Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
hager pick6... vezet a bearsDripmég be kell tuszkolni az 1 yardosról
több mint 10 éve
ezt picit benézte Knight
több mint 10 éve
ugyanez megvan sima web-es linken, lsd. alábbIgen mentettem. ctrl+V után felugrik ablak h URL megnyitása oda bemásolom a linket és ez a hibaüzenet jelenik meg:el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellbaggiomégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow
jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
(instrukciók a kiemelt kommentben)baggio
A fájl olvasása meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a(z) „C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com\nlds\jtvs\fb-big12-ou\as\live\fb-big12-ou_hd_1600.m3u8” fájlt (Bad file descriptor).
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com%2Fnlds%2Fjtvs%2Ffb-big12-ou%2Fas%2Flive%2Ffb-big12-ou_hd_1600.m3u8” MRL-t.KoporShow
több mint 10 éve
Igen mentettem. ctrl+V után felugrik ablak h URL megnyitása oda bemásolom a linket és ez a hibaüzenet jelenik meg:el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellbaggiomégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow
jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
A fájl olvasása meghiúsult:
A VLC nem tudta megnyitni a(z) „C:\Program Files (x86)\VideoLAN\VLC\jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com\nlds\jtvs\fb-big12-ou\as\live\fb-big12-ou_hd_1600.m3u8” fájlt (Bad file descriptor).
A bemenet nem nyitható meg:
A VLC nem képes megnyitni a(z) „file:///C:/Program%20Files%20%28x86%29/VideoLAN/VLC/jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com%2Fnlds%2Fjtvs%2Ffb-big12-ou%2Fas%2Flive%2Ffb-big12-ou_hd_1600.m3u8” MRL-t.
több mint 10 éve
Cannon nagyon szimpi WR 😊 kár, hogy Waco-t választotta anno 😕
több mint 10 éve
Jo meccs lesz ez a Baylor vs Oklahoma.
több mint 10 éve
el is mentetted? a linknél a másolás után VLC-ben ctrl+v-vel nyitod meg a linket? esetleg indítsd még újra a programot, mert utána mert tényleg mennie kellmégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.KoporShow
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Timeout után illegal substitution, profi munka.
több mint 10 éve
mégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!Létezik, hogy kell még valamit állítani VLC-ben? Mert 1000 ről átírtam 5000re de így sem nyitja meg.
több mint 10 éve
4&1-nél illegal sub... 😀😀
több mint 10 éve
passz miért nem megy, nálam hasíta másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálambaggioKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
cricfree.sx/fox-sports-1-usa-live-stream.php
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégsebaggio
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8ehh
több mint 10 éve
deyell
11 702
nálam megy, thx a frankó streameketa másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálambaggioKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégsebaggio
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8ehh
choose life
több mint 10 éve
a másik is szerintem, ráadásul a tied nem is működik nálamKár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vanez 1600k-s:
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
több mint 10 éve
mégis működik a VLC-s link is a Baylor-Oklahomához!jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
(instrukciók a kiemelt kommentben)
---
több mint 10 éve
Wallace amúgy elég közel jár Eli rekordjához nem ? Mostani ellenfelük ellen ez könnyen meglehet
több mint 10 éve
Na akkor go Baylor
több mint 10 éve
Kár, hogy a Fox Sports 1-hez (Baylor @ Oklahoma) már nincs VLC-s stream... ez vancricfree.sx/fox-sports-1-usa-live-stream.php
az Oklahoma mondjuk jól eladta a héten, hogy Sterling Shepard játszani fog, pedig mégse
---
több mint 10 éve
Jó szurkolást mindenkinek ! Nyugodt hétvégi este college meccsekkel, kis sörrel és finom kajával... kellett már 😊
több mint 10 éve
hajrá baylor