Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Gesztenyeek azonnal visszajottek...Eleg puha meg a Spartans D
több mint 10 éve
Sims-től agyvérzést kapok!
több mint 10 éve
kimaradt OSU mezőnygól, majd gyönyörű MSU drive, vezet a Spartans 7:0-ra!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
pontosan, nem vicc, de rajta vagyok a képen!? 😊JJ-t leszamitva nem tudom mennyien voltatok mar elesben is NCAA meccsen, elkepeszto a hangulat.Bowl meccsen voltam, FSU-UCLA-nAlabama Niners
Teveben is sokszor atjon mi van ott, de eloben nagyon euforius tud lenni.Delonso_
baggio
több mint 10 éve
? 😊JJ-t leszamitva nem tudom mennyien voltatok mar elesben is NCAA meccsen, elkepeszto a hangulat.Bowl meccsen voltam, FSU-UCLA-nAlabama Niners
Teveben is sokszor atjon mi van ott, de eloben nagyon euforius tud lenni.Delonso_
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mondjuk arra barmikor kimennek, jo parositas 😊JJ-t leszamitva nem tudom mennyien voltatok mar elesben is NCAA meccsen, elkepeszto a hangulat.Bowl meccsen voltam, FSU-UCLA-nAlabama Niners
több mint 10 éve
Montana
635
Hangulatra itt a Doak-ban se lehet panasz,a war chant megy ezerrel és a kezdeti kisiklás után sima 28-13-as félidő.
több mint 10 éve
JJ-t leszamitva nem tudom mennyien voltatok mar elesben is NCAA meccsen, elkepeszto a hangulat.Bowl meccsen voltam, FSU-UCLA-n
több mint 10 éve
JJ-t leszamitva nem tudom mennyien voltatok mar elesben is NCAA meccsen, elkepeszto a hangulat.Teveben is sokszor atjon mi van ott, de eloben nagyon euforius tud lenni.
több mint 10 éve
hú ezt benézték....................
több mint 10 éve
jelen pillanatban is ugye kapásból (legalább) három PO-meccs megy, ugye az NFL-ben ilyen nincs :p
---
több mint 10 éve
ezzel nem tudok vitatkozni.Ezért jobb az NCAA mint az NFL, hangulatban mindenképpen!Alabama NinersElnézve az LSU-Bama lelátót és hallva a hangulatot, nincs olyan NFL meccs ami ezzel felvehetné a versenyt, még a SB sem!Alabama NinersEs ezt meg sok meccsrol el lehet mondani, pl amit en nezek arrol is.Delonso_
több mint 10 éve
Ezért jobb az NCAA mint az NFL, hangulatban mindenképpen!Elnézve az LSU-Bama lelátót és hallva a hangulatot, nincs olyan NFL meccs ami ezzel felvehetné a versenyt, még a SB sem!Alabama NinersEs ezt meg sok meccsrol el lehet mondani, pl amit en nezek arrol is.Delonso_
több mint 10 éve
Elnézve az LSU-Bama lelátót és hallva a hangulatot, nincs olyan NFL meccs ami ezzel felvehetné a versenyt, még a SB sem!Alabama NinersEs ezt meg sok meccsrol el lehet mondani, pl amit en nezek arrol is.
több mint 10 éve
Ez az TCU!
több mint 10 éve
Elnézve az LSU-Bama lelátót és hallva a hangulatot, nincs olyan NFL meccs ami ezzel felvehetné a versenyt, még a SB sem!
több mint 10 éve
Roll Tide Roll!
több mint 10 éve
NOBODY is safe today.North Dakota State's 33-game winning streak: ended by Northern Iowa.
---
több mint 10 éve
Most nezem, pont Spartans pulcsi van rajtam.
több mint 10 éve
hajrá TCU azért 😊 báááár. három hét múlva meg szurkoljak ellenük?? 😀
több mint 10 éve
Még most is visszajátszották a végjátékban 😊 De azt nem tartom máknak (a Georgia elleni elkapás tavaly, na az mák volt), mert akkor mondhatnánk, hogy most balszerencsésen vesztettek, de az sem lenne igaz, ők baszták el.Ezek szerint neked kimaradt az Ole Miss elleni meccsük végjátéka.vassadiLOOOOOOL 😀Már a bajnoki döntőben.
Tigrisék kifogytak a mákból.vassadi
Azért a Bamát így is ütik majd 😊Jakehomer
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Vagy az Eagles nem esik-e annyit Sanchez irányításával... :pAzért remélem annyit nem esik, hogy Chip fejében esetleg megforduljon, hogy bevállalja 😀dandeMegertem ot, ugy gondolja a balhei nem elegek ahhoz hogy essen a drafton.Delonso_Ahogy nezem a Virginia jol tartja magat...Delonso_Jah Winston gondoskodik róla 😛dande
több mint 10 éve
Hat pedig.... Chiphez jobban illene mint a Szoszi.Azért remélem annyit nem esik, hogy Chip fejében esetleg megforduljon, hogy bevállalja 😀dandeMegertem ot, ugy gondolja a balhei nem elegek ahhoz hogy essen a drafton.Delonso_Ahogy nezem a Virginia jol tartja magat...Delonso_Jah Winston gondoskodik róla 😛dande
több mint 10 éve
Kezdi összeszedni magát,22 Yardos TD Greene-nek,a CB azt se tudta merre van előre 😊MontanaAzt is de neznem kene....
De szerintem csak felvetelrol.