CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Írok majd, a következő hetekben lesz végre időm cikket írniSzabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beirtal/irtatok errol cikket, hogy is lesy a playoff felallasa?
De Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO
r.baggio
(marmint az uj)
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Szabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beirtal/irtatok errol cikket, hogy is lesy a playoff felallasa?
De Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO
r.baggio
(marmint az uj)
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Én is amit nálunk nyújtottKedveltem a játékátTényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
Egy picit Mccaffrey beütése van Vaughnnak
kapitnono
🤘gaben🤘
kapitnono
🤘gaben🤘

több mint 3 éve
Duggan kissé rotty
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Na viszont akkor a Sun Belt döntőhöz kell link, a TVn meg AAC döntő, mert everybody love AACyoutu.be/g7C26_bNH84
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Na hosszabitás?most már nem annyira 😊
🤘gaben🤘
több mint 3 éve
Whao DugganGo drogos lila békák
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Szabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beDe Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO

---
több mint 3 éve
Na hosszabitás?attól még messze vagyunk
🤘gaben🤘
több mint 3 éve
Na hosszabitás?
több mint 3 éve
Na viszont akkor a Sun Belt döntőhöz kell link, a TVn meg AAC döntő, mert everybody love AAC
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
mondomlatod micsoda flash-eket tol!!
dande2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
kemény gyerek
több mint 3 éve
Opi 😕

---
több mint 3 éve
mondom
több mint 3 éve
Grayson McCall játszik a Sun Belt döntőn!3.20as az odds, a hypster kedvencem játszik, és ez a college career, megérdemelt egy kistétest.
A Toledo Rockets pedig megnyeri a MAC konferenciát, szegény Ohio továbbra is nyeretlen sokadik fináléján
r.baggio
Amúgy ha kimegy Young és Stroud az első 5ben, én várnék a 2. körig McCall-ra, ha QB kell
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
kikapott az Ohio, viszont kezd Grayson, vissza a bandwagonra!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Kedveltem a játékátTényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
kapitnono
🤘gaben🤘
kapitnono
több mint 3 éve
na egy igazi heismann dijas comeback.Az a baj, hogy attól tartok nagy variáció nem lesz, feldobja és vagy jó vagy nem, de hátha 😀
Ventura
több mint 3 éve
na egy igazi heismann dijas comeback.
több mint 3 éve
Grayson McCall játszik a Sun Belt döntőn!A Toledo Rockets pedig megnyeri a MAC konferenciát, szegény Ohio továbbra is nyeretlen sokadik fináléján

---
több mint 3 éve
Tényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
kapitnono
🤘gaben🤘

több mint 3 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀buffstream.io/cfb-streams/valparaiso-live-stream
Löfli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀streameast.to/nfl/event/10913301
Löfli
nehogy azt hidd, hogy nincs
több mint 3 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!