Week 3
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91172-2014-NCAA-Football-Week-3-TV-Guide
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Egyébként Thompson valahogy mindig , pont a legnagyobb riválisok ellen játsza élete meccseit (Clemson ,Georgia). Vander ellen 110 yard 0 td 2 int 2 fumble lesz a statja előre látom.Sixo67Ez esetben 50 helyett csak 40 pontos győzelem lesz, elnézve a Vandy jelenlegi formáját.
több mint 10 éve
Egyébként Thompson valahogy mindig , pont a legnagyobb riválisok ellen játsza élete meccseit (Clemson ,Georgia). Vander ellen 110 yard 0 td 2 int 2 fumble lesz a statja előre látom.
több mint 10 éve
Huh azt hittem, hogy a UCLA - Texas csak 4kor kezdődik ,jó hogy írtad kösziMelyik meccset ajánljátok a mostaniak közül?Sixo67UCLA vs Texas, Oklahoma vs Tennessee, esetleg Florida vs Kentuckybaggio
több mint 10 éve
ja, mondjuk ez is érdekes, hogy hogy határozták meg, hogy meg van a 1st down, de mindegy... 😀Nem, ott dőlt el, hogy a labda hegye épp csak csippentette a nyalóka alját xDbaggioEz már eldőlt ott, amikor meghozták az ítéletet. Egyszerűen nem volt olyan kameraállás, amely alapján ezt egyértelműen megváltoztathatták volna.Newmanöööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomSixo67ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok a mostaniak közül?Sixo67Sooners. Egyértelmű. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Melyik meccset ajánljátok a mostaniak közül?Sixo67UCLA vs Texas, Oklahoma vs Tennessee, esetleg Florida vs Kentucky
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mondjuk az ilyen szinte beláthatatlan esetek 95%-ban nem változtatnak a bírók az eredeti döntésen. Egyszerűen nem változtathatnak, mert nincs olyan kameraállás, ami átlátna egy 10 emberből álló rakáson.... 😀Ezt most úgy írod mintha a bírók kiszámíthatóak lennének 😀Sixo67Ez már eldőlt ott, amikor meghozták az ítéletet. Egyszerűen nem volt olyan kameraállás, amely alapján ezt egyértelműen megváltoztathatták volna.Newmanöööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomSixo67ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
Nem, ott dőlt el, hogy a labda hegye épp csak csippentette a nyalóka alját xDEz már eldőlt ott, amikor meghozták az ítéletet. Egyszerűen nem volt olyan kameraállás, amely alapján ezt egyértelműen megváltoztathatták volna.Newmanöööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomSixo67ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Drake közben már a harmadik TD-ját futja. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Ezt most úgy írod mintha a bírók kiszámíthatóak lennének 😀Ez már eldőlt ott, amikor meghozták az ítéletet. Egyszerűen nem volt olyan kameraállás, amely alapján ezt egyértelműen megváltoztathatták volna.Newmanöööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomSixo67ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
Ez már eldőlt ott, amikor meghozták az ítéletet. Egyszerűen nem volt olyan kameraállás, amely alapján ezt egyértelműen megváltoztathatták volna.öööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomSixo67ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
vassadiEz az első vagy a második? Gondolom második lehet.
több mint 10 éve
The game of nanometers
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
több mint 10 éve
öööööö. ez a zoom kicsit cinkes volt xD de mind1 megadták, lehet fizettünk vagy nem tudomja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntésNewmanlol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
ja, közelebbről tényleg neccesebb, de maradt a döntéslol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.Sixo67
több mint 10 éve
Hundley közben megsérült (könyök) és Neuheisel a helyén
JