Bowl-szezon 2019/20
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Nem véletlenül szeretném, hogy Colts lecsapjon rá. 😊egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-benUgye ugye, ezt szajkózom én is.
a Bama elkapósorával még Trubisky is 1/1-esnek nézne ki
r.baggio
Valami 50%körül van a yardjaibol, amit a WRek hoztak elkapas után
Chargers LT
több mint 6 éve
ezt a részét értem. De ez min múlik? Recruiting vagy már coaching? Kettő egyvelege?az hogy van, hogy minden egyes Bama játékos nagyobb darab(nak tűnik), mint a michiganiek?ezért nyert öt bajnoki címet a Bama mialatt a Michigan egyet sem
Amadeus
r.baggio
több mint 6 éve
egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-benUgye ugye, ezt szajkózom én is.
r.baggio
Valami 50%körül van a yardjaibol, amit a WRek hoztak elkapas után
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
az hogy van, hogy minden egyes Bama játékos nagyobb darab(nak tűnik), mint a michiganiek?ezért nyert öt bajnoki címet a Bama mialatt a Michigan egyet sem
Amadeus

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tudom, a mediterrán tengeri konyha jót tesz a szervezetnek. Konkrétan, mintha egy U-21 csapat püfölné az U-17-t.az hogy van, hogy minden egyes Bama játékos nagyobb darab(nak tűnik), mint a michiganiek?Biztos változatosabban esznek ott lent délen. 😊
Amadeus
iktriad
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
az hogy van, hogy minden egyes Bama játékos nagyobb darab(nak tűnik), mint a michiganiek?Biztos változatosabban esznek ott lent délen. 😊
Amadeus
több mint 6 éve
az hogy van, hogy minden egyes Bama játékos nagyobb darab(nak tűnik), mint a michiganiek?
több mint 6 éve
A Minnesota megveri az Auburnt! Csodás szezon volt ez, kár, hogy nem jött össze nekik sem a Rose Bowl

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
wow
több mint 6 éve
ez a 2. félidő nem áll össze Jimbonak.
több mint 6 éve
De ha már a college-ben is az elkapók teszik naggyá, akkor hogy várod tőle az extrát a profik között?egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-benNFL-ben is kerülhet olyan helyre, ahol jó WR sor van
r.baggio
Jan

több mint 6 éve
egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-benTényleg nem értem, miért nem veszik észre az emberek Trubban a zsenit. A szomorú, hogy én is ember vagyok...
r.baggio
több mint 6 éve
egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-benNFL-ben is kerülhet olyan helyre, ahol jó WR sor van
r.baggio
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
egyre biztosabb vagyok benne, hogy Tua ha fel is épül, óriási bust lesz az NFL-bena Bama elkapósorával még Trubisky is 1/1-esnek nézne ki

---
több mint 6 éve
Nagyszerű második félidőre számíthatunk mindkét meccsen, eldől, hogy az sec csapatok egyszerűen jobbak vagy csak magasról tesznek a bowlokra 😊

---
több mint 6 éve
Azt a Minnesota TD-t...aztak.rvaf.szba
több mint 6 éve
Az igen 57-rőlKi lett mérve rendesen, + 1yard már nem volt benne. 😊
ThundersNFL
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Az egészen szép volt
több mint 6 éve
Az igen 57-ről
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
twitter.com/SportsCenter/status/1212457569366790146

---
több mint 6 éve
Mondjuk várható volt hogy FG-okkal nem fogják lenyomni a Bamát...
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
az Outback Bowl is nagyon jó, érdemes követni legalább a háttérben második képernyőn

---
több mint 6 éve
Michigan nagyon szépen támad most.A Bama meg pocsékul védekezik. 😉
GiantsMLBhunter
több mint 6 éve
Michigan nagyon szépen támad most.
több mint 6 éve
Jeudy-t eltudnám fogadni Gb-be..😊Tradeljetek fel érte 1/4-re 😀
nando89