Bowl-szezon 2016/17
3 feliratkozó
több mint 7 éve
Atya isten, Watson megint mekkorát játszott... 420y, 3TD+43 futott y, TDHa ő nem 1/1es tehetség, akkor nem tudom ki... bár én vhogy még mindig félek, h a szeles város fala mögött összetörnék
több mint 7 éve
twitter.com/McMurphyESPN/status/818691632317001728
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
lófaszt, most robbantottuk fel végre a death start 😀és hogy még finomabb legyen a visszavágás, ott a sikeres onside kick most a Clemsontól 😀Ok most a Birodalom visszavágott, de jövőre a Jedi Visszatér . 😊
baggio
Greengo
több mint 7 éve
Kampman
28 166
Nem ti vagytok a birodalom?és hogy még finomabb legyen a visszavágás, ott a sikeres onside kick most a Clemsontól 😀Ok most a Birodalom visszavágott, de jövőre a Jedi visszatér . 😊
baggio
Greengo
több mint 7 éve
jovore Mich nye!Annak is tudnák örülni, mert akkor Jimmy bácsit el tudnák csábítani a szomszédos államba 😀
JozsaJr13
több mint 7 éve
és hogy még finomabb legyen a visszavágás, ott a sikeres onside kick most a Clemsontól 😀
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
JozsaJr13
10
jovore Mich nye!
| Blackhawks | Celtics | Sounders | Tigers | Huntsville Hornets | Beckham Jr | Sherman | F | W |
,,Sex is the CHAMPIONS breakfast"-Sir Lord Hesketh
több mint 7 éve
most van vége :/még nincs végewildcard kör magasan legjobb meccse 😀majd mutass a teljes rájátszásból egy jobbat 😉
Tito05
jeeeeeeeeeeeeeeeeee, szép volt Clemson, kellett nagyon a college focinak a Bama bukása
baggio
Tito05
több mint 7 éve
twitter.com/kentsomers/status/818689521382363137
több mint 7 éve
Gyakoroltam a jinxet 😊Azért az csalódás, hogy OT-re játszanakmégsem....
Jakehomer
Alabama Niners
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
még nincs végewildcard kör magasan legjobb meccse 😀majd mutass a teljes rájátszásból egy jobbat 😉
Tito05
jeeeeeeeeeeeeeeeeee, szép volt Clemson, kellett nagyon a college focinak a Bama bukása
baggio
több mint 7 éve
Kampman
28 166
lateral td következik
több mint 7 éve
wildcard kör magasan legjobb meccse 😀majd mutass a teljes rájátszásból egy jobbat 😉
Tito05
---
több mint 7 éve
tavaly mi rontottuk el a tökéletes szezonjukat, idén ők nekünk
több mint 7 éve
Grat a Clemsonnak! Hatalmas meccs volt. Ma pont ennyivel voltak jobbak.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Azért az csalódás, hogy OT-re játszanakmégsem....
Jakehomer
több mint 7 éve
RENFROWWWWWWWWw
több mint 7 éve
Azért az csalódás, hogy OT-re játszanak
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
jövőre is clemson - bamát
több mint 7 éve
wildcard kör magasan legjobb meccse 😀ezt megírtam már tegnap este előre 😊
Tito05
több mint 7 éve