CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.már egyenlő 😛 milyen koncert? én Platonra megyek
Remélem, hazaérek a Red River második felére, mindenesetre Texas pólóban megyek koncertre 😊
Dzsokijuing

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
kifejezetten idegesítő, hogy ilyen meccsek vannak egy időben 😕
több mint 1 éve
Vezet a Wake Forest is a Clemson ellen.Remélem, hazaérek a Red River második felére, mindenesetre Texas pólóban megyek koncertre 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
szép drive-al egyenlített a UNC- the ACC on the CW

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Tolják a Bamát a Sporik rendesen!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
He's like Tupperware, it's hard to get a lid on him - nem hallottam még ezt a kifejezést egy speedster elkapóra 😀
több mint 1 éve
Nekünk meg komoly erőfelmèrő jön, remèljük ezt is túl èljük....
több mint 1 éve
18 után nem sokkal találkozunk a match4-en! Írjatok, kérdezzetek, véleményezzetek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Este a red riveren kívül lesz egy TESCO-s rivalizálás isIt's been a quiet hate week this week. Mostly because of the hurricane (completely understandable, prayers for everyone affected), but also because UCF is in the dumps.
— Leff Jawson (@jeffman2421) October 11, 2024
Please enjoy this stupid clip I made. I think it encapsulates this *new* rivalry well. pic.twitter.com/Xf2T5iWku8
Poloska vagyok.
több mint 1 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ok, it’s going to be one of the “summer is still here” Red Rivers.
— Sickos Committee (@SickosCommittee) October 11, 2024
Hydrate, hydrate, hydrate. https://t.co/kUZQGF5gf9
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A csütörtök esti meccseken a legnagyobb izgalom a WKU sisakjainak a látványa volt 😊 
---
több mint 1 éve
New Mexico State @ Jacksonville State highlightsyoutu.be/JkhYr1b2Pf0?si=YkWwAKSYkjnfw9_d

---
több mint 1 éve
Hajnalban a Liberty erősen megszenvedett a FIU ellenÍme
zacknorb
messze még a szezon vége, de ez a Liberty hiába zár idén megint veretlenül, ilyen menetrenddel, ilyen eredményekkel komolyan vehetetlenek

---
több mint 1 éve
Hajnalban a Liberty erősen megszenvedett a FIU ellen
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Hát, Helene után eséllyel Milton is bele fog szólni a hétvégi programba.A USF meccsét már át is tolták egyelőre péntekről szombatra
UCF-Cincinnati 😭
zacknorb

---
több mint 1 éve
Hát, Helene után eséllyel Milton is bele fog szólni a hétvégi programba.UCF-Cincinnati 😭
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
A Michigan már ellenünk gyanúsan viselkedett, de a Washington elleni végjáték beárazta a csapatot.A Michigan idegenben azért legyen már az naEgyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Dzsokijuing
Ahogy az Iowa sem olyan rossz csapat, de egy hét múlva ilyenkor már biztosan okosabbak leszünk, jön ugye az év második szuperrangadója, az Ohio State @ Oregon
r.baggio
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
A Michigan idegenben azért legyen már az naEgyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Dzsokijuing
Ahogy az Iowa sem olyan rossz csapat, de egy hét múlva ilyenkor már biztosan okosabbak leszünk, jön ugye az év második szuperrangadója, az Ohio State @ Oregon

---
több mint 1 éve
Nem biztos, hogy csak a nagycsapat elleni a mérvadó. Bama is megverte a Georgiát, mindenki azt hitte végigmennek veretlenül, aztán egy full átlagos Vanderbiltől sikerült kikapni.... Az is fontos szerintem mennyire magabiztosan hozzák a kiscsapatok ellenit a nagyokaddig csak szemgfeényvesztésnek mondanám míg komolyabb ellenfelekkel nem nézünk szembe. sajnos a michigan nem volt az, mint utóbb kiderült. a missisippi state ellen szenvedve nyertünk.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Ventura

több mint 1 éve
addig csak szemgfeényvesztésnek mondanám míg komolyabb ellenfelekkel nem nézünk szembe. sajnos a michigan nem volt az, mint utóbb kiderült. a missisippi state ellen szenvedve nyertünk.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 1 éve
Egyikőjüknek sem volt még igazi erőfelmérője.Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79
kapitnono
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
Már az első félidőben is kapkodtam a fejem, hogy mit művelnek a Bamával, de ez a 2. félidő brutális volt. Na idén tényleg nincs kiemelkedő csapat.Texas meg OSU akkor micsoda eddig?
Klaci79