, hogy Simpsonnak baromi jo ez a helyzet igy, hogy elotte ott van meg Stafford, meg olyan stabbal dolgozhat, mint a Ramse.

Mint ahogy en szemely szerint azt sem ertem, hogy miert lenne hibas maga a felfogas, amikor a kezdod elmult 38 eves, folyamatosan serult, folyamatosan tema nala a lehetseges visszavonulas, raadasul arrol amugy meg nem beszeltunk, hogy egyebkent lejar a szerzodese is. Ez nyilvan kevesbe fontos, mert ha maradni akar es nem vonul vissza, ugyis megallapodnak ujra egy vagy ket evre, de azert valahol erre sem art fel szemmel figyelni. Miert lenne hibas maga a felfogas (attol eltekintve, hogy nyilvan a 38 eves iranyitoddal az lenne az elso, hogy a jelennek tervezel, most akarod kihozni a legtobbet a csapatbol, es ez amugy jogos, de attol meg ez a felfogas sem rossz), amikor barmikor ott van a levegoben, hogy befejezheti az iranyitod? Nem gondolom, hogy rossz lenne a felfogas, hogy valaki nem azt akarja, hogy ha visszavonul varatlanul az iranyito, akkor a par honappal kesobbi draftrol kelljen valakit kihuzni, kenyszerbol (lasd Mac Jones esetet a Patsnel, akit majdnem ott vittek, mint Simpsont, de aztan kukazva is lett villamgyorsan), hanem mondjuk igy mar most el lehet kezdeni felepiteni, es ugy szamolni, hogy lesz legrosszabb esetben is egy, de velhetoen inkabb legalabb ket eve fejlodni. Megcsinalta ezt a Packers is, aztan ment a rinyalas Rodgerstol, ment mindenkitol, es igazabol mutogathatunk arra, hogy hat de a GB azota sem jutott el semeddig... De valojaban Love a harom kezdo eveben szerintem abszolut korrektul jatszott, egy darab negativ szezonja sem volt a Packersnek, es a liga ketharmada siman elfogadna ot kezdo iranyitonak. Szoval en o ra is azt mondom, hogy megerte.

De egyebkent a Goff parhuzamot sem teljesen ertem, mert a ket emberben nagyjabol semmi tobbet nem lehet talalni metszeskent, minthogy a Rams draftolta oket. Goff 1/1-es volt es nem gondolnam, hogy barmiben lenyeges lenne, hogy milyen volt, mert tok mas jatekos, mint Simpson, raadasul ot top1-en draftoltak, ahol a nyomas oriasi, es ahol nincsen idod tanulni es fejlodni, mert mesz egybol a mely vizbe. Ez meg is tortent. Meg most ez egy olyan dolog, hogy egyreszt Goffnak amugy volt ket eleg korrekt eve a Ramsben is, illetve az o szemelyeben beszelunk valakirol, akivel a, a Rams elment a nagydontoig, ahol oke, hogy szar volt, de McVay pont ugyanugy nem alkotott tulsagosan nagyot. Lenezhetjuk Goffot, de igazabol o csak pont egy eleg nagy aldozata lett annak, hogy a 2020-ban McVay nagyon beragott ra, mikozben egyebkent a csapat robbi resze sem kifejezetten hozta. Majd egy turha ev utan igazabol a Lions azota vele nem zart meg negativ idenyt, o meg passzolt circa 18 ezer yardot, 130 TD-vel, 39 pick elleneben. Tavaly is hozott egy eleg korrekt teljesitmenyt ugy, hogy elment a liga legjobb OC-ja mellole. Igen, a playoffban megint szar volt, de attol meg szar jatekos? Mert a szememben azert nem az. Nagyon messze nem kell mennem, hogy megnezzem peldaul, hogy a Seahawks epp egy semmivel sem jobb iranyitoval lett bajnok, mikozben Maye (akit az alapszakasz utan mindenki isteniteni kezdett) meg pontosan ugyanolyan hulladek playoffot hozott most, es a csapata elvitte a dontoig – az o utja egyebkent kisertetiesen hasonlitott Goff 2018-as szezonjahoz, amikor vegul ot is a Donald-vezette vedelem elvitte a dontoig. Mielott elkezdenenk kiforgatni a szavaimat, ez nem jelenti azt, hogy Maye is leragad ezen a csoker szinten, viszont azt sem jelenti, hogy Goff meg amugy rossz jatekos. Valojaban Goffot 2018-ban pont nehany rossz dontese valasztotta el attol, hogy jo jatekos legyen es ne legyen csokernek megbelyegezve. Goff szerintem jelenleg siman top8-10-es iranyito az NFL-ben, es ha csak ebbol akarnek kiindulni, akkor siman azt mondanam, hogy ha Simpson is olyan lesz, mert az elmult evek Goffja, akkor boven megeri.

