Week 11

2 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 122 — no es importante
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
 forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
Big Ten Network:  xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National):  xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek:  xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
A War Eagle-Aggies meccsen targeting flag, hát nem tudom, nálam ez teljesen jó tackle, a vállával vezette a tackle-t

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 814 — Deion Sanders for president!
tökös védelem és tökös futójáték!
ez kell a jó focihoz

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 395 — Panthers fan
Csak nem lesz pont az első félidőben a NW-Mich meccsen, kár is lett volna elrontani ezt a jó kis derbit 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Ginola Seattle Seahawks 136
na megreccsintjük a west virginia-t.Ventura
pass interference?? a futás viszont tényleg mukodik😊

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
En ismerek nem egy olyat is aki NFL-t alig nez, az NCAAt meg imadja.Delonso_
Mutasd be őket Baggionak hadd gyógyuljon a lelke 😀

A Texas A&M védelme meg még tart egy kicsit, akkor ez a meccs is gyorsan eldőlhet.
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
jelenleg 23-3 az állás a west virginia ellen, aki multkor majdnem legyőzte a 7. TCU-t 😊

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Johnny megunta, hogy nem játszik és visszaugrott a TAMU-ba?

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
wow hány broken tackle volt ott 😀

több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
En ismerek nem egy olyat is aki NFL-t alig nez, az NCAAt meg imadja.
több mint 11 éve
megindult a futójátzék 😀

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

több mint 11 éve
ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailor
még csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Ventura
viccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊baggio
ja, oké 😊 csak botrány volt olvasni amit egy két ember levágott a multkor az ncaa csevegő topikban.

több mint 11 éve
haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Ventura
viccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊baggio
Kényszerít téged bárki is rá, hogy győzködd az embereket 😉 :p? aki hüle....... a többi meg nem számítdande
kérdezd Venturát őt mennyit kellett pl. noszogatni :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailor
Kényszerít téged bárki is rá, hogy győzködd az embereket 😉 :p? aki hüle....... a többi meg nem számít
több mint 11 éve
És wazz tényleg az Auburn-Texas A&M-t kell néznibaggio
Latod ? 😊
több mint 11 éve
viccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 814 — Deion Sanders for president!
nem tetszenek a playhívások.Ventura
jó lesz az

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
még csak az egyharmadnál tartunk :p

---
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 436 — Undertaker of the Cleveland graveyard
mészárlás ?

több mint 11 éve
És wazz tényleg az Auburn-Texas A&M-t kell nézni, mert úgy tűnik helyére kerül a Notre Dame is 😊
talán a Pac-12 is megkapja végre a neki kijáró elismerést, mint a legerősebb konf

---
több mint 11 éve
A ND meccs csak szerintem dőlt el? 😀
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 570 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Allen azert szepen inditja a karrierjet, ezt el kell ismernem.
Remelhetoleg idegileg erosebb elsz mint az elodje.
Vezet az Aggies.
több mint 11 éve
Golson megirigyelte Dalton csütörtöki produkcióját

---
több mint 11 éve
ééééés pick6... hát nem ezt vártam az Irishtól