Week 11
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92125-2014-NCAA-Football-Week-11-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
ennyire jó a Michigan:hány Wolverines játékost láttok fenn ennél az FG-kísérletnél? (amit természetesen blokkoltak) 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
szépít az Irish, de ettől még ugyanúgy átkapcsolok valami másra
több mint 10 éve
Ez buta dobas volt, ennek ellenere Allen eleg jol jatszik.
több mint 10 éve
Jókor jött ez az int
több mint 10 éve
Montana
635
Ez hiànyzott 😕
több mint 10 éve
Na Allen..................
több mint 10 éve
Elég átlátszó playt hívott Gus 3rd&goalnálJakehomerUgyanazt gondoljuk a meccsről, úgy látszik. 😀
több mint 10 éve
a texas védelem ismét karcol. végre. 😕)
több mint 10 éve
Elég átlátszó playt hívott Gus 3rd&goalnál
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Montana
635
Mekkora holdingot engedtek el itt az Auburn OL-nek 3&11-nélJakehomerMost a zebràk is toljàk..
több mint 10 éve
Austin-ban benézték a dátumotAzt hiszik 2004-van
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Mekkora holdingot engedtek el itt az Auburn OL-nek 3&11-nél
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
az ncaa csevegőben. lehet volt ott is ahol írtad, de azt nem olvastam.ja, oké 😊 csak botrány volt olvasni amit egy két ember levágott a multkor az ncaa csevegő topikban.Venturanfl csevegőben
baggio
több mint 10 éve
Volt benne sisak, de valoban nem tunt szandekosnak. Jol dontottek hogy visszavontak.Hozzá se ért szerintem, de ha igen, akkor se oda irányult a hit. Vissza is vonták, korrektJakehomerA War Eagle-Aggies meccsen targeting flag, hát nem tudom, nálam ez teljesen jó tackle, a vállával vezette a tackle-tJakehomerA sisak miatt fujtak be. Es benne is volt.Delonso_
több mint 10 éve
Kovács Zsolt, a Bp Hurricanes HC-je sem néz NFL-t csak NCAA-tDexxter Tailorő ncaa-t se nagyon néz, valljuk be, mert az edzői anyagok azért nem számítanak teljesen ide 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bocs, hogy nem jött át az irónia 😊 lassan amúgy én is jobban élvezem a szombati meccsdömpinget mint a vasárnapit 😊haggyon már dexter. utálom hogy ugy tekintenek az ncaa-ra, mint az nfl riválisára.Venturaejnye baggio, nagyon simák a mai top25-ös meccsek, nem ezt ígérted 😕Dexxter Tailormég csak az egyharmadnál tartunk :pbaggio
több mint 10 éve
Kovács Zsolt, a Bp Hurricanes HC-je sem néz NFL-t csak NCAA-t
több mint 10 éve
Hozzá se ért szerintem, de ha igen, akkor se oda irányult a hit. Vissza is vonták, korrektA War Eagle-Aggies meccsen targeting flag, hát nem tudom, nálam ez teljesen jó tackle, a vállával vezette a tackle-tJakehomerA sisak miatt fujtak be. Es benne is volt.Delonso_
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ja, oké 😊 csak botrány volt olvasni amit egy két ember levágott a multkor az ncaa csevegő topikban.Venturanfl csevegőben
én is ismerek ilyet, Sonny Dykes-nak hívják és ő a California Golden Bears főedzője xD (nyilatkozata az aláírásomban)En ismerek nem egy olyat is aki NFL-t alig nez, az NCAAt meg imadja.Delonso_Mutasd be őket Baggionak hadd gyógyuljon a lelke 😀
dande
---
több mint 10 éve
rugjatok már ki ezt a szajbab*szott kickert (nick rose). eddig 15-ből 9-et talált be....
több mint 10 éve
A War Eagle-Aggies meccsen targeting flag, hát nem tudom, nálam ez teljesen jó tackle, a vállával vezette a tackle-tJakehomerA sisak miatt fujtak be. Es benne is volt.
több mint 10 éve
az első negyedben még jól ment a west virginianak a futás elleni védelem, de a második negyedben nem tudják feltartóztatni gray-éket 😊