De ez teljesen szubjektiv, mert ezekszerint maskent velekedunk Goffrol is peldaul, es ebbol fakadoan nem is jutnank sosem dulore, amit elfogadok, es amugy ertem a te allaspontodat is. Csak nem ertem, miert hozza hasonlitjuk Simpsont azon kivul, hogy ot is a Rams draftolta.

5 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
én ezt értem, hogy "nagy koponyák" sok mindenkiből tud elfogadható játékost csinálni, csak ezt a gyereket a legeslegeslegnulláról kell felépíteni

menni fog mindez úgy, hogy csakis edzéseken tud gyakorolni meg videókat néz? Szerintem ez nem így működik, hisz edzésen az első csapattal Stafford fog játszani, Simpsonnak a scout csapat jut, ahol meg limitáltan tud fejlődni

legérthetetlenebb, hogy ezért képesek voltak beáldozni egy 1/13-at (gyenge draft class ide vagy oda), Simpsonhoz hasonló prospectet bármilyen drafton találsz, de tényleg bármelyiken...
simán választhattak volna bármikor egy 4.körös irányítót, lehet nem sokkal több red flaggel mint ez a gyerek

Ha Simpsonból valami csoda folytán elfogadható játékos lesz, azzal sem megy sokra a Rams lsd Goff, szóval nem igazán értem ebben a projektben mi a "high reward", meg bekerülési érték az borzasztóan magas.

Ha meg komolyan valaki elhiszi, hogy ebből a srácból fr. QB lesz, akkor kvázi a scouting szakmát ki lehet dobni az ablakon.
ZERO_L
Mondjuk azert en meg eleg erosen emlekszem, ahogy rohogott mindenki a Chiefsen, hogy felcserelt az 1/10-re Mahomesert, hiaba kapott masodik koros besorolast, tehat papiron akkora reach nem volt. Barmelyik scouting portalon vagy elemzesben olvastam rola, azt irtak, hogy elso kor vegen, vagy masodik korben kimehet, tehat ez sem egy olyan otvar nagy reach, foleg nem az, ha kuberol van szo.

Az meg szerintem tokre mindegy, most milyen, egyreszt, mert projekt, tehat az fog szamitani, hogy ket-harom ev mulva milyen lesz, masreszt itt van Stafford, tehat nehezebb lenne elkurni a fejlesztest, mint ahogy azt peldaul Richardsonnal tette a Colts, harmadreszt pedig nehez elkepzelni jobb QB developert, mint McVay.

Negyedreszt, pedig en tovabbra is azt gondolom, hogy az iranyitoknal sokkal fontosabb a fizikai kepessegeknel az, hogy a, hova draftoljak oket, b, a mentalis kepesseg. Valamelyik heten pont Brady tartott eloadast arrol, hogy konkretan o is azzal tudott megverni barkit, hogy ult, magolt, elemzett, videozott, ult, elemzett, magolt, videozott, ami utan ugy kiismerte a szisztemakat, a jatekosokat, hogy mar a snap elott tudta mind a sajat tarsairol, ki hol lesz szabad, es az ellenfel vedoirol, hogy ki hogyan fog mozogni. Simpson a leheto legkenyelmesebb helyzetbe erkezett, a legjobb kornyezetbe, ami altal siman lehet, hogy egy normalis classban otodikkent ment volna ki a posztjan, de harom ev mulva meg, a mar felepitett mentalis es fizikai tudasaval siman lehet, hogy tobb lesz benne, mint a 2027-es vagy a 2028-as 1/1-es iranyitoban, akik viszont oke, hogy szupertehetsegek, de viszont rossz csapatba, rossz menedzsment melle kerulnek, ahol nem kapnak megfelelo supportot. En sem huztam volna be (sot, en meg a masodik korben sem), de nem erzem ezt egy teljesen erthetetlen es vallalhatatlan picknek ugy, hogy tudom, hogy Stafford 38 eves, es hogy igazabol mar evek ota szinte minden nyaron komoly tema nala az esetleges visszavonulas. Meg folyamatosan ott van a palyan, de azert szerencsetlennek minden evben megvannak a nem is aprobb serulesei. De en sem mondom, hogy jo pick, inkabb csak ugy mondom, hogy valahol meg tudom erteni a GM oldalat is (na persze nem akkor, ha csak puszibol huzta ki a gyereket, egy haver kedveert).

