Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
@tonyjefferson1: We need better defensive schemes. SmhEz a duma kicsit más módon de ismerős a Philly szurkolóknak is 😛
Stoops teljesen elvesztette a csapatátbaggio
több mint 10 éve
14-3-ról 14-31, nem szarDexxter Tailor1el több csak
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
@tonyjefferson1: We need better defensive schemes. SmhStoops teljesen elvesztette a csapatát
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Neki mehettek volna ha akarnak vmit, mondjuk nekem mindegy
több mint 10 éve
Laza egy drive volt ez a Baylortól, pedig kb minden playben ugyanazt csinálták
több mint 10 éve
14-3-ról 14-31, nem szar
több mint 10 éve
Hát ezt a Baylor drive-t elnézve marha egyszerű játék ez az amerikai foci, nem is értem mit bonyolítják túl annyira 😛 😀
több mint 10 éve
Maxx Williams 3. TD elkapását is megcsinálta. Hihetetlen, hogy ma megy a passzjáték is 😊
több mint 10 éve
a Minnesota elég jó félidőt zárt az Iowa ellen, 35-7-re vezetnek, többek között Maxx Williams két parádés elkapásávalnagyon ott vagyunk vagy nagyon ott vagyunk 😊
espn.go.com/video/clip?id=11840714
vine.co/v/OeEF0Lznvg9baggio
több mint 10 éve
a Minnesota elég jó félidőt zárt az Iowa ellen, 35-7-re vezetnek, többek között Maxx Williams két parádés elkapásávalespn.go.com/video/clip?id=11840714
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Oklahoma jól leolvadt,kíváncsi leszek hogy van-e út innen visszaMontanaOlyan nagy különbség nincs, még lehet simán fordulat.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Na megnézem én is életem első college meccsét 😀 azt kell mondjam eddig nem okoz csalódást
több mint 10 éve
Montana
635
Oklahoma jól leolvadt,kíváncsi leszek hogy van-e út innen vissza
több mint 10 éve
Ez a Danica Patrick meg mindig nagyon jo no.
több mint 10 éve
Az miért nem volt meg???Ginolaa Calvin Johnson rule miatt 😊
---
több mint 10 éve
Köszönöm ez működik.ja ez volt a baj nálam az általad betett linknél, mert az is .m3u8-ra végződik és azt hittem, hogy vlc-vel kell megnyitni 😊KoporShowugyanez megvan sima web-es linken, lsd. alábbehh
ez böngészőben működik, ha a vlc-s nem is megy
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8baggio
több mint 10 éve
ja ez volt a baj nálam az általad betett linknél, mert az is .m3u8-ra végződik és azt hittem, hogy vlc-vel kell megnyitni 😊KoporShowugyanez megvan sima web-es linken, lsd. alábbehh
ez böngészőben működik, ha a vlc-s nem is megy
apps.ohlulz.com/ncaa/?hls=http://jtvs-fb-big12-ou.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-big12-ou/as/live/fb-big12-ou_hd_1600.m3u8
---
több mint 10 éve
No nem sok gondot jelentett.
több mint 10 éve
vagyis csak first down ... de úgy is bepasszírozzák