Week 1
2 feliratkozó
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Fekete kicker a Georgia State-nél, kemény, ehhez tényleg NCAA-t kell nézni, hogy ilyet láthassak
több mint 5 éve
twitter.com/bubbaprog/status/1167927691955228673
több mint 5 éve
esz-í-cí, esz-í-cí!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
lol, erről az int-ről még az espn is lemaradt 😀
több mint 5 éve
lololol 😀 és ez az idióta Vols Pruitot szerződtette tavaly Mike Leach helyett, meg is érdemlik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
game over georgia st 😀
több mint 5 éve
Tessék, itt van a már ELSŐ OSZTÁLYÚ Liberty főedzője 😀twitter.com/YahooSportsCFB/status/1167925751707881473
---
több mint 5 éve
Állítsák be Manninget, hátha nem veszik észre 😁 biztos ott vanNa vezet a Tennessee, mindenki megnyudodhat 😊már nem 😀
Chargers LT
Löfli
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Kicsit azért furcsa, hogy a karolinai rangadón szolid félház van a Panthers stadionban.egyszer csak abbahagyják ezeket a teljesen értelmetlen módon semleges helyszínre vitt meccseket... ha a UNC, ha a Cocks játszana otthon, telt ház lenne, szánalom
Kampman
újra vezet a Georgia State 😀
---
több mint 5 éve
Na vezet a Tennessee, mindenki megnyudodhat 😊már nem 😀
Chargers LT
több mint 5 éve
Penn State -Idaho 65-0 ..és még nincs vége!
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Kicsit azért furcsa, hogy a karolinai rangadón szolid félház van a Panthers stadionban.
több mint 5 éve
tessék olvasniLOL, akkor azért nem láttam 😁Moses biztos nem, mert ACL-szakadás miatt idén nem játszikAkkor akikről írtam, mindenképp. Tua a bama QB, meg Jeudy a WR. 4es számú playa.Bama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Közben megint Tua TD. Mondjuk ezt is Jerry Jeudy oldotta meg. 137y-nál tart a WR.
Chargers LT
Toto21
Moses a bama D#ből. Meg még páran.
Duke meg ma bambázik.
Chargers LT
r.baggio
Csak a statjait mutogatták az elején, nem is tudtam, hogy sérült.
Chargers LT
fuzovelkifele.com/2019/08/college-football-beharangozo-2019/
---
több mint 5 éve
Na vezet a Tennessee, mindenki megnyudodhat 😊
több mint 5 éve
Van amúgy grandma stream több meccshez is?persze, ez most a legszorosabb két p5-ös csapat között, negyedik negyed
Chargers LT
grandmastreams.live/espn.html
---
több mint 5 éve
LOL, akkor azért nem láttam 😁Moses biztos nem, mert ACL-szakadás miatt idén nem játszikAkkor akikről írtam, mindenképp. Tua a bama QB, meg Jeudy a WR. 4es számú playa.Bama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Közben megint Tua TD. Mondjuk ezt is Jerry Jeudy oldotta meg. 137y-nál tart a WR.
Chargers LT
Toto21
Duke meg ma bambázik.
Chargers LT
r.baggio
Csak a statjait mutogatták az elején, nem is tudtam, hogy sérült.
több mint 5 éve
Moses biztos nem, mert ACL-szakadás miatt idén nem játszikAkkor akikről írtam, mindenképp. Tua a bama QB, meg Jeudy a WR. 4es számú playa.Bama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Chargers LT
Toto21
Duke meg ma bambázik.
Chargers LT
---
több mint 5 éve
Van amúgy grandma stream több meccshez is?
több mint 5 éve
Akkor akikről írtam, mindenképp. Tua a bama QB, meg Jeudy a WR. 4es számú playa.Bama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Chargers LT
Toto21
Duke meg ma bambázik.
több mint 5 éve
azt inkább ne figyeld, felesleges nézni azt a meccset, eldőlt már mielőtt elkezdődött volnaBama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Chargers LT
Toto21
---
több mint 5 éve
Toto21
5 949
Bama - DukeNagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
Chargers LT
több mint 5 éve
Nagyon nem ismerem a játékosokat. Kit érdemes figyelni ezen a meccsen?Mármint melyiken? 😁
Toto21
több mint 5 éve
aztán meg egy 50 yardos elkapás 😀
több mint 5 éve
tessék, ott egy fumble recovery a Volstól 😊mindegy, annyi volt, hogy hosszú ideje most a legmélyebb a kerete a PSU-nak, és ekkor szoktak nagyot koppanniKösz, de az oldal nem létezik 😊41-0 az első félidőben. Ok értettem 😊Ezt neked specialba
dande
twitter.com/MichaelWeinreb/status/1167907122136240128
r.baggio
dande
tényleg kurva jónak tűnik amúgy a csapat
amit a Tennessee csinál, az meg nevetséges, a harmadik negyed végén még mindig vesztésre állnak a tavaly 2-10-zel záró Georgia State ellen...-*/
r.baggio
több mint 5 éve
mindegy, annyi volt, hogy hosszú ideje most a legmélyebb a kerete a PSU-nak, és ekkor szoktak nagyot koppanniKösz, de az oldal nem létezik 😊41-0 az első félidőben. Ok értettem 😊Ezt neked specialba
dande
twitter.com/MichaelWeinreb/status/1167907122136240128
r.baggio
dande
tényleg kurva jónak tűnik amúgy a csapat
amit a Tennessee csinál, az meg nevetséges, a harmadik negyed végén még mindig vesztésre állnak a tavaly 2-10-zel záró Georgia State ellen...-*/
---