Stez
olyan szempontból szerintem nem mind1 a kiindulópont, hogy honnan kell felépíteni az adott prospectet, van-e egy erős alap, amire lehet építeni vagy tényleg szinte az alapoknál kell kezdeni (ez pl nem tudom az NFL-ben mennyire reális folyamat, van-e elég idő ,lehetőség vagy csakis egyéntől függ mennyit szán erre a szabadidejéből, a példa azt mutatja, hogy szinte lehetetlen, konkrétan nincs rá még ellenpélda sem)

azért sem mind1 honnan kell felépíteni, mert ez növeli a kiesett időt, egy (jó) újonc irányító a legnagyobb kincse egy franchisenak, ha azt nézed mekkora a befektetett pénz és a győzelemhez hozzátett teljesítmény aránya
hard salary capnél ez jelenti a kvázi cheatkódot (ez sem jelent automatikus kiváló/jó csapatot, lsd Dallas Eze+Dak, de hatalmas segítség a capspace ideális felhasználásában)

Daniel Jones 4 év alatt nem tudta bebizonyítani, hogy megéri-e a nagy pénzt. Megadták neki, bele is buktak a vezetők, pedig ott sem világi kóklerek döntöttek erről...
Szóval nagyon jó ha 3 év múlva Simpson elér egy Goff szintet, hatalmas meló lesz benne és meg kell érte dicsérni bárkit, akinek köze volt hozzá, de a csapat elbukott 3-4 olyan évet, ahol versenyelőnye lehetett volna a liga 80%-val szemben, és ebben bizony benne van egy potenciális SB run is

Mahomes azért rossz párhuzam, mert őt a játékstílus/rendszer miatt húzták le elsősorban, sokak szerint nem volt profi ligába kompatibilis (volt anno egy ilyen dogma, amit ő és Reed megcáfolt), jó kezekbe került és sikerült maximalizálni, de pl védelmeket ő is csak később tanult meg olvasni ha jól rémlik
(azon a drafton sokkal nagyobb kóklerség volt, hogy Trubiskyt előbb húzták ki mint Watsont)

Értem a mentalitás részt, hogy ez abszolút olyan, amit nem lehet mérni (még interjún sem) és ez kvázi akkor derül ki, amikor egy irányító bekerül egy ilyen nehéz helyzetbe és akkor képes-e konzisztensen minden nap beletenni a kőkemény (mindenki által láthatatlan) munkát.
Mac Jonesra is azt mondták, hogy fejben mekkora istenkirály. Jó oké, nem atletikus, nincs erős karja, de nézzük meg a felvételeket (ami mondjuk képes volt becsapni az avatatlan szemet), a karakterét, minden adott a franchise QB matériához. Aztán látjuk mi lett vele a pályán, láttuk mi történt mikor nem klappolt minden és ő hogyan reagált erre. Pedig ő köröket vert Simpsonra, minden téren, Jonesnak sokkal jobb csapata volt, ez igaz, de prospectként külön polcon vannak.

Nagyon sok olyan irányító prospect jött a ligába, akit csak "meg kellett volna tanítani irányítani", mert különben minden "nem tanítható" skillsetje megvolt. (Hozzáteszem Simpsonnál még ez sem igaz, mert neki pl testben is erősödnie kell, erős karja sincsen)
Csak sokan azt felejtik el, hogy megtanítani egy "másik szinten" játszani ezeket az irányítókat nem abból áll, hogy oda adod neki a 2600 oldalas "QB plays for dummies" könyvet és akinek van ideje, energiája végig seggelni, bemagolni az megtanul alap NFL szinten irányítót játszani. Ez is egy iszonyatosan bonyolult és nehéz folyamat, és még egyszer mondom a profi környezetben ez nem hiszem, hogy lehetséges ennyire alapszintről felépíteni valakit. De lehet nincs igazan, én ezt sejtem, hogy valami miatt ezek szinte sosem sikerülnek.

