CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
A MAC-döntőn 10:7-re vezet a Toledo a nagyszünethez érve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Ezt de benèzte a vèdő😒
több mint 3 éve
Csudába pedig jó lett volna az X
több mint 3 éve
Johnston-tól mentsen meg az ég a drafton, Reagor 2.0 leszszerintem inkább Kevin White 2.0, de a végeredmény ugyanaz
zacknorb
és az espn-nél miért örülnek majd nagyon, ha két big ten csapat elődöntőzik:
Overnight ratings for the Pac 12 championship game:
Salt Lake City - 16.0/50
Columbus - 10.0/27
Los Angeles - 6.0/19

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Johnston-tól mentsen meg az ég a drafton, Reagor 2.0 lesz
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
nem az ellenfeleire, hanem azokra a csapatokra 😀 Michigan-Georgia-Clemson hármas kötés 8)És most is össze fog jönni!Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
Kampman
| Tessék. én megtettem, amit tudtam! Ha nagy a gáz, majd Baggio tesz egy kis lét a rájátszásra pályázó, de veszélyben lévő csapatok ellenfeleire. |
iktriad

---
több mint 3 éve
Hajrá lilák! 😆🏈
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
És most is össze fog jönni!Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
Kampman
| Tessék. én megtettem, amit tudtam! Ha nagy a gáz, majd Baggio tesz egy kis lét a rájátszásra pályázó, de veszélyben lévő csapatok ellenfeleire. |
több mint 3 éve
Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
komoly ijesztgetős cumók.na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
Ventura— Sickos Committee (@SickosCommittee) December 3, 2022
nem lehet nem szeretni ezt a csapatot
dancogo
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Azt bízza rám vagy Baggiora!Csak próbálja elinxelni 😛 😉Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
dande2
több mint 3 éve
Streamet dob valaki?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Csak próbálja elinxelni 😛 😉Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
több mint 3 éve
arena4.network4.hu/press/ket-konferencia-rangadoval-jovunk-az-egyetemi-bajnoksagbol

---
több mint 3 éve
Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman

---
több mint 3 éve
na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
Ventura
— Sickos Committee (@SickosCommittee) December 3, 2022
nem lehet nem szeretni ezt a csapatot
több mint 3 éve
na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Csúnya lenne 😁
Kampman

több mint 3 éve
Nem tudom Aréna4 en miért gondolják úgy ha esetleg kikap, akkor biztos nincs PO a TCU nak, szerintem legrosszabb esetben is 4. helyen bent lesznek.Egyszerűen nincs mást berakni, nincs másik egy vereséges csapat az OSUn kívül.

több mint 3 éve
Zsír, nem volt OT a soccer vb meccsen.Go lilák (Zombori Mester után szabadon)
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Nem, zacknorb arra gondolt, hogy a Clemson Orange Bowlja se biztos, ami jogos, hiszen ha a North Carolina győz az ACC-döntőn akkor automatikusan övék a hely2 vereséggel, ráadásul az egyik nem rangsorolt ellenfél ellen, ráadásul otthon... Csúnya volna ha betennék őketezért is kell a 12 csapatos rájátszás, mint egy falat kenyér, mert a Utah-nak is a PO-helyet jelentené a győzelem, nem alávágva tulajdonképp így a saját konferenciájuknakClemsont ne kiabáljuk el még.
a meccs végén volt amúgy a Trojans ELSŐ elvesztett fumble-je a szezonban
Rose Bowlban a Utah, rájátszásban az Ohio State, Tennessee-Clemson lesz az Orange Bowl, mennyi-mennyi érdekesség
r.baggio
zacknorb
kapitnono

---
több mint 3 éve
2 vereséggel, ráadásul az egyik nem rangsorolt ellenfél ellen, ráadásul otthon... Csúnya volna ha betennék őketezért is kell a 12 csapatos rájátszás, mint egy falat kenyér, mert a Utah-nak is a PO-helyet jelentené a győzelem, nem alávágva tulajdonképp így a saját konferenciájuknakClemsont ne kiabáljuk el még.
a meccs végén volt amúgy a Trojans ELSŐ elvesztett fumble-je a szezonban
Rose Bowlban a Utah, rájátszásban az Ohio State, Tennessee-Clemson lesz az Orange Bowl, mennyi-mennyi érdekesség
r.baggio
zacknorb