Bowl szezon 2013-14
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát ez no comment, ilyen ST-t vazze 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Switzernek az idei 5. punt return TD-vel megvan az NCAA rekord-beállítás. Freshman...
több mint 10 éve
Switzer parádézik ( vagy csak sz ST szar 😀 )
több mint 10 éve
Höri azt ígérte, hogy sima lesz...Jakehomerszívem szerint azt írtam volna hogy mind2 csapat nézhetetlen, nem ajánlom 😀
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Hurst 😕 Egyetemi karrierje utolsó meccsén egy ilyen sérülés... Az egyik legkorábban kiválasztott OT lehetett volna a drafton.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Luck of the IrishRees egyébként istenes QB ehhez a Doddhoz képest 😀Jakehomerez a szerencseDrip
több mint 10 éve
Rees egyébként istenes QB ehhez a Doddhoz képest 😀Jakehomerez a szerencse
több mint 10 éve
Rees egyébként istenes QB ehhez a Doddhoz képest 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
deyell
11 702
Louis Nix twitteren kommentálja a meccset. eléggé elemében van:lOUIS NIX III @1IrishChocolate
"The red zone: the ex girl friend that you try to build a friendship with but she hates you."
choose life
több mint 10 éve
Érdekes, hogy ezt a nagy darab TE-t nem tudják a RZ-ban megjátszani, pedig nekem úgy tűnt, hogy ő a first read többször is, de jól fogták. A 2nd down passzt el kellett volna kapni, ott volt Jones kezében.Hát azért ma dropolnak becsülettel.Én meg csak általánosságban értettem, hogy Reesnek elég korrekt WR- és TE-állomány áll a rendelkezésére. 😊vassadi
De alapvetően a RZ célpontokra gondoltam, amiből a Lions kimondottan jól áll.Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ha ennyire fosnak a returntől, akkor rúgják ki ob a labdát, de ezek a rövid kickoffok szánalmasak - pláne, ha így visszahordják őket 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Én meg csak általánosságban értettem, hogy Reesnek elég korrekt WR- és TE-állomány áll a rendelkezésére. 😊Hát azért ma dropolnak becsülettel.A célpontokkal nincs különösebb gond, a problémák forrása sokkal inkább Rees, illetve eltiltás miatt hiányzik a második legtöbb yardot futó RB-jük, és az OL-ben is van némi kavarodás. Az sem segít, hogy az alapszakasz után lelépett az OC.vassadiFelmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.BazzaniPedig a kellő mennyiségű 15 yardos büntik kritériumát teljesíti az Irish 😛
Nem olyan rossz ez az O, a RZ-ban szarok, de mondjuk nincsenek olyan jó célpontjaik és hát Rees se egy ász.Jakehomer
De alapvetően a RZ célpontokra gondoltam, amiből a Lions kimondottan jól áll.Jakehomer
több mint 10 éve
Hát azért ma dropolnak becsülettel.A célpontokkal nincs különösebb gond, a problémák forrása sokkal inkább Rees, illetve eltiltás miatt hiányzik a második legtöbb yardot futó RB-jük, és az OL-ben is van némi kavarodás. Az sem segít, hogy az alapszakasz után lelépett az OC.vassadiFelmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.BazzaniPedig a kellő mennyiségű 15 yardos büntik kritériumát teljesíti az Irish 😛
Nem olyan rossz ez az O, a RZ-ban szarok, de mondjuk nincsenek olyan jó célpontjaik és hát Rees se egy ász.Jakehomer
De alapvetően a RZ célpontokra gondoltam, amiből a Lions kimondottan jól áll.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Zack Martin aláz. Persze aki helyet kapott az aláírásomban, annál ez követelmény 😍
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Most kapcsolódtam be, látom Colemannek már 2 elkapása van. Mennyire szerezte vissza a sérülése előtti sebességét, mi a véleményetek róla?RobillumaA meccs elején volt egy 51 yardos elkapása fly route-on, ott elég szépen lehagyta az Irish legjobb cornerbackjét, Bennett Jacksont.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A célpontokkal nincs különösebb gond, a problémák forrása sokkal inkább Rees, illetve eltiltás miatt hiányzik a második legtöbb yardot futó RB-jük, és az OL-ben is van némi kavarodás. Az sem segít, hogy az alapszakasz után lelépett az OC.Felmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.BazzaniPedig a kellő mennyiségű 15 yardos büntik kritériumát teljesíti az Irish 😛
több mint 10 éve
Felmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.BazzaniPedig a kellő mennyiségű 15 yardos büntik kritériumát teljesíti az Irish 😛
Nem olyan rossz ez az O, a RZ-ban szarok, de mondjuk nincsenek olyan jó célpontjaik és hát Rees se egy ász.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Felmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.BazzaniNem ő volt a kezdő QB, hanem Golson, csak ő csalt a vizsgáin 😊. Jó csapatot épített azért Kelly.
Most kapcsolódtam be, látom Colemannek már 2 elkapása van. Mennyire szerezte vissza a sérülése előtti sebességét, mi a véleményetek róla?
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Felmerült a ND edző mint következő Lions HC. Elnézve ezt az offense-t inkább ne.
több mint 10 éve
deyell
11 702
ezt a Tommy Reest meghívták a Shrine Game-re. volt pár rossz QB ott, de ennyire?
choose life
több mint 10 éve
Höri azt ígérte, hogy sima lesz...Jakehomerna ja az írek összekaphatnák magukat 35 pontom van rajtuk 😀
több mint 10 éve
Höri azt ígérte, hogy sima lesz...
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ezt szerintem töröld és beszéljétek meg egymás között, mert nincs közünk hozzá és nem is fest jó képet.Jakehomerjogos, bár a "jó kép" nem mintha kifejezetten érdekelne már
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal