CFB követő 2020
2 feliratkozó
több mint 5 éve
kérdezzetek is akkor majd, ha tudtok 😊Brandon. Joseph.
— PFF College (@PFF_College) December 19, 2020
One of the best catches this season🔒
pic.twitter.com/jRMOGOJRab

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mindenkinek megy már rendesen az online?Nekem működik
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mindenkinek megy már rendesen az online?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
fantaztikus egykezes INT-el az end zone-ban zárta a northwestern az első félidőt. tartsák meg e szokást.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
campbell szimpi, csak ne a jetsbe menjen2 éve is beintett már, jövőre sem lenne másképpen.
Adirotor
több mint 5 éve
na verjem. az iowa state is kapufa... remélem akkor már a northwestern üti az OSU-t.
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 5 éve
campbell szimpi, csak ne a jetsbe menjen
több mint 5 éve
a chrome-ot is frissíteni kell, ha esetleg baj van

---
több mint 5 éve
google chrome és adblocker kikapcs, úgy mennie kell emberekpuszkó. az iowa state-hez tud valaki működő linket.akkor én tovább jutottam, bejön az élő adás és egy másodperccel később esik szét 😉
illetve: hogy működik az aréna 4 online? beregisztráltam, de nem ad fel élő adást. reklám blokkoló kikapcsolva.
Ventura
Cuchulain82

---
több mint 5 éve
Nem sok ellenállást fejtett ki a Buckeyes D
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
puszkó. az iowa state-hez tud valaki működő linket.akkor én tovább jutottam, bejön az élő adás és egy másodperccel később esik szét 😉
illetve: hogy működik az aréna 4 online? beregisztráltam, de nem ad fel élő adást. reklám blokkoló kikapcsolva.
Ventura
több mint 5 éve
puszkó. az iowa state-hez tud valaki működő linket.illetve: hogy működik az aréna 4 online? beregisztráltam, de nem ad fel élő adást. reklám blokkoló kikapcsolva.
több mint 5 éve
nektek is sloppy a kép az arena streamen?
több mint 5 éve
Kiallitotak az Iowa jatekost? (Aki a padon turulkozo alatt fogja a fejet)iowa STATE 😊
beltazor

---
több mint 5 éve
Kiallitotak az Iowa jatekost? (Aki a padon turulkozo alatt fogja a fejet)Ja
beltazor
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Kiallitotak az Iowa jatekost? (Aki a padon turulkozo alatt fogja a fejet)

több mint 5 éve
Nem tudom volt e már, de a Sun Beltben 2 bajnok lesz, hisz nem tudják megrendezni a Louisiana-Coastal Carolina döntőt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
facebook csoportban tegyetek majd fel kérdéseket!www.facebook.com/groups/420535935224383/
az online streamhez tipp: kapcsoljátok ki az adblockert

---
több mint 5 éve
valami hasonló szoros meccs találati arányt mára is, ha kérhetem 😊www.youtube.com/watch?v=WtkQlb2ygck
www.youtube.com/watch?v=nqdHBJHLHak
www.youtube.com/watch?v=im3PSXmsYzM
www.youtube.com/watch?v=Dy58SyFc3Gw

---
több mint 5 éve
Gg usc, gondolom ők is lemondják majd a bowl-szereplést

---