Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Total yards: 25-211. Azt hittem, h ez egy jó meccs lesz (N) .
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Eddig nagyon dominál a Lujvill, csoda, hogy -7 a meccs a Miaminak. Most kell egy return TD, h még gázabb legyen az állás 😊.Muhammad nagyon jó lesz.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Hat jo, ettol fuggetlenul nagy esellyel bucira ver minketJavítva 😊Teddya Cards D.Delonso_
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
de hogy ha Bill lesz a HC tuti tradel MCGloinért Oaklandbe 2. kör és mondjuk valamelyik CB 😛A Jax következő irányítója 😀JakehomerVagy a Texansé.iktriad
több mint 10 éve
Hat jo, ettol fuggetlenul nagy esellyel bucira ver minket Teddy.
több mint 10 éve
A Jax következő irányítója 😀JakehomerVagy a Texansé.
több mint 10 éve
szegény Hurricanes, nem tudják, h a 2-0 a legveszélyesebb eredmény 😀
több mint 10 éve
majdnem összejött 😛
több mint 10 éve
The UUUUUUUUU know it.
több mint 10 éve
Teddy vezethet kezdésnek egy 99 yardos driveot...iktriadnatessék.. 😀 jó kezdés
több mint 10 éve
Teddy vezethet kezdésnek egy 99 yardos driveot...
több mint 10 éve
Danke!Akinek van Digis linke a Louisville meccsre, ne tartsa meg magának, ha kérhetem.iktriadwww.nonstoptv.eu/sport-/sport-kozvetites1-/mustaine
több mint 10 éve
Akinek van Digis linke a Louisville meccsre, ne tartsa meg magának, ha kérhetem.iktriadwww.nonstoptv.eu/sport-/sport-kozvetites1-/
több mint 10 éve
Akinek van Digis linke a Louisville meccsre, ne tartsa meg magának, ha kérhetem.
több mint 10 éve
Szépen lepörgette az órát a Tar Heels, ha nem szereznek pontot, akkor is bőven jó volt nekik ez a 7-8 perces drive.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jól kihasználta a Cincy a labdaszerzést....
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Két ember segített neki, úgy bicegett le nagy nehezen, aztán egyből jött érte a kocsi... Nem épp a "saját lábán hagyta el a pályát, úgyhogy talán nem súlyos" klasszikus esete.remélhetőleg annyira nem súlyos, a saját lábán ment le.deyellHursttel mi történt az első félidőben?gabokockaValamilyen lábsérülés, de kétszer is elmondták, hogy nem fogják visszajátszani, annyira rosszul nézett ki.vassadi
több mint 10 éve
deyell
11 702
remélhetőleg annyira nem súlyos, a saját lábán ment le.Hursttel mi történt az első félidőben?gabokockaValamilyen lábsérülés, de kétszer is elmondták, hogy nem fogják visszajátszani, annyira rosszul nézett ki.vassadi
choose life
több mint 10 éve
Hát szegény jól megszívta, akár első kör is lehetett volna...Hursttel mi történt az első félidőben?gabokockaValamilyen lábsérülés, de kétszer is elmondták, hogy nem fogják visszajátszani, annyira rosszul nézett ki.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hursttel mi történt az első félidőben?gabokockaValamilyen lábsérülés, de kétszer is elmondták, hogy nem fogják visszajátszani, annyira rosszul nézett ki.
több mint 10 éve
Hursttel mi történt az első félidőben?
több mint 10 éve
Switzernek az idei 5. punt return TD-vel megvan az NCAA rekord-beállítás. Freshman...vassadiOlyan volt, mintha fizetett volna a Bearcats ST-nek 😛
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Azt hittem, azt írod majd, hogy sima is lett 😊Höri azt ígérte, hogy sima lesz...Jakehomerszívem szerint azt írtam volna hogy mind2 csapat nézhetetlen, nem ajánlom 😀Höri
Annyira azért nem volt rossz, két középcsapat birkózása, megvan a szépsége ennek is.
Tepper takarodj!