Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
eddig milyen meccs a hápik és a hosszúszarvúak meccse?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egy kis QB issue az Oregonnál. 😊
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
nem mertem rá sok pontot pakolni, de azért ez most nagyon jól jönneAz Oregonra tippeltem, úgyhogy ennek is megvan a pozitív oldala. 😊vassadiHa a GT-nek végig kellene passzolnia a pályát az egyenlítéshez, ott eldőlt a meccs. Első playre INT.nem kezdődik jól a szoros meccsre számítóknak 😛Klaci79
Jöhet az Alamo. Remélem elegendő motivációt ad a Longhorns játékosainak, hogy ez lesz Mack hattyúdala, és szorossá tudják tenni a meccset.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Az Oregonra tippeltem, úgyhogy ennek is megvan a pozitív oldala. 😊Ha a GT-nek végig kellene passzolnia a pályát az egyenlítéshez, ott eldőlt a meccs. Első playre INT.nem kezdődik jól a szoros meccsre számítóknak 😛Klaci79
Jöhet az Alamo. Remélem elegendő motivációt ad a Longhorns játékosainak, hogy ez lesz Mack hattyúdala, és szorossá tudják tenni a meccset.vassadi
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Ha a GT-nek végig kellene passzolnia a pályát az egyenlítéshez, ott eldőlt a meccs. Első playre INT.nem kezdődik jól a szoros meccsre számítóknak 😛
több mint 10 éve
Most kifejezetten orulok azert hogy a digi is adja a meccset 😊
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ha a GT-nek végig kellene passzolnia a pályát az egyenlítéshez, ott eldőlt a meccs. Első playre INT.Jöhet az Alamo. Remélem elegendő motivációt ad a Longhorns játékosainak, hogy ez lesz Mack hattyúdala, és szorossá tudják tenni a meccset.
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
blokkolt extra pont...na ilyet is ritkán lát az ember...
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
én egyenlőre egy Ole Miss győzelemre csak 😀
több mint 10 éve
a fasz ki van már hogy Reynolds állandóan* TT Barber kezébe fumblizza a labdát a red zoneban
több mint 10 éve
Elég szórakoztató az Alamo Bowl felvezetése. A mai sajtótájékoztatón is elvolt Helfrich és Mack:Helf was asked how much healthier Mariota is, and joked "One percent." Mack jumped in: "(Mariota) has looked really good in practice." Helf: "How do you know?" Mack: "We've been out there." Helf: "We are in Texas ..." 😀
több mint 10 éve
Az mar igaz....Lockett nagyon belekezdett ma...
több mint 10 éve
jók voltunk 😊a meccs legnagyobb pozitívuma, hogy valami brutál jól nézett ki a sisakunk:
több mint 10 éve
jo konyv 😊Hat remelem a Jets ellen majd leirhatom
több mint 10 éve
szép búcsúviszlát és kösz a halakat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Utalok egy embert kiemelni a meccsbol, de Morrison valahogy nem latom hogy NFL iranyito szeretne lenni.
több mint 10 éve
A Duke tavaly bowlozott, a Russell Athletic Bowl már 2012-ben is ezen a néven futott, a Miami eltiltása teljesen más eset, mint az OSU-é volt (Shapiro vs Tattoo-gate), Schnelly bajnoki címet nyert a U-val, Charlie Strong meg most is bcs csapat edzője...a FAU meg annyira nem létező program volt, mikor Schnellenberger lett az edző, hogy ő a program történetének első HC-ja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ebből csúnya nagy KO is lehet.
több mint 10 éve
Na, ennyi nekem elég is lesz ebből. Egy jó meccshez 2 csapat kell.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Hat ennel en is tobbet vartam de csak picivel...
több mint 10 éve
Total yards: 25-211. Azt hittem, h ez egy jó meccs lesz (N) .RobillumaTeddyék szeretnék, ha mindenki ki tudná magát rendesen pihenni a holnapi NFL maratonra.