Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
A PSU vereséget jól eljinxeltem kár hogy bealudtam s nem láttam.
több mint 9 éve
A back to back unsportsmanlike conduct Williamsen. De lehet, hogy túloztam egy kicsit 😊Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírókJakehomerez melyik eset volt?baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírókJakehomerez melyik eset volt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Hány missed tackle volt ebben a kick returnben?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ilyen csúnyán belenyúlni a meccsbe nfl-ben szoktak a bírók
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Sarkisian nem egy Carroll, annyi bizonyos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
kick return td, fat guy td, ne tessék aludni menni 😊
---
több mint 9 éve
munka volt ez a vereség a BC-től, a napnak a megkoronázása lenne egy hasonló terített betli a USC-tőlbaggioAz sokak pick'emjét borítaná 😊
Nehezen elképzelhető, de végül is a USC-nél sose lehet tudni
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
munka volt ez a vereség a BC-től, a napnak a megkoronázása lenne egy hasonló terített betli a USC-től
---
több mint 9 éve
Félelmetes azért, hogy ezt a meccset el tudta veszíteni a BC. Csak itt az OT-ban az elejtett pick meg a kihagyott PAT közül csak az egyik nincs,más a sztori
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Szép comeback volt! Szép volt Penn State! 😊
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Druid
602
lett...
több mint 9 éve
Akkor is felesleges volt ilyen korán. Az esélyét sem adnám meg az ellenfélnek, hogy csináljon vmit, pl egy nagy returnt. Inkább 2 mp-vel a vége előtt kértem volna időt.Nem tudom, minek kérte ki ilyen korán az időt a PSU. Így hagytak 20 mp-t a BC-nek.SoldadosFutó csapat, ha akartak volna valamit, akkor ők kérnek ki időt hamarabbJakehomer
Remélem a kihagyott XP-nek lesz jelentősége.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
LOL nehogy már ne legyen még valami furcsaság
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
1 catch, 1 TD, ez váratlan volt finoman szólva is
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nem tudom, minek kérte ki ilyen korán az időt a PSU. Így hagytak 20 mp-t a BC-nek.SoldadosFutó csapat, ha akartak volna valamit, akkor ők kérnek ki időt hamarabb
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ficken szép utat járt be karrierje során
---