Week 1
2 feliratkozó
több mint 5 éve
Cuchulain82
985
biztos el vagyok kényeztetve, pláne még anno a 2x2 centis justin.tv-s streamek után, de borzalmas a képminőség szerintem a Galaxy-ntény a képminőség nagyon vacak de még így is jobb mint jó néhány stream
r.baggio
több mint 5 éve
Wow, nagyon pörög a Colts akarom mondani a Duke D. Csak a patkó hiányzik a Duke-os játékosokról.
több mint 5 éve
DUKE 3&out, most fújják le!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
biztos el vagyok kényeztetve, pláne még anno a 2x2 centis justin.tv-s streamek után, de borzalmas a képminőség szerintem a Galaxy-n
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ekkora csicskalángos stiffarmot 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
nem látszik rajta, hogy az, durvaúj edző első meccse, year 0, megesik az ilyenMi a véleményed újonc QB rol ?
közben megszerezte a vezetést a Boise! 18 pontos hátrányból, durva
r.baggio
Rózsa Sándor (betyár)
közben 3 & out, eszméletlen pálfordulás, az fsu-nak minden puskapora elfogyott
---
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
új edző első meccse, year 0, megesik az ilyenMi a véleményed ujjonc QB rol ?
közben megszerezte a vezetést a Boise! 18 pontos hátrányból, durva
r.baggio
több mint 5 éve
új edző első meccse, year 0, megesik az ilyenközben megszerezte a vezetést a Boise! 18 pontos hátrányból, durva
---
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Meg a teljes tavalyi elkapó gárda 😔Hatalmas nagy kudarc eddig ez a West Virginia...Ki gondolná, hogy egy Will Grier ennyire hiányzik 😊
JustoVillar
dande
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Ezzel az 50 yardos FG-lal valszeg nyer az Indiana a Ball State ellen.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Hatalmas nagy kudarc eddig ez a West Virginia...Ki gondolná, hogy egy Will Grier ennyire hiányzik 😊
JustoVillar
több mint 5 éve
hosszabbítás az Iowa State vs Northwern Iowán, aztán kezdődik a Galaxy4-es közvetítés... (*sóhaj)
---
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Hatalmas nagy kudarc eddig ez a West Virginia...
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
kezdődik a negyedik negyed Tallahassee-ben, a vezetésért hajt a Broncos már
---
több mint 5 éve
Nyert a Memphis.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Safety-t csinált a Memphis, most meg 3 perccel a vége előtt first down, ebből SEC skalp lesz
---
több mint 5 éve
Boise State TD, meccs van!
---
több mint 5 éve
Közben a Northern Iowa VEZET az Iowa State ellen a 4. negyedre fordulva!!! Nem arról írtál baggio, hogy a Cyclones kezd újra jó csapat lenni a beharangozódban?de-de, viszont hagyományosan rosszak fcs csapatok ellen
iktriad
---
több mint 5 éve
JustoVillar
626
JMU jól nyomatja a triple optiont. Sokat nem tud hozzatenni a WVU védelem.Szerencsére a mezonygolt sikerült blokkolni.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Hopsz, a Memphis csinált egy safetyt, 15-10 nekik 6 és fél perccel a vége előtt.
Madden hates me.
több mint 5 éve
Közben a Northern Iowa VEZET az Iowa State ellen a 4. negyedre fordulva!!! Nem arról írtál baggio, hogy a Cyclones kezd újra jó csapat lenni a beharangozódban?
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Egyelőre nem úgy tűnik 😀Wow! Azért szerintem Mike Houston távozása nem biztos, hogy nem veti a Dukest legalább egy kicsit vissza,Szerintem itt mondjuk a JMU győzelme a papírformaAmugy nekem szimpi ez a JMU tavaly voltam Harrisonburgben és rohadt jó hely. Meg az egyetem is hangulatos.JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Új a vezetőedzőjük. Aki egyébként West Virginia alumni (Curt Cignetti)! Kíváncsi leszek mire megy az FCS-ben jelenleg 2. helyen rangsorolt James Madison a West Virginia ellen Hajnalban a 3. South Dakota State nagyon komolyan megszorongatta pl. a Minnesotát (még a 4. negyedben is vezettek).
Mondjuk egyelőre a Mountaineers offense is értékelhetetlen...
JustoVillar
iktriad
Elég magasak az elvarasaim Neil Brown felé. Remelem nem okoz csalódást.
JustoVillar
r.baggio
iktriad
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Wow! Azért szerintem Mike Houston távozása nem biztos, hogy nem veti a Dukest legalább egy kicsit vissza,Szerintem itt mondjuk a JMU győzelme a papírformaAmugy nekem szimpi ez a JMU tavaly voltam Harrisonburgben és rohadt jó hely. Meg az egyetem is hangulatos.JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Új a vezetőedzőjük. Aki egyébként West Virginia alumni (Curt Cignetti)! Kíváncsi leszek mire megy az FCS-ben jelenleg 2. helyen rangsorolt James Madison a West Virginia ellen Hajnalban a 3. South Dakota State nagyon komolyan megszorongatta pl. a Minnesotát (még a 4. negyedben is vezettek).
Mondjuk egyelőre a Mountaineers offense is értékelhetetlen...
JustoVillar
iktriad
Elég magasak az elvarasaim Neil Brown felé. Remelem nem okoz csalódást.
JustoVillar
r.baggio
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok Franklin milyen új csapatot tud építeni, így, hogy félig meddig kiürült a roster főleg támadó oldalon. Bár nem biztos, hogy a mai meccs lesz az igazi erőpróba és értéket mutató. Illetve ha igen, az nem sok jót sejtet 😊