Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
A War Eagle-Aggies meccsen targeting flag, hát nem tudom, nálam ez teljesen jó tackle, a vállával vezette a tackle-t
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
tökös védelem és tökös futójáték!ez kell a jó focihoz
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Csak nem lesz pont az első félidőben a NW-Mich meccsen, kár is lett volna elrontani ezt a jó kis derbit 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ginola
136
na megreccsintjük a west virginia-t.Venturapass interference?? a futás viszont tényleg mukodik😊
több mint 10 éve
En ismerek nem egy olyat is aki NFL-t alig nez, az NCAAt meg imadja.Delonso_Mutasd be őket Baggionak hadd gyógyuljon a lelke 😀
A Texas A&M védelme meg még tart egy kicsit, akkor ez a meccs is gyorsan eldőlhet.
több mint 10 éve
jelenleg 23-3 az állás a west virginia ellen, aki multkor majdnem legyőzte a 7. TCU-t 😊
több mint 10 éve
Johnny megunta, hogy nem játszik és visszaugrott a TAMU-ba?
több mint 10 éve
wow hány broken tackle volt ott 😀
több mint 10 éve
En ismerek nem egy olyat is aki NFL-t alig nez, az NCAAt meg imadja.
több mint 10 éve
megindult a futójátzék 😀
több mint 10 éve
ja, oké 😊 csak botrány volt olvasni amit egy két ember levágott a multkor az ncaa csevegő topikban.viccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊baggiohaggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Venturaejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
több mint 10 éve
kérdezd Venturát őt mennyit kellett pl. noszogatni :pKényszerít téged bárki is rá, hogy győzködd az embereket 😉 :p? aki hüle....... a többi meg nem számítdandehaggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Venturaviccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kényszerít téged bárki is rá, hogy győzködd az embereket 😉 :p? aki hüle....... a többi meg nem számítviccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊baggiohaggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Venturaejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
több mint 10 éve
És wazz tényleg az Auburn-Texas A&M-t kell néznibaggioLatod ? 😊
több mint 10 éve
viccelt csak 😊 én azt utálom, hogy egy amfocis oldalon is még szinte győzködni kell az embereket, hogy ugyan vegyék már a fáradtságot és nézzenek bele egy meccsbe ahol épp 80-100e szurkoló van kint... 😕 😊haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Venturaejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
több mint 10 éve
nem tetszenek a playhívások.Venturajó lesz az
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :p
---
több mint 10 éve
És wazz tényleg az Auburn-Texas A&M-t kell nézni, mert úgy tűnik helyére kerül a Notre Dame is 😊talán a Pac-12 is megkapja végre a neki kijáró elismerést, mint a legerősebb konf
---
több mint 10 éve
A ND meccs csak szerintem dőlt el? 😀
több mint 10 éve
ejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕
több mint 10 éve
Allen azert szepen inditja a karrierjet, ezt el kell ismernem.Remelhetoleg idegileg erosebb elsz mint az elodje.
Vezet az Aggies.
több mint 10 éve
Golson megirigyelte Dalton csütörtöki produkcióját
---
több mint 10 éve
ééééés pick6... hát nem ezt vártam az Irishtól