NFL Draft 2026
14 feliratkozó
20 napja
Valóban az, bár itt is sokat használták edge ként, de szinte mindenhol azt írják hogy NFL ben biztosan edge lesz majd.De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono
warr_b

20 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Elég más típusú játékosok, Bain inkább 3-4 enddé kerekedett, Bailey meg speed rusher de ennek a két listának nálam ők a két no1.
Esetleg más? 😊
warr_b
21 napja
De ő linebacker (bár valóban voltak sackjei és nyomásai)...A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b
kapitnono

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey?Nálam Bailey vagy Reese, de ha tippelnem kellene Reese fog a legmagasabban elkelni
Esetleg más? 😊
warr_b

21 napja
A no. 1 edge ki nálatok idén, Bain Jr. vagy Bailey? Esetleg más? 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
21 napja
Sources: Alabama quarterback Ty Simpson is turning pro. He just informed the Alabama coaches of his decision.
23 napja
Azt olvastam megkapta.Még nem
gabokocka
"There's no definitive timeline on when a decision will be made."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Azt olvastam megkapta.Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2
kapitnono
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.
zacknorb
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
23 napja
Ha megkapja az eligibilityt jövőre is.No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2
kapitnono
Éppen dolgozik rajta az Ole Miss.
Poloska vagyok.
23 napja
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂Jelenleg, ahogy olvasom QB 6-7 meg 80-100 között rangsorolják, bár nyilván nagyon korán van még, meg minden győzelem/jobb teljesítmény a PO-ban feljebb fogja tolni. De szerintem ha van esze, pénzügyileg meg mindenhogy is jobban járna ha maradna még 1 évet és fejlődne, mert van miben bőven.
dande2

