Bowl-szezon 2018/19
1 feliratkozó
több mint 5 éve
wiz1.net/channel1
több mint 5 éve
catattack
3 520
csak nálam szarakszik minden stream?Nálam jó egész este.
Löfli
vipbox.im/watch-peach-bowl$florida-vs-michigan-stream-1
több mint 5 éve
csak nálam szarakszik minden stream?
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
és ezt is elveszik 😕
több mint 5 éve
Ez nem lesz int
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
én nem temetem még a ND-t...a passzjáték sokszor működött, most legalább elő lehet venni
több mint 5 éve
Szerintetek elmenjek aludni?
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ja arról lemaradtam h true közben minek is dobjunk fel hail maryt ... 20 pont sok sztemTrue Freshman idén, és 3 évet kell lennie egyetem hogy mehessen nfl-be, szóval még 2 év 2020-as drafton már ott lehetMár jövőre isazt hiszem ez a Lawrence-Ross páros 2-3 évre meghatározó lehetLawrence 2 év múlva simán 1/1 lesz szerintem ha így folytatja
Klaci79
kapitnono
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
True Freshman idén, és 3 évet kell lennie egyetem hogy mehessen nfl-be, szóval még 2 év 2021-es drafton már ott lehetMár jövőre isazt hiszem ez a Lawrence-Ross páros 2-3 évre meghatározó lehetLawrence 2 év múlva simán 1/1 lesz szerintem ha így folytatja
Klaci79
kapitnono
csebi
Szerkesztette: kapitnono
több mint 5 éve
mmdan
329
na két másodperc alatt egy gyors Hail Mary-t Booktól
több mint 5 éve
Lawrence amúgy true freshmen? Vagy jöhet a 2020as draftra?
több mint 5 éve
Jobban megnézve tényleg Td volt
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
ez TD!
több mint 5 éve
Kampman
28 289
Azt hittem szorosabb lesz ez... Clemson eddig dúrciInkább a döntők szoktak azok lenni
Tomcsik
több mint 5 éve
Szerencsétlen ND
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 5 éve
Ez sztem nincs meg
több mint 5 éve
Ezt a mázlit még...........................................
több mint 5 éve
XD Most erre mit lehet mondani
több mint 5 éve
Asztakurva
több mint 5 éve
Csak gratulálni tudok....Gyökér faszok. Kuka ez a meccs.
több mint 5 éve
Klaci79
22 208
akkor még egy...2020-ban mehet legkorábban ha minden igaz...azt hiszem ez a Lawrence-Ross páros 2-3 évre meghatározó lehetLawrence 2 év múlva simán 1/1 lesz szerintem ha így folytatja
Klaci79
kapitnono
több mint 5 éve
Ezt a baromságot