NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 14
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=qW6ZZsIrH9Y
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
grandmastreams.live/yt2.htmlSziasztok!vipbox.im/watch-1-georgia-vs-5-alabama-stream-1
Georgia-Bama meccshez tud valaki nézhető streamet? 😊
JohnnyX
fly_gulls
több mint 5 éve
Na mindegy, gratula a UAB-nek megérdemlik
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Statokat nem néztem, de amit láttam meccseieteket(MSU, Minnesota, Purdue) elég nyogvenyelos és szenvedős volt.Hát nyugodtan megnézheted a offensünket elég jól ment, konkrétan a 4. legtöbb pontot szereztük átlagban, és az egyik legjobb pass offensünk volt az egész országbanAz idei támadó jatekunkrol inkább ne beszéljünk mert épp eléggé demoralizalt ma a Haladás meccs 😞😀Ez az OSU borzaszto volt a szezon második felében. A legrosszabb meccs amit valaha láttam az idei MSU OSU meccs volt. Nehogy ezek play offba jussanak mert az hatalmas szégyen lenne.Ja hát az a 6 pontot tőletek tényleg nagy szégyen lehetett látni 😀
JustoVillar
kapitnono
De a Michigan elleni meccset leszamitva nektek sem volt sokkal fényesebb a offense tek.
JustoVillar
kapitnono
Mindenesetre én úgy gondolom, hogy nem érdemlik meg a PO-t. Michigan szerintem jobban raszolgalt.
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Profi befejezés a Middle Tennessee-től
több mint 5 éve
Mintha Jets meccset néznék bazdki, Blankenship megmenti, aztán 12 emberen elvesztjük
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
úristen de rég néztem már college focit 😕((
több mint 5 éve
Hát nyugodtan megnézheted a offensünket elég jól ment, konkrétan a 4. legtöbb pontot szereztük átlagban, és az egyik legjobb pass offensünk volt az egész országbanAz idei támadó jatekunkrol inkább ne beszéljünk mert épp eléggé demoralizalt ma a Haladás meccs 😞😀Ez az OSU borzaszto volt a szezon második felében. A legrosszabb meccs amit valaha láttam az idei MSU OSU meccs volt. Nehogy ezek play offba jussanak mert az hatalmas szégyen lenne.Ja hát az a 6 pontot tőletek tényleg nagy szégyen lehetett látni 😀
JustoVillar
kapitnono
De a Michigan elleni meccset leszamitva nektek sem volt sokkal fényesebb a offense tek.
JustoVillar
több mint 5 éve
JohnnyX
32
Örök hála! 😊Sziasztok!vipbox.im/watch-1-georgia-vs-5-alabama-stream-1
JohnnyX
fly_gulls
több mint 5 éve
JustoVillar
625
UCF-nek úgy néz ki vége.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
fly_gulls
103
Sziasztok!vipbox.im/watch-1-georgia-vs-5-alabama-stream-1
JohnnyX
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Az idei támadó jatekunkrol inkább ne beszéljünk mert épp eléggé demoralizalt ma a Haladás meccs 😞😀Ez az OSU borzaszto volt a szezon második felében. A legrosszabb meccs amit valaha láttam az idei MSU OSU meccs volt. Nehogy ezek play offba jussanak mert az hatalmas szégyen lenne.Ja hát az a 6 pontot tőletek tényleg nagy szégyen lehetett látni 😀
JustoVillar
kapitnono
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
a C-USA döntő végét ajánlom, már eddig is csoda, amit a UAB művel, de most két pont előnyben 5 percre vannak, hogy a program újraindulását követő második szeznban megnyerjék a csoportjukat!Reméljük nem igy lesz 😛
r.baggio
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
a C-USA döntő végét ajánlom, már eddig is csoda, amit a UAB művel, de most két pont előnyben 5 percre vannak, hogy a program újraindulását követő második szeznban megnyerjék a csoportjukat!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ez az OSU borzaszto volt a szezon második felében. A legrosszabb meccs amit valaha láttam az idei MSU OSU meccs volt. Nehogy ezek play offba jussanak mert az hatalmas szégyen lenne.Ja hát az a 6 pontot tőletek tényleg nagy szégyen lehetett látni 😀
JustoVillar
több mint 5 éve
Jó meccsnek nézz ki a Bama-Georgia!
