Week 1
2 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem itt mondjuk a JMU győzelme a papírformaAmugy nekem szimpi ez a JMU tavaly voltam Harrisonburgben és rohadt jó hely. Meg az egyetem is hangulatos.JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Új a vezetőedzőjük. Aki egyébként West Virginia alumni (Curt Cignetti)! Kíváncsi leszek mire megy az FCS-ben jelenleg 2. helyen rangsorolt James Madison a West Virginia ellen Hajnalban a 3. South Dakota State nagyon komolyan megszorongatta pl. a Minnesotát (még a 4. negyedben is vezettek).
Mondjuk egyelőre a Mountaineers offense is értékelhetetlen...
JustoVillar
iktriad
Elég magasak az elvarasaim Neil Brown felé. Remelem nem okoz csalódást.
JustoVillar
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Mezei stream van, vagy idén YouTube os?www.reddit.com/r/CFBStreams/
Chargers LT
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Amugy nekem szimpi ez a JMU tavaly voltam Harrisonburgben és rohadt jó hely. Meg az egyetem is hangulatos.JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Új a vezetőedzőjük. Aki egyébként West Virginia alumni (Curt Cignetti)! Kíváncsi leszek mire megy az FCS-ben jelenleg 2. helyen rangsorolt James Madison a West Virginia ellen Hajnalban a 3. South Dakota State nagyon komolyan megszorongatta pl. a Minnesotát (még a 4. negyedben is vezettek).
JustoVillar
iktriad
Elég magasak az elvarasaim Neil Brown felé. Remelem nem okoz csalódást.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Mezei stream van, vagy idén YouTube os?
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Blackman visszatérése jót tett az FSU offensenekBizony, 14/17 és 3TD eddig
JustoVillar
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Új a vezetőedzőjük. Aki egyébként West Virginia alumni (Curt Cignetti)! Kíváncsi leszek mire megy az FCS-ben jelenleg 2. helyen rangsorolt James Madison a West Virginia ellen Hajnalban a 3. South Dakota State nagyon komolyan megszorongatta pl. a Minnesotát (még a 4. negyedben is vezettek).
JustoVillar
több mint 5 éve
JustoVillar
626
JMU special team nincs a helyzet magaslatán 😀Mondjuk egyelőre a Mountaineers offense is értékelhetetlen...
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Á értem Köszi a választApropó a Boise idén mitől tűnik ilyen gyengének 🤔Florida STATE
Vagy csak a Florida ennyivel jobb ?
Rózsa Sándor (betyár)
a Boise-nál elment a dc, Harsin meg nem a legjobb főedző, ráadásul újonc a qb
r.baggio
több mint 5 éve
Apropó a Boise idén mitől tűnik ilyen gyengének 🤔Florida STATE
Vagy csak a Florida ennyivel jobb ?
Rózsa Sándor (betyár)
a Boise-nál elment a dc, Harsin meg nem a legjobb főedző, ráadásul újonc a qb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropó a Boise idén mitől tűnik ilyen gyengének 🤔Vagy csak a Florida ennyivel jobb ?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Boise mérkőzésen látta valaki mit össze nem szerentcsetlenkedtek 2yardra a TD-tol 😃😃😃😃
több mint 5 éve
Na meg Kendall Briles leszerződtetése
---
több mint 5 éve
JustoVillar
626
Blackman visszatérése jót tett az FSU offensenek
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Sziasztok a redditen hogy is kell NCAA linkeket keresni ?www.reddit.com/r/CFBStreams/
Pl.NFL linket így keresek : r/nflstreams
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Regisztrálj be espn playerre, most 7 napos ingyen trial van
---
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok a redditen hogy is kell NCAA linkeket keresni ? Pl.NFL linket így keresek : r/nflstreams
több mint 5 éve
Memphis Td bullshit roughing the passer után.
több mint 5 éve
Justin Fields beköszönt a FAU ellen, mint Kyler Murray tavaly
---
több mint 5 éve
Végre college szombat! A Boise @ FSU meccs helyszíne és időpontja megváltozott, már 18-tól nézhetjük az Ole Miss @ Memphis mellett, amúgy utánuk a karolinai derbit ajánlom, éjszaka pedig nyilván a galaxy4-es csúcsmérkőzést, az Auburn vs Oregont.Ha valakinek kimaradt volna, itt az előzetes:
fuzovelkifele.com/2019/08/college-football-beharangozo-2019/
---
több mint 5 éve
twitter.com/roberthorvath24/status/1167745416198262785
---
több mint 5 éve
mmdan
329
mocskos Dorian
több mint 5 éve
Én meg itt nézem már a 10. reklámot, oszt most olvasom, hogy villámlás miatt 1 órát csúszik a meccs.