Richardson megint nagyon jó példa erre, ő azért nincs ezen a listán mert 1000 yardnál többet futott, de amúgy volt 393 passzkísérlete az egyetemen és 55%nál rosszabb volt a passzpontossága. Aki erre a gyerekre kiadott 1/4-es cetlit, azt ne haragudj, de nem tudom egy utolsó kóklernél többre tartani és nagyon messzire kéne üldözni az NFL-től.

Trey Lance dettó, nála is az volt a mantra majd "megtanítják irányítani", aham... Ráadásul ő Shanahan keze alá került, aki megint nem egy kókler és a franchise sem egy dögkút. Szóval minden adott lett volna, mégis nagyon csúnyán felsültek vele.

És miért erőltették őket? Mert mindenki a saját Lamar Jacksonját akarta megtalálni, csak megint félremegy az összehasonlítás, mert totálisan nem egy kategóriákról van szó.

Lamar Jacksonnak, akit amúgy másfél-két évig a profi ligában futónak csúfoltak, volt 1000 passzkísérlete egyetemen, össze sem vethető az előbbi kettővel. És ez megint nem így működik, hogy neki sikerült összerakni a passzjátékát, akkor letöltöm a lamar.exe-t és megtanul alapszinten passzolni a játékosom, meg letöltöm a joshallen.exe-t és hirtelen pontosan passzol az addig borzasztóan célzó irányító.
Értem, hogy vannak ezekre példák, de ezek abszolút a kivételek és én azt tapasztalom, mindenki elsősorban a kivételekbe kapaszkodik és ragaszkodik, ahelyett, hogy egy komplex egészként nézné a dolgokat

Mindent összevetve ez szerintem egy nagyon rossz döntés. Értem, mi volt a döntéshozók célja/terve ezzel, ahogy azt is értem, egyesek miért lottóznak egész életükben, mert minimális ráfordítással hatalmasat lehet nyerni vele. De itt maga felfogás a hibás és ez a felfogás szül rossz döntést. Felfogáson kéne változtatni, de hát a másik GM meg 1/3-ra visz futót, ahol kvázi semmi nincs megoldva, szóval ez a Simpson pick csak a jéghegy csúcsa...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
5 napja
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
ez a story egyre jobb...

ha ez totál bust lesz, akkor ebbe bele kell bukjon a GM
ZERO_L
Szerintem ez nem volt amúgy rossz döntés. Értem McVay álláspontját de a GM-ét is.
Stafford még lesz 1-2 évet aztán megvan a cseréje úgy, hogy tankolni sem kellett érte.
Bazzani
csak amikor elvileg all-inben van a csapat bajnoki cimert akkor lehet nem a QB posztot erosited, ahol egy HoF jatszik all-American szinten.
csebi
Csak kb egy Stafford hátsérülésre vannak attól, hogy az ALL INből kb fall in legyen.
Simpson talán még mindig jobb opció mint Stetson Bennett.

Én se ezt húztam volna de ha nagyon megerőltetem magam akkor értem a logikát.
Bazzani
Ilyen erővel egy Tanner McKee próbálkozás is erősebb lett volna olcsóèrt. Semmi èrtelmèt nem látom ennek egyèrtelműen uram bátyám íze van a dolognak.
Aztán majd ránkcáfol 😏
dande2
Engedd már el, hogy minden a Phillyről szól.
Tanner McKee édesfaszom.
Karrier backup.
Bazzani
Seneca Wallace elérhető?
gabokocka
Edzést tart.
Sajnàlom.

5 napja
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Szerintem ez nem volt amúgy rossz döntés. Értem McVay álláspontját de a GM-ét is.
Stafford még lesz 1-2 évet aztán megvan a cseréje úgy, hogy tankolni sem kellett érte.
Bazzani
csak amikor elvileg all-inben van a csapat bajnoki cimert akkor lehet nem a QB posztot erosited, ahol egy HoF jatszik all-American szinten.
csebi
Csak kb egy Stafford hátsérülésre vannak attól, hogy az ALL INből kb fall in legyen.

