CFB követő 2025
5 feliratkozó
3 hónapja
Érdekes, a TV-ben Premier League megy. A gépen meg az angol közvetítse az NCAA meccsnek ( bár most befagyott) 😀
3 hónapja
nem kéne már 8 perce mennie a közvetítésnek? 😀
3 hónapja
csak ébren maradtam erre a meccsre. Remélem megéri. Idén még nem láttam NCAA meccset. Kikre érdemes figyelni idén? Melyik csapatokra?
3 hónapja
jó kis dupla volt eddig az Texas - Ohio State, Bama - FSU, jöhet az LSU - Clemson
Lesz ez még így se!
3 hónapja
Melyik Alabama OL jatekos lesz top10 pick 2026ben? Meccs alapjan nehezen kiveheto. Talan a #74es.

3 hónapja
Erzesre mintha hosszabbak lennenek a szunetek. De lehet csak erzeki csalodas.

3 hónapja
Castellanos komoly rakétákat indít 🚀
Poloska vagyok.
3 hónapja
4&5-re 3 yardos passz, pure Sarkisiannem volt sok választása, blokkolatlanul jött Manningre a védő
r.baggio
3 hónapja
4&5-re 3 yardos passz, pure Sarkisian

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
na jöhet a GW drive Manningtől

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Attól mèg akkor is gyenge....persze első meccs meg minden de pl a Bukeyes srác simán lejátszotta...elvették a 2. intjét amint leírtad???Na jó eddig nèztem ennèl rosszabbul szegènynek nem is indulhatna...Szép volt iktriad
dande2
Sixo
Kis Archira gondoltam, mit művelt azóta?
dande2
Sixo
3 hónapja
elvették a 2. intjét amint leírtad???Na jó eddig nèztem ennèl rosszabbul szegènynek nem is indulhatna...Szép volt iktriad
dande2
Sixo
dande2
3 hónapja
Jó kis előszezon meccsFire sarkasian
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
3 hónapja
???Na jó eddig nèztem ennèl rosszabbul szegènynek nem is indulhatna...Szép volt iktriad
dande2
Sixo
3 hónapja
Na jó eddig nèztem ennèl rosszabbul szegènynek nem is indulhatna...Szép volt iktriad
dande2
3 hónapja
Na jó eddig nèztem ennèl rosszabbul szegènynek nem is indulhatna...
3 hónapja
2010 óta 16 QB első kezdő meccse történt az aktuális #1 ellen.Az eddigi mérleg 0-16.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Tipikus, előbb dob INT-t mint TD....van honnan hová
3 hónapja
Manning kiégett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
Downs(#2) mindig ott van ahol a labda, rajta akadt meg a szemem a meccsen

3 hónapja
Az egész Texas playcalling elég érdekes. Bár ebben a drive-ban működik. Mondjuk egy hatalmas DPI kellett a labdaszerzéshez, de ez már apróság.