NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
173
24
23:15 Florida State @ Alabama [Net4+]
CFB követő 2025
4 feliratkozó
10 hónapja
Nem èrtem nem èrtem ès megint nem èrtem 😡🤦
10 hónapja
ahh, még egy #collegekickers

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Na, akkor byebye Big XII döntő 😥Megnéztem az összefoglalót, kár volt.
zacknorb
Most szenvedhetek.
10 hónapja
Vhogy így 😛
10 hónapja
Előző kèt meccsen olyan szèp driveokkal haladtunk most mièrt ezek az idióta hívások 😲🤷 Franklin szelleme takarodj....
10 hónapja
Osszes youtube link ami alabama meccset ir nem az. Vlaki kisegitene barmilyen linkkel?epicmartial.xyz/watch.php?slug=alabama-crimson-tide-oklahoma-sooners
beltazor

Don't blink!
10 hónapja
Osszes youtube link ami alabama meccset ir nem az. Vlaki kisegitene barmilyen linkkel?

10 hónapja
Na, akkor byebye Big XII döntő 😥A USF-nek meg bye bye playoff
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
ezt összeszedték 😉

Don't blink!
10 hónapja
Michigan megúsztaHuh majdnem sikerult elszurni. Kb 2x anyi yardot termelhetunk, csak mindig jott egy TO.
Löfli

10 hónapja
Michigan megúszta

Don't blink!
10 hónapja
Na, akkor byebye Big XII döntő 😥
10 hónapja
lehetett tudni, hogy a 28-3 mennyire veszélyes eredmény ebben a sportban, miért gondoltátok, hogy a 30-3-al másképp lesz? 😊
10 hónapja
Kijön, hogy az Aggies eddig nem játszott mással csak a szeméttel az SEC-ben? A fura h Sellersszék is botrányosak voltak eddig 😀 Beamer miatt örülök az upsetnekJinxtriad padawan...
alatriste

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 hónapja
Okklahoma State védőfalából az egyik tagot kocsival kellett levinni több percnyi huzavona után, nem nagyon mozgott, miután véletlenül nekiszaladt az egyik K-State játékosnak.
10 hónapja
jön vissza az A&M 😕A Wildcats-Bearcats még mindig szoros, mondtam hogy azt nézd 😊
Löfli
10 hónapja
jön vissza az A&M 😕

Don't blink!
10 hónapja
Kijön, hogy az Aggies eddig nem játszott mással csak a szeméttel az SEC-ben? A fura h Sellersszék is botrányosak voltak eddig 😀 Beamer miatt örülök az upsetnek

Liverpool Fc