Week 1
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Wow, Cardale kezd!baggiotudom gáz, de én még mindig úgy gondolom, hogy JT-vel ennél is jobb lenne a Buckeyes
a Braxton Miller féle spin move pedig...
és nem csak futni tud, volt olyan elkapása, ami igen korrekt elkapóktól is megsüvegelendő lett volna

JT Daniels fan
több mint 10 éve
Ejj de jó kis meccs lett ebből, a hangulat pedig nyilvánvalóan parádésVezet a VT a szünetben 17-14-re!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sam Rogers személyében megvan az új kedvenc egyetemi játékosom 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
erre nincsenek szavak... és nem photoshop!
---
több mint 10 éve
Hazaértem, végre van rendes net, de kb 15 órája úton vagyok 😀 szóval majd reggelFelszállhattál volna vonatra is és akkor a Hatvan-Bp táv csak 1 óra.
Löfli
több mint 10 éve
Hazaértem, végre van rendes net, de kb 15 órája úton vagyok 😀 szóval majd reggel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Wow, Cardale kezd!

---
több mint 10 éve
nem volt rá jelentkező rajtam kívül, így nem

---
több mint 10 éve
alig egy óra és...www.youtube.com/watch?v=SrTmaypDWFI
arról is pletykáltak, hogy ma esetleg a Metallica élőben fog játszani a stadionban, de az AD sajnos már cáfolta ezt

---
több mint 10 éve
vkinek van olyan oldala a tárban, ahol fent van a USC meccs?Illetve melyik meccseket érdemes még megnézni? nem tudok semmi eredményt.Rutrackeren már fenn van
Habi
Noonkicken is most már: noonkick.com/2015-arkansas-state-at-8-usc/
Szerkesztette: Shawn84
több mint 10 éve
vkinek van olyan oldala a tárban, ahol fent van a USC meccs?Illetve melyik meccseket érdemes még megnézni? nem tudok semmi eredményt.se noonkicken, se rutrackeren nem látom, viszont így még érdemesebb megnézned ezt:
Habi
nagy drámáknak híján voltunk az első fordulóban (persze ezen még változtathat a mai meccs), a prímet a BYU-Nebraska vitte egyértelműen

---
több mint 10 éve
Appleby keretbe zárta mai teljesítményét (és ugyanaz az ember csinálta mindkét pick six-t)

---
több mint 10 éve
int, int, kapufa, fumble, mozgalmas volt a harmadik negyed vége 😊

---
több mint 10 éve
Vasárnap esti Kabaré 😀
több mint 10 éve
21-17 a szünetben a Purdue-nak, de még közel sem dőlt el, és hát egyik csapat sem lehengerlő erejű

---
több mint 10 éve
Ha egy meccs félbeszakad olyankor mi történik? Lesz pótlás?nem lesz, ahogy a Toledo-Stony Brooks esetében sem
Béczkó

---
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Ha egy meccs félbeszakad olyankor mi történik? Lesz pótlás?
több mint 10 éve
Appleby milyen stiff armot tolt 😀
több mint 10 éve
stiff arm, majd TD passz, az szép volt 😊

---
több mint 10 éve
Az LSU meccsel mi történt?Félbe szakadt, vihar miatt.
Béczkó
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Az LSU meccsel mi történt?
több mint 10 éve
ez jó, pick six után 6/6

---
több mint 10 éve
Hajrá Thundering Herd!