Bazzani
Ilyen erővel egy Tanner McKee próbálkozás is erősebb lett volna olcsóèrt. Semmi èrtelmèt nem látom ennek egyèrtelműen uram bátyám íze van a dolognak.
Aztán majd ránkcáfol 😏
dande2
Tanner McKee édesfaszom.
Karrier backup.
Bazzani
Seneca Wallace elérhető?

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
5 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 278
Amúgy sem hagyott ki a Rams korszakos vagy impact játékost.

Ioane jó guard lesz, de a Rams system megoldja egy Avila-Dotson kaliberrel a posztot, akik más csapatok 90-%-ánál megbuknának.
Freeling és Iheanachor nagy tehetségek...lesznek 3 év múlva, nélkülük szintén elkattognak tackle-ben.
Sadiq sztem pályát alig làtna LA-ben, Bain felesleges oda, mert van ilyen profiljuk.
Lemon egy nagyon gyenge Nacua utánzat, minek oda a gyengébb verzió?
Concepciontól hülyét kapna McVay, mert ő amúgy is üresre futtat mindenkit, csak elvárja, h ne baszarintsd el...
Theinemann talán kezdhetne, namost ő egy safety, szóval nem ezen múlik, hogy ő v Kinchens megy fel a gyepre.
CB-ből FA-n betáraztak hármat, Johnson lehetne kb 4-5. corner.
Lawrence és Faulk nagy upside-ok, max Byron Youngra lennének veszélyesek, de ilyet még találsz azért, ha akarsz.

Nagyon full az a keret.
6 napja
Stez SMU Mustangs 48 282 — Whoops, looks like something went wrong.

ZERO_L

6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 911 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Tanner McKee édesfaszom.
Karrier backup.
Bazzani
Pedig minden, nem tudtad 😄🤷

De akkor legyen Trey Lance mèg mindig fiatal, így jobb 😉

A lènyeg abban van hogy Simpsonnak itt ezen a helyen semmi èrtelme nem volt ès ezt McVay reakciója is tökéletesen lekèpezi.
6 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 180 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
6 napja
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani
csebi

Bazzani
Aztán majd ránkcáfol 😏
dande2
Tanner McKee édesfaszom.
Karrier backup.

6 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 911 — Így remélem megfelelek nektek.....
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani
csebi

Bazzani
Aztán majd ránkcáfol 😏
6 napja
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani
csebi

6 napja
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani
csebi
a Packersnek bejött, nem? 😊
Negritis, a vajda
bejött?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
6 napja

6 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 072 — The Mathematician
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani
csebi
a Packersnek bejött, nem? 😊

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
6 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 476 — Lucas Scott
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Bazzani

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
6 napja
ez a story egyre jobb...

ZERO_L

6 napja
ez a story egyre jobb...

ZERO_L
Mondjuk McVay fű alatt tud tenni èrte, hogy az legyen 😏 bár nyilván nem feltétlenül èrdeke. De állást bárhol kap szvsz.
6 napja
ez a story egyre jobb...

