NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
nyert az App State twitter.com/MrMatthew_CFB/status/1726008542925123940
több mint 1 éve
jmu int, jöhet az ot 😊
több mint 1 éve
Végre összeállt a UCLA védelme, erre az offense lett borzalmas, ki érti eztJó meccs azért ez is szerencsére
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
James Madison 4&18-ra 28 yardos passz másfél perccel a vége előtt, utána rögtön td
Sikerült a kétpontos is, 20:20
r.baggio
CAUGHT! pic.twitter.com/MUJJDNk1KR
— Mr Matthew CFB (@MrMatthew_CFB) November 18, 2023
twitter.com/MrMatthew_CFB/status/1726002478309638396
több mint 1 éve
van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀www.youtube.com/live/yBY9FQ5BF_E?si=d_OXhMKILbMC_M-D
Löfli
több mint 1 éve
van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀Ha androidos eszközön nézed, akkor ott a dofu alkalmazás
Löfli
több mint 1 éve
#collegekickers 😀😀😀
több mint 1 éve
Akkor passz 🙂 nem azon nèzem egyébként de nekem jó, telóról legalábbisbe se tölt 😀van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀Esetleg?
Löfli
www.thecrackstreams.live/
dande2
Löfli
több mint 1 éve
A James Madison veszítheti el veretlenségétValamint meglepetésre a Duke is ég a Vriginia ellen
több mint 1 éve
be se tölt 😀van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀Esetleg?
Löfli
dande2
több mint 1 éve
van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀Esetleg?
Löfli
több mint 1 éve
van valakinek olyan usc streame ami nem akad állandóan? és nem arena4 😀
több mint 1 éve
Nem láttam, csak az eredményből indultam kiA Michigan és az Oklahoma is megmenekült, az Arizona meg brutális milyen formába lendültMegmenekult nem eros kifejezes ugy hogy a 4. negyedbe -11yardot tudott haladni a Maryland?
r.baggio
Koztuk safty es int.
beltazor
most értem haza az arena4-től, ezt a Caleb Williams interceptiont viszont már a tv-n néztem otthonról, sörrel és pringlesszel a kezemben 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
hú de nincs ott fejben a usc
több mint 1 éve
A Michigan és az Oklahoma is megmenekült, az Arizona meg brutális milyen formába lendültMegmenekult nem eros kifejezes ugy hogy a 4. negyedbe -11yardot tudott haladni a Maryland?
r.baggio
Koztuk safty es int.
több mint 1 éve
Nehezkes Michigan win, csomo erthetetlen play hivassal, de jobb eles meccsel hangolni. 😊 Ami para hogy kezdo OLbol kidoltek.
több mint 1 éve
A Michigan és az Oklahoma is megmenekült, az Arizona meg brutális milyen formába lendült
---
több mint 1 éve
majdnem bejött a hail mary 😀
több mint 1 éve
Kampman
28 313
A "na mi van köcsög" jellegű emberkedések miatt a Hurricanes vesztett is szolid 30 yardot az utolsó két percben.
több mint 1 éve
Kampman
28 313
A BYU meze nagyon Coltsos.
több mint 1 éve
az mi
több mint 1 éve
Egyébként ez a Plummer az Plummer család?nem
dande2