Bowl-szezon 2018/19
1 feliratkozó
több mint 5 éve
wiz1.net/channel1
több mint 5 éve
twitter.com/edsbs/status/1082463877185576960
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mekkora drive ez is
több mint 5 éve
Bezzeg Haribó nem mert rámenni a 4&1re 😕haribó a 20. században ragadt... Tua-ra pedig továbbra is azt tudom csak írni, hogy scoutolhatatlan, nem akarok vele szemben nagyon picky lenni, de abszolút nem látom benne azt a talentet sem, mint amit a számai sugallnának
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Védelem megdöglik egy félidő alatt, de mit játszanak
több mint 5 éve
Bezzeg Haribó nem mert rámenni a 4&1re 😕
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
szerintem annál jobban nem lehet kiemelni a kezdési időpontot, mint ahogy azt most már meg tudjuk tenni itt a bowl.hu-n 😊Londonban lakok ... Beleégett az agyamba a 2 óra... Csak ugye más időzóna... Sose szoktam benézni de most valahogy sikerült 😀
r.baggio
több mint 5 éve
szerintem annál jobban nem lehet kiemelni a kezdési időpontot, mint ahogy azt most már meg tudjuk tenni itt a bowl.hu-n 😊
---
több mint 5 éve
Erről van szó
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
Csakhogy az nállam 1 ...Na bakker azt hittem 2 kor kezdődik a meccs 😕...és, akkor kezdődött 😊
Tomcsik
Alabama Niners
több mint 5 éve
Na bakker azt hittem 2 kor kezdődik a meccs 😕...és, akkor kezdődött 😊
Tomcsik
több mint 5 éve
Remélem az idén toborzott kicker Will Reichard tényleg akkora ász, mint mondják, mert Bulovas is egy rakás szar, illene már egy normális rúgó a csapatba!
több mint 5 éve
Na, csináljunk már egy értelmes driveot
több mint 5 éve
...végre vezetünk!
több mint 5 éve
...na azt pont nem láttam, mert gyorsan gyártottam egy espnplayer free accountot, hogy akadás mentesen tudjam nézni a meccset, mert már megőrültem a sok akadástól.77-76, ezen az xp-n fog múlni :pReggel 7ig fent leszünk szerintem, ha így halad a meccs 😀várható eredmény a rendes játékidőben : 77-77
Löfli
Alabama Niners
r.baggio
több mint 5 éve
77-76, ezen az xp-n fog múlni :pReggel 7ig fent leszünk szerintem, ha így halad a meccs 😀várható eredmény a rendes játékidőben : 77-77
Löfli
Alabama Niners
---
több mint 5 éve
Reggel 7ig fent leszünk szerintem, ha így halad a meccs 😀várható eredmény a rendes játékidőben : 77-77
Löfli
több mint 5 éve
Reggel 7ig fent leszünk szerintem, ha így halad a meccs 😀
több mint 5 éve
Mi ez a védelmeket mellőző játékmód????azért ez a szokásos NARRATÍVÁT igencsak idézőjelbe teszi ám...
Alabama Niners
---
több mint 5 éve
we are in for a threat! nagy klasszikus lehet ez is
---
több mint 5 éve
Mi ez a védelmeket mellőző játékmód????
több mint 5 éve
ezmiez a két csapat? 😀
---