6 napja
Lehet mégse McVay kérte? 😀

6 napja
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Best of the rest:
1. Denzel Boston, WR (Washington)
2. Zion Young, ED (Missouri)
3. Jermod McCoy, CB (Tennessee)
4. Avieon Terrell, CB (Clemson)
5. Kayden McDonald, DI (Ohio State)
6. Cashius Howell. ED (Texas A&M)
7. Colton Hood, CB (Tennessee)
8. Christen Miller, DI (Georgia)
9. CJ Allen, LB (Georgia)
10. Brandon Cisse, CB (South Carolina)
11. Emmanuel McNeil-Warren, S (Toledo)
12. Chase Bisontis, OG (Texas A&M)
13. T.J. Parker, ED (Clemson)
14. Lee Hunter, DI (Texas Tech)
15. Anthony Hill Jr., LB (Texas)
16. Emmanuel Pregnon, OG (Oregon)
17. Jacob Rodriguez, LB (Texas Tech)
18. Gabe Jacas, ED (Illinois)
19. Jalon Kilgore, S (South Carolina)
20. Zachairah Branch, WR (Georgia)
21. Derrick Moore, ED (Michigan)
22. Kyle Louis, LB/S (Pittsburgh)
23. Josiah Trotter, LB (Missouri)
24. Germie Bernard, WR (Alabama)
25. A.J. Haulcy, S (LSU)
26. De'Zhaun Stribling, WR (Ole Miss)
27. R Mason Thomas, ED (Oklahoma)
28. Keionte Scott, DB (Miami-FL)
29. Malachi Fields, WR (Notre Dame)
30. Antonio Williams, WR (Clemson)
31. Gennings Dunker, G/T (Iowa)
32. Keith Abney II, CB (Arizona State)
33. Dani Dennis-Sutton, ED (Penn State)
34. Oscar Delp, TE (Georgia)
35. Jake Slaughter, C (Florida)
36. Sam Roush, TE (Stanford)
37. Domonique Orange, DI (Iowa State)
38. Chris Bell, WR (Louisville)
39. Caleb Tiernan, OT (Northwestern)
40. Tyler Onyedim, DI (Texas A&M)
41. Jalen Farmer, OG (Kentucky)
42. Elijah Sarratt, WR (Indiana)
43. LT Overton, DL (Alabama)
44. Will Lee III, CB (Texas A&M)
45. Kamari Ramsey, S (USC)
46. Daylen Everette, CB (Georgia)
47. Gracen Halton, DI (Oklahoma)
48. Darrell Jackson Jr., DI (Florida State)
49. Garrett Nussmeier, QB (LSU)
50. Travis Burke, OT (Memphis)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 866 — Kinek mit intézett a kormánya
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Mock draftok - NFL - Általános témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Az elmúlt hetekben nagyot mennek azon dolgok, amiket Sobri kizártnak tart.
Ha folytatódik a tendencia, ez lesz az új JC-féle egy haver mondta.

Poloska vagyok.
6 napja
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
Egyrész kevés a kiemelkedő játékos az idei drafton, legtöbb játékos valszeg 10 hellyel később menne ki egy átlagos classban. Másrészt elkapóból is inkább sok jó prospect van, mint elit. Tyson talán az egyetlen akiben WR1 potenciált látnak most a szakértők, de ő ugye sérülései miatt kérdéses. Lemon valszeg slot only, szóval marad Tate mint a legbiztosabb szélső elkapó. WR meg kell nagyon a ligába szóval a nagy kereslet találkozik a mostani kínálattal.
Wester
és a sisak scouting erejét se becsüljük alá, Tate sokat köszönhet a korábbi OSU WR-eknek meg Smithnek

ha már Smith, nagy kár hogy idén nem jöhet a draftra, nagyon megnézném egy QB needes csapat 1/1-en mit választ egy korrekt (de nem jó/kiváló) QB prospectet vagy egy olyan WR-t, aki már első évében benne van hogy elit szinten fog játszani a profiknál is

6 napja
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 180 — Jó ötletnek tűnt!
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka
Negritis, a vajda
Az én tippem hogy Simpson max Cards feltrade-el megy el első körben

Lesz ez még így se!
7 napja
Nem tudom eldonteni, hogy az idei draft korul tenyleg kevesebb volt a media felhajtas es az erdeklodes (talan a gyenge class miatt?) vagy csak azert erzem ezt, mert itt a bowl.hu-n mindenki a valasztasokkal foglalkozott/foglalkozik?
undisputedly
az idei drafttal kapcsolatban más fórumokon (pl. NFL draft reddit) is jóval kevesebb az érdeklődés, mint a korábbi években. ez egy gyenge draft, kevés izgalmas prospecttel.
deyell
gyenge class + túl sok egyéb dolog zajlik a világban ami elviszi a figyelmet

7 napja
sztem első körben kimegy legalább 2 QB (igen Simpson is, mert valaki elhiszi legkésőbb a steelers)
de a 3. se lepne meg hogy ha a Dolphins elvisz valakit vagy valaki felcserél az első kör végére

az 5. éves opció túlságosan erős a QBk esetében

aztán lehet hülye vagyok (na jó ez biztos nem csak lehet) és túlgondolom 😊
mindenesetre, energia ital bekészítve, tesztelésre vettem dr oetker guiseppe baguette-t, nasi is van
holnapi szabad nap is adott

szal jöhet majd a móka