NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Indianapolis Colts
27
5
2:20, ARENA4
Week 11
2 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
hager pick6... vezet a bearsDripmég be kell tuszkolni az 1 yardosról

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ezt picit benézte Knight

Don't blink!
több mint 11 éve
ugyanez megvan sima web-es linken, lsd. alábbIgen mentettem. ctrl+V után felugrik ablak h URL megnyitása oda bemásolom a linket és ez a hibaüzenet jelenik meg:el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellbaggiomégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow
jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
(instrukciók a kiemelt kommentben)baggio
A fájl olvasása meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a(z) „C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com\nlds\jtvs\fb-big12-ou\as\live\fb-big12-ou_hd_1600.m3u8” fájlt (Bad file descriptor).
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com%2Fnlds%2Fjtvs%2Ffb-big12-ou%2Fas%2Flive%2Ffb-big12-ou_hd_1600.m3u8” MRL-t.KoporShow
több mint 11 éve
Igen mentettem. ctrl+V után felugrik ablak h URL megnyitása oda bemásolom a linket és ez a hibaüzenet jelenik meg:el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellbaggiomégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow
jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
A fájl olvasása meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a(z) „C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com\nlds\jtvs\fb-big12-ou\as\live\fb-big12-ou_hd_1600.m3u8” fájlt (Bad file descriptor).
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com%2Fnlds%2Fjtvs%2Ffb-big12-ou%2Fas%2Flive%2Ffb-big12-ou_hd_1600.m3u8” MRL-t.
több mint 11 éve
Cannon nagyon szimpi WR 😊 kár, hogy Waco-t választotta anno 😕
több mint 11 éve
Jo meccs lesz ez a Baylor vs Oklahoma.
több mint 11 éve
el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellmégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Timeout után illegal substitution, profi munka.
több mint 11 éve
mégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.
több mint 11 éve
4&1-nél illegal sub... 😀😀

Don't blink!
több mint 11 éve
passz miért nem megy, nálam hasíta másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálambaggioKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
cricfree.sx/fox-sports-1-usa-live-stream.php
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégsebaggio
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8ehh
több mint 11 éve
nálam megy, thx a frankó streameketa másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálambaggioKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégsebaggio
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8ehh
built for this shit
több mint 11 éve
a másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálamKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Kár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
több mint 11 éve
mégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
(instrukciók a kiemelt kommentben)

---
több mint 11 éve
Wallace amúgy elég közel jár Eli rekordjához nem ? Mostani ellenfelük ellen ez könnyen meglehet
több mint 11 éve
Na akkor go Baylor
több mint 11 éve
Kár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vancricfree.sx/fox-sports-1-usa-live-stream.php
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégse

---
több mint 11 éve
Jó szurkolást mindenkinek ! Nyugodt hétvégi este college meccsekkel, kis sörrel és finom kajával... kellett már 😊
több mint 11 éve
hajrá baylor

Don't blink!