CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
UTSA Roadrunners mit mennek ezek 2OT-ben
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
közben az Arkansas lefuttatta az órát, nem volt egy szép meccs, de lényeg a W!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
dupla OT!bement az FG, 24:24, jöhet a hosszabbítás!21:30 #24 Houston @ UTSA - CBS Sportsr.baggiowww.youtube.com/watch?v=glZOpfSRA20&ab_channel=%D0%9D%D0%A3%D0%91%D0%98%D0%9A%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AC%D0%93%D0%98
r.baggio
r.baggio

Don't blink!
több mint 3 éve
A Georgia - Oregon az UTSA-ban sincs ehhez a meccshez képest.bement az FG, 24:24, jöhet a hosszabbítás!21:30 #24 Houston @ UTSA - CBS Sportsr.baggiowww.youtube.com/watch?v=glZOpfSRA20&ab_channel=%D0%9D%D0%A3%D0%91%D0%98%D0%9A%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AC%D0%93%D0%98
r.baggio
r.baggio
több mint 3 éve
bement az FG, 24:24, jöhet a hosszabbítás!21:30 #24 Houston @ UTSA - CBS Sportsr.baggiowww.youtube.com/watch?v=glZOpfSRA20&ab_channel=%D0%9D%D0%A3%D0%91%D0%98%D0%9A%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AC%D0%93%D0%98
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Arkansas forced fumble, túl sok elfecsérelt lehetőség a Cincy-től, pedig ez egy nyerhető meccs volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bailey 🙂
több mint 3 éve
részeredmények:Cincy @ Arkansas 14:21
Houston @ UTSA 14:21
North Dakota [FCS] @ Nebraska 17:17

---
több mint 3 éve
Na ez az igazán félelmetes. Georgia had the number 1 overall pick, the second most players taken in the first round ever (5) and the most players ever taken in a single NFL Draft with 15 picks and this is what they’re leftover with.
— Field Yates (@FieldYates) September 3, 2022
több mint 3 éve
Erre bebombázza Miért kell Ben Bryantet néznem, miért nem jöhet Prater?
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Frank Harrisnek hála a hazai csapat már UTSA hosszal vezet. HE REALLY CAUGHT THAT 🎯 @UTSAFTBL pic.twitter.com/UGMqkt48MZ
— CBS Sports Network (@CBSSportsNet) September 3, 2022
több mint 3 éve
Miért kell Ben Bryantet néznem, miért nem jöhet Prater?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Eléggé érdekesnek tűnik a 11. hely ennek a Ducksnak.Nem sokáig lesznek már ilyen magasan.
Kampman
több mint 3 éve
Az Oregonnak itt kéne keresgélnie QB után. Nem olyan rég az egykori EWU QB, Vernon Adams volt már a Ducks QB-ja a senior évében, szóval nem lenne precedens nélküli a dolog.The offenses are on target: Tennessee State has a 19-15 lead over No. 13 Eastern Washington after one quarter. They combined for 455 offensive yards in the quarter.pic.twitter.com/13khQYCyV1
— FCS Football (@FCS_STATS) September 3, 2022
több mint 3 éve
Massive L 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Annyira jó végre, téttel rendelkező AmcsiFocit nézni, szeretem a szeptembert 😀en sem hiszem el. fantaszttikus erzes. a gerogia szet is bombazta az oregont.
Rodaron
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
21:30 #24 Houston @ UTSA - CBS Sportsr.baggiowww.youtube.com/watch?v=glZOpfSRA20&ab_channel=%D0%9D%D0%A3%D0%91%D0%98%D0%9A%D0%94%D0%95%D0%9D%D0%AC%D0%93%D0%98

---
több mint 3 éve
Annyira jó végre, téttel rendelkező AmcsiFocit nézni, szeretem a szeptembert 😀
több mint 3 éve
Jó is hogy írtátokSziasztok! Ingyenes streamet tudtok adni? Nem.vagyok tv kozelben...YouTube-on szoktam nézni állandóan, elég sok meccset adnak Live-ban, ingyenesen, jó minőségben.
Kájzerszóze
Rodaron
El is felejtettem, milyen jók az ingyen streamek college-hoz.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Sziasztok! Ingyenes streamet tudtok adni? Nem.vagyok tv kozelben...YouTube-on szoktam nézni állandóan, elég sok meccset adnak Live-ban, ingyenesen, jó minőségben.
Kájzerszóze
több mint 3 éve
21:30 #24 Houston @ UTSA - CBS Sportsa szünetben mindkét mérkőzés meglepően áll:
21:30 Arizona @ San Diego State - CBSr.baggio
- a Group of 5 egyk legfőbb üdvöskéje, a Houston 7:14-es hátrányban a cinderella UTSA otthonában
- az SDSU-nál nem így képzelték el a stadionavatót, 2 TD-vel megy ellenük a gyenge Arizona
a UCLA ellenben helyreállította a világ rendjét, már simán vezetnek a Bowling Green vendéglátójaként

---
több mint 3 éve
Cincinnati kapufa, marad a 7:0-ás Arkansas vezetésCincynél folytatódnak a rúgó problémák
r.baggio
Itt sajna nincs egy Money McPherson mint a bengáliaknál
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
brusztolós meccs ez az Arkansas - Cincy, a végén tuti lesz valami őrültekháza

Don't blink!