több mint 5 éve
Lol ez az invalid fair catch call, megsegitenek most a birok
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
...ezt anyám is elkapta volna Irv!
több mint 5 éve
JustoVillar
625
Ez az OSU borzaszto volt a szezon második felében. A legrosszabb meccs amit valaha láttam az idei MSU OSU meccs volt. Nehogy ezek play offba jussanak mert az hatalmas szégyen lenne.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
több mint 5 éve
fly_gulls
103
sure, én imádom haskinst, meg alapvetően ott van az osu is a kevenc csapataim közt. de szerintem ez az ou ,,explozívabb" idén.Azért Haskins és az OSU O sincs olyan rossz formában 😀alapvetően szerintem pont azt mutattuk meg, hogy a #d is fel tud valamennyire lépni, egy rangsorolt ellenfél ellen. ettől függetlenül az osu #d, és főleg a pass rush jobb, míg a labdával szerintem riley rendszere és az ou a nyerő, és talán a po kampányt megtámogatja az agyadeldobod formában játszó murray is. mindenesetre, szerintem nem az N kitömése fog dönteni, de ha ti megveritek a bamát, ám legyen, mehettek. 😀most ha nem lesz upset a sec döntőn, akkor ennek sooners po-nak kéne lennie.Hát annyira nem volt meggyőző ez a győzelem. És a kinti szakik szerint is annyira egyforma volt a két csapat/ OSU-OU/ idén, hogy akár az utolsó meccs is dönthet kettőjük között. És arra azért nagyobb eséy van, hogy az OSU kitömi a Northwesternt
fly_gulls
kapitnono
kieg: a pff is az ou-t mondja ebben a videóban.
fly_gulls
De holnap este 6 kor úgyis eldől minden
kapitnono
FIRE SCHOTTENHEIMER
több mint 5 éve
Azért Haskins és az OSU O sincs olyan rossz formában 😀alapvetően szerintem pont azt mutattuk meg, hogy a #d is fel tud valamennyire lépni, egy rangsorolt ellenfél ellen. ettől függetlenül az osu #d, és főleg a pass rush jobb, míg a labdával szerintem riley rendszere és az ou a nyerő, és talán a po kampányt megtámogatja az agyadeldobod formában játszó murray is. mindenesetre, szerintem nem az N kitömése fog dönteni, de ha ti megveritek a bamát, ám legyen, mehettek. 😀most ha nem lesz upset a sec döntőn, akkor ennek sooners po-nak kéne lennie.Hát annyira nem volt meggyőző ez a győzelem. És a kinti szakik szerint is annyira egyforma volt a két csapat/ OSU-OU/ idén, hogy akár az utolsó meccs is dönthet kettőjük között. És arra azért nagyobb eséy van, hogy az OSU kitömi a Northwesternt
fly_gulls
kapitnono
kieg: a pff is az ou-t mondja ebben a videóban.
fly_gulls
De holnap este 6 kor úgyis eldől minden
több mint 5 éve
eleg jol kezdodik a meccs! hajra Bulldogok ma este
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
fly_gulls
103
alapvetően szerintem pont azt mutattuk meg, hogy a #d is fel tud valamennyire lépni, egy rangsorolt ellenfél ellen. ettől függetlenül az osu #d, és főleg a pass rush jobb, míg a labdával szerintem riley rendszere és az ou a nyerő, és talán a po kampányt megtámogatja az agyadeldobod formában játszó murray is. mindenesetre, szerintem nem az N kitömése fog dönteni, de ha ti megveritek a bamát, ám legyen, mehettek. 😀most ha nem lesz upset a sec döntőn, akkor ennek sooners po-nak kéne lennie.Hát annyira nem volt meggyőző ez a győzelem. És a kinti szakik szerint is annyira egyforma volt a két csapat/ OSU-OU/ idén, hogy akár az utolsó meccs is dönthet kettőjük között. És arra azért nagyobb eséy van, hogy az OSU kitömi a Northwesternt
fly_gulls
kapitnono
kieg: a pff is az ou-t mondja ebben a videóban. www.youtube.com/watch?v=OoW1LIW5IPw
fly_gulls
FIRE SCHOTTENHEIMER