CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 2 éve
Cincinnati kapufa, marad a 7:0-ás Arkansas vezetés
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Tényleg vannak ilyen visszatérő dolgok.28-3 lesz ebbőlmindjárt
Kampman
Kampman
több mint 2 éve
Azt hiszem most nem kell félteni a georgai csapatot, hogy innen elchockekedi, mint a múltkor az állam egy másik focicsapata.28-3 lesz ebbőlmindjárt
Kampman
Kampman
több mint 2 éve
Sziasztok! Ingyenes streamet tudtok adni? Nem.vagyok tv kozelben...espn player, első 7 nap ingyenes, applikációjuk is van
Kájzerszóze
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
ezt meg tanácsként mindenkinek erre a szezonra (is)This college football season I'm gonna savor the beautiful ridiculousness of games like North Carolina-Appalachian State and not care about the fact that we're all just biding our time until Georgia and Alabama meet for the title after they destroy two teams in the CFP semifinals
---
több mint 2 éve
Sziasztok! Ingyenes streamet tudtok adni? Nem.vagyok tv kozelben...
több mint 2 éve
ez a csodás a college fociban, két ilyen meccset szimultán nézniSame sport pic.twitter.com/BjqgIYCABo
— Jessica Smetana (@jessica_smetana) September 3, 2022
---
több mint 2 éve
Én 😀Ducks el lesz popsizva mint a csudaKi nem látta ezt előre?
ParadSEC
iktriad
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Kampman
28 290
28-3 lesz ebből
több mint 2 éve
Chevan Cordeiro volt idén, de ő a San José State-re transzfereltBo Nix takarodj vissza Auburnbe... idén se kell sokat várni mert nincs QBNincs valami random hawaii import, mittudomén Lukaula Hallamaleula?
Heisman nádor
Kampman
---
több mint 2 éve
El kell majd hozni Tommy Mallettet a Montana Stateről jövőre.Bo Nix takarodj vissza Auburnbe... idén se kell sokat várni mert nincs QBNincs valami random hawaii import, mittudomén Lukaula Hallamaleula?
Heisman nádor
Kampman
több mint 2 éve
Kampman
28 290
Bo Nix takarodj vissza Auburnbe... idén se kell sokat várni mert nincs QBNincs valami random hawaii import, mittudomén Lukaula Hallamaleula?
Heisman nádor
több mint 2 éve
Bo Nix takarodj vissza Auburnbe... idén se kell sokat várni mert nincs QB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
én szóltamA piros vs. zöld mezek miatt fognak majd kapni a színvakoktól.Rossz hír ez bo nixnek
Kampman
r.baggio
---
több mint 2 éve
De csúnya pick Nixtől.
több mint 2 éve
Na ja, ezert is nezem inkabb a Razorbacks-Bearcats parositast (+ mert tavaly ota nagyon szimpi mindket csapat)Ducks el lesz popsizva mint a csudaKi nem látta ezt előre?
ParadSEC
iktriad
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
a Cincy @ Arkansast tudom ajánlani helyette, illetve a San Diego State meccsét, mert az Aztecs most avatja fel a Qualcomm helyén felhúzott új stadionját
---
több mint 2 éve
Ducks el lesz popsizva mint a csudaKi nem látta ezt előre?
ParadSEC
több mint 2 éve
Ducks el lesz popsizva mint a csudaAki Bo Nixben fantáziát lát az így járt 😀
ParadSEC
Nem tudom mit láttak benne, Auburnben is éppen az átlagos szintet súrolta alulról
több mint 2 éve
Ducks el lesz popsizva mint a csuda
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
10 másodperc alatt megvan a TD 😀
---
több mint 2 éve
és TD gecc 😀
több mint 2 éve
mondjuk még nincs vége 😀App State TD! neki mennek a kétpontosnak, mert gyáva népnek nincs hazájateljesen üresen volt az elkapó, de nincs meg
r.baggio
valahogy éreztem, hogy az NC State után a UNC is bemákolja majd a W-t
r.baggio
a Tar Heels szerzett egy TD-t, nagy kickoff return, 19 másodperc és 50 yard, 8 pont hátrány
---
több mint 2 éve
App State TD! neki mennek a kétpontosnak, mert gyáva népnek nincs hazájateljesen üresen volt az elkapó, de nincs meg
r.baggio
valahogy éreztem, hogy az NC State után a UNC is bemákolja majd a W-t
---