26 napja
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂újra megnézve a bő összefoglalót sok mindenbe bele lehet kötni, meg alapjáraton sem túl esztétikus a dobómozdulata, de két nagyon fontos dolog:
dande2
1. lát mindent
2. D szemszögéből pokoli nehéz lehet ellene védekezni
egy miami elleni hasonló performansz szerintem dollármilliókat érhet neki, őszintén meglepett a produkciója, ennyire a heisman címért versenyben lévő matty corral sem volt jó
— FOLLOW @NFLPERFORMANCES (@NotNflBurner) January 2, 2026
26 napja
Szerintem az elmúlt kettő meccs nem Bainről, sokkal inkább Mesidorról szólt.
26 napja
Simpson fix marad.moore a rams timeline-jába illik leginkább, nekik van két évük fejleszteni stafford mögött, és ott a falcons pick cserealapnak. bár még várjuk meg a draft process során milyen értékelést kap végül. ha validálják a magas plafont, ő lehet az nfl következő jordan love sztorija. draftolják, elviszik a színfalak mögé jó időre, aztán egyszer csak felbukkan. bain jr és sadiq most nagyon jön fel love és downs mellé kékcsippnek.
Bár őszintén, én még mindig látom a Raiders-Moore draftot (és a Jets-Mendozat)
nem ez lesz a kedvenc hete azoknak akiket zsigerből triggerel a szarcsibáld hypeMi az a szarcsibáld hype?
Cruyffista
zacknorb
Archibald Charles Manning, aki most már minden idők leggyorsabb fehér qb prospectje is
26 napja
Simpson fix marad.Bár őszintén, én még mindig látom a Raiders-Moore draftot (és a Jets-Mendozat)
nem ez lesz a kedvenc hete azoknak akiket zsigerből triggerel a szarcsibáld hypeMi az a szarcsibáld hype?
Cruyffista
Poloska vagyok.
26 napja
nem ez lesz a kedvenc hete azoknak akiket zsigerből triggerel a szarcsibáld hype, innentől garantált, hogy ő lesz a draft shedeurja aki az első körben minden második pick után pár perces blokkot kap annak ellenére, hogy (más okból) nem is húzzák ki. egész egyszerűen azért, mert az ő nevét ismerik. moore megmutatta a nyers tehetségét ismét, de ez a szint annyira nyers, hogy plafon ide vagy oda, mivel a felépítése akár 1,5-2 év is lehet, szerintem nincs gm aki vállalja a first day starter mendoza helyett. hisz mire pályára kerül, nem ő lesz a gm. mendoza amúgy beton stabilan űzi már egyetemi szinten is a közepes, de stabil nfl irányítók játékát. emiatt nagy eséllyel 1/1 lesz. és szerintem bain jr-t ha eddig top5-be várták, most már top3 sem kizárt.
Alabama blitzed Fernando Mendoza a season-high 12 times. He was 8-8 for 161 yards and 3 TD against 5 or more pass rushers, the first QB with 3 pass TD vs the Alabama blitz since Texas A&M’s Johnny Manziel in 2013 👏
sayin olyan nagyon azért nem sült be mint beállítják, közepes meccset hozott, csak nyilván az arch rivalizálás meglovagolása. azért nem az van, hogy az ő karrierje innen totál gatya és nincs esélye jövőre 1/1-ért harcolni.
beck nagyon jól játszott, ő jöhet fel a boardokon. simpson kuka. trinidad szerintem jobb egyetemi szinten, mint dart volt. zs kategóriás szintről felküzdve magát ki tudja mi lehet még benne, de azért első kör shoutokkal még kivárnék, ahhoz legalább egy jó meccs még kell, mert voltak a szezonjának lefele kilengései.
After receiving zero D-I scholarship offers, Trinidad Chambliss played at D-II Ferris State, where he won two national championships before transferring to Ole Miss. Thursday, he led the Rebels to one of the biggest wins in program history 🔥
26 napja
No, Chambliss vajon hová küzdi fel magát? 🙂
28 napja
Az esti Miami vs Ohio State kb kötelező program mindenkinek, aki csak kicsit is követi a draftot, a jelenlegi mockok alapján a top10 fele pályára fog lépni (úgy, hogy nincs közte QB és a legjobb játékos csak 2027-ben jön)Arvell Reese, LB
Carnell Tate, WR
Caleb Downs, S
Sonny Styles, LB*
vs
Reuben Bain Jr, Edge
Francis Mauigoa, OT
* őt pár helyen kissé hátrébb sorolják, de simán top20
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Nyilván, Warddal ugyanez volt. Itt inkább a folyamat lesz érdekes, hogy egy 20 éves, távolra ölbe dobni képes qb-ról azt gondolják, nem lehet megtanítani first downra játszani.Állítólag Moore-ral az a baja a scoutoknak, hogy hiába dobja jól a mélyet, 10-15 yardon belül nem tartják nfl kezdő szintnek. És Mendozát egyelőre elé helyezik, de őt se tartják 1/1 kalibernek.December van.
Cruyffista
Áprilisra mindkettőt annak fogják tartani.
Őszentsége Sobri Jóska
1 hónapja
Állítólag Moore-ral az a baja a scoutoknak, hogy hiába dobja jól a mélyet, 10-15 yardon belül nem tartják nfl kezdő szintnek. És Mendozát egyelőre elé helyezik, de őt se tartják 1/1 kalibernek.December van.
Cruyffista
Áprilisra mindkettőt annak fogják tartani.
1 hónapja
Állítólag Moore-ral az a baja a scoutoknak, hogy hiába dobja jól a mélyet, 10-15 yardon belül nem tartják nfl kezdő szintnek. És Mendozát egyelőre elé helyezik, de őt se tartják 1/1 kalibernek.
1 hónapja
igazából akik eszembe jutottak mint kinda wtf elsőkörös QB-k az Weeden, Manual és Tebow voltakJézusom ne ijesztgess!Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
Negritis, a vajda
Drip
de sztem a Bills tuti nem fog első körös QBt húzni még jó ideig
és tippre a Broncos se, bár az még változhat
de nyilván simán lehet hogy mind a 3 első körbe volt várva csak én emlékszem rosszul
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Jézusom ne ijesztgess!Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
Negritis, a vajda
1 hónapja
Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QBazért várjunk ezzel a kijelentéssel, választ még a Browns első körben QBt
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Raiolát engedjük el, ő soha nem lesz első körös QB

---
1 hónapja
Jeremiyah Love viszont megy a draftra 26-ban.