CFB követő 2023

3 feliratkozó

több mint 2 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 527 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Monarchs meccsen is erik eddig az upset, megvan a def elso turnovere es sackje is a szezonban, utobbibol kapasbol 3, es az eddig egesz jol muzsikalo Wake Forrestet sikerult eddig 0n tartani.

Offenseben Javon Harveynak nem volt meg iden elkapasa, ma elso felidoben volt 3 is, 41, 57 es 68 yardert, utobbi TD amit kifejezetten szepen dobott meg Grant Wilson.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
francba, megint lemaradtam 😀
LSU meccshez nincs vkinek vmi link?
shagi0206
 www.youtube.com/live/XvYmyFWlnkY?si=ZeUKUfV84rwG9xzL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
A Wake Forest sem kicsit ég

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 434 — Kinek mit intézett a kormánya
A Wisconsin sem remekel eddig

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 12 853
francba, megint lemaradtam 😀
LSU meccshez nincs vkinek vmi link?
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
K-State is upset alerten, Mizzou annyira jól tartja magát, hogy vezet is 17-14-re
több mint 2 éve
Amennyire impotensnek tűnt eddig a Boston College, annyira tetszetős ez eddig a Seminoles ellen
zacknorb
Classic trap game a Clemson előtt az fsu-nak

Az LSU közben meg mutatja, hogy azért még nem szabad őket leírni

---
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 434 — Kinek mit intézett a kormánya
Amennyire impotensnek tűnt eddig a Boston College, annyira tetszetős ez eddig a Seminoles ellen

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
18-ra írt start, kezdő kickoff 18:18 :/

www.youtube.com/live/YBdJWsraLbg?si=iQZ1bg-LMhD5aeRy

---
több mint 2 éve

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hogy az igazi meccsről is essen szó, a yahoo pickemes harcban dancogo az első héten 17-13-ra nyert, a második hét 16-17-re lett az enyém.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
COLLEGE GAMEDAY!

Kiemelt kommentben az ajánlott meccsek, annyi pontosítás, hogy a tv-s NCAA dupla a MATCH4-en megy majd. 21:30-tól jön a potenciális top3 pick, a North Carolina QB Drake Maye, éjszaka pedig én szagértek a Tennessee floridai vendégjátéka során. Utóbbinál az az igazán pikáns, hogy kettő, a Big Tenből "elkergetett" irányító a kezdő a két csapatnál...

Bár a felhozatal nem valami erős, szerencsére pont a 18-as sávban van a legtöbb néznivaló, közte a Colts stadionjában rendezett Louisville-Indiana összecsapással.

---
több mint 2 éve
 youtu.be/tY5quPolhCI?si=MLgSYxQj76OKVuop

---
több mint 2 éve
Az Oregon meccse is eléggé fun volt, összefoglaló alapján

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Remélem az App State - North Carolina meccseket megújítják még 10 évre, ezek nem tudnak nem őrült meccset játszani egymás ellen
dancogo
Basszus, ott full abban a hitben feküdtem le hogy meglesz a végén a drive, hát igen Bearcats rúgót nem transferelünk buzzer beater FG-re

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 397 — Saturday Night Lights
S mikor a tanítvány legyurte vegul mesteret. 🤘🏽
Ventura
Valódi statement win, ilyenkor kell rögtön a következő meccsre fókuszálni.
Ez a csapat simán playoff contender.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
Remélem az App State - North Carolina meccseket megújítják még 10 évre, ezek nem tudnak nem őrült meccset játszani egymás ellen

És bejött a Wazzu "upsetje" is a Badgers ellen, már csak a Golden Bears győzelem kéne és jól indul a nap

Szerkesztette: dancogo
több mint 2 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
S mikor a tanítvány legyurte vegul mesteret. 🤘🏽

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 2 éve
Kb. 7 perc alatt 5 TD a két csapattol. A vegere igazi pisztolyparbaj lett.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 333 — LIGHTS OUT!
Furman mondhatni kivégezve, 40-14 3 negyed után. Legette 5. évére érett be? 2 meccs 300 yard eddig, Rattler is hatalmasat játszik, 25/27 ma és a Tar Heel ellen is nagyot tolt. Nem lehetne minden héten a Furman ellen játszani?

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 161 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A múlt heti 0-42 után jönnek az FBS Skalpok az FCS csapatainak.

A Salukis sikere után a Fordham is legyőzte 40-37-re a Buffalot. Az egykori FBS-es Idaho pedig 27-6-ra veri a Nevedát éppen. Gevani McCoy-al FCS szinten roppant versenyképes QB-ja van a Vandalsnak.

Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hat, az elso felido idegorlo volt mindket felnek. : - )

13-6 a longhornsnak. 🤘🏽

több mint 2 éve
remélem még lesznek ilyenek. : - )

Matthew Mcconaughey valahol megőrül most 😁
Rodaron
A stadionban a meccsen.
Most mutatta az ESPN.
zacknorb

több mint 2 éve
Na ez nagyon jol és hatékonyan felépített drive volt. A vegen nem kellett volna a hiba brooks-tol, és belép az end-zone -ba.

több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Már 21:3nak kellene lennie ha a Texas elkapok nem Toneyt nézték volna a héten