Bowl-szezon 2018/19
1 feliratkozó
több mint 6 éve
wiz1.net/channel1
több mint 6 éve
A konfváltás a legkevésbé se rajtuk múlik, ők mentek volna mar a big12-be is, nem kellettekTudom nem megy az csak úgy, de ha megtörténne a 12-0-ás szezonjaik is megszűnnének vele együtt.
r.baggio
Meg kell nézni mit produkálnak az LSU ellen majd elsején a Outback Bowl-on.
több mint 6 éve
A konfváltás a legkevésbé se rajtuk múlik, ők mentek volna mar a big12-be is, nem kellettek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Azért azt ne felejtsük el, hogy ez nem mehet az alapján, hogy ki az aki jobb mecset játszana. Hiába gondolom én is, hogy az OSU jobb lett volna, amit a bojleresek ellen műveltek, azért már kapásból nem érdemelnek semmi nagydöntő lehetőséget. És a Georgia-nak is ott volt az LSU elleni meccs ugyebár. Más kérdés, hogy hasonló erősségű csapatok ellen milyen mérleget mutatna az Oklahoma...
Szerkesztette: Klaci79
több mint 6 éve
Akkor ennél a meccsnél is megállja a helyét, hogy jól döntött a bizottság a top 4 összeállításakor... Ha ez UGA és OSU akkor lett volna két meccs... vagy ha legalább a bizottság által mindig lesajnált UCF-et beteszik a négybe, ezt ők is hozzák...A bizottság jól döntött, az Oklahoma jobb, mint az Ohio State (szerintem), a Georgia-t berakni meg általános lázadás lett volna, bár szerintem vernék mond a Soonerst és az OSU-t is. A UCF-et meg felejtsük már el, az egy teljesen más liga ahol vannak, ott toronymagasan a legjobbak már 2 éve, de ezt messze nem produkálnák egyik nagy konferenciában sem. Tavaly is azt mondtam, ha fel akarnak érni oda ahova gondolják magukat, akkor váltsanak konferenciát és ott hozzák ezt a mérleget, akkor tuti a PO nekik. Az ACC-be területileg beleillenek Orlandoi székhellyel.
Foldesi26
több mint 6 éve
Akkor ennél a meccsnél is megállja a helyét, hogy jól döntött a bizottság a top 4 összeállításakor... Ha ez UGA és OSU akkor lett volna két meccs... vagy ha legalább a bizottság által mindig lesajnált UCF-et beteszik a négybe, ezt ők is hozzák...
több mint 6 éve
Bekeretezni ezt a kommentet!Olyan szinten kilógott fölfelé egész szezonban a Bama meg a Clemson, kábé elődöntőket sem kellett volna játszani.És sajnos ez a teljes idényre rányomta a bélyegét... basszus az ncaa-t magasan beelőzte az nfl, szomorú
fly_gulls
r.baggio
több mint 6 éve
Olyan szinten kilógott fölfelé egész szezonban a Bama meg a Clemson, kábé elődöntőket sem kellett volna játszani.twitter.com/Ivan_Maisel/status/1079194438654742528
fly_gulls
több mint 6 éve
Olyan szinten kilógott fölfelé egész szezonban a Bama meg a Clemson, kábé elődöntőket sem kellett volna játszani.Azért legalább a Georgia ellen volt foci. Lehet nem csak arra kellene figyelni, nehogy két SEC csapat legyen a 4-ben...
fly_gulls
több mint 6 éve
Olyan szinten kilógott fölfelé egész szezonban a Bama meg a Clemson, kábé elődöntőket sem kellett volna játszani.És sajnos ez a teljes idényre rányomta a bélyegét... basszus az ncaa-t magasan beelőzte az nfl, szomorú
fly_gulls

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Amennyiben a Heismannt a szezon után osztanák ki, akkor Tua kapta volna, az SEC döntő gyenge teljesítménye és a sérülése miatt előzte be Murray.....hát ma irtózatos a különbség.....
több mint 6 éve
Mintha egy első osztályú csapat játszana valami megye 8-al... Sima Bama győzelmet vártam, de szért nem ennyire...

több mint 6 éve
...Jacobs a védők úgy kifejelte, hogy csak ......
több mint 6 éve
Olyan szinten kilógott fölfelé egész szezonban a Bama meg a Clemson, kábé elődöntőket sem kellett volna játszani.
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 6 éve
...azért van tele a gatya, mert nem találkozott még csak erre a védelemre nyomaiban hasonlítóval sem, ilyen nyomás alatt még nem játszott. A Soonersnek nincs védelme, 3 drive 3 TD ez eddig kábé Vanderbilt teljesítmény az SEC-ben. Tud a srác, mert alkotott hatalmasakat, de ennyi....akik azt találgatták vajon Murray milyen lenne az NFL-ben....hát nyomás ellen értékelhetetlen az biztos!Szerintem ennek nincs köze a nyomáshoz, egyszerűen tele a gatya a srácnál. Annyira remeg a kéz, hogy nincs egy értékelhető megmozdulása se
Alabama Niners
Antonius
Amikor még a Texas A&M-ben játszott, akkor sem villogott, mert szétszedte a Bama védelem.
több mint 6 éve
Kicsit olyan már ez a Clemson - Alabama, mint a Warriors-Cavs az utóbbi pár évben

több mint 6 éve
Túl könnyű. Ez megint dög unalom... Mondjuk az Alabama elkapók valami Jedi kiképzésen vettek részt...

több mint 6 éve
...akik azt találgatták vajon Murray milyen lenne az NFL-ben....hát nyomás ellen értékelhetetlen az biztos!Szerintem ennek nincs köze a nyomáshoz, egyszerűen tele a gatya a srácnál. Annyira remeg a kéz, hogy nincs egy értékelhető megmozdulása se
Alabama Niners
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
JEAUDY a legNAGYOBB!!!!
több mint 6 éve
...akik azt találgatták vajon Murray milyen lenne az NFL-ben....hát nyomás ellen értékelhetetlen az biztos!
több mint 6 éve
...ez is TD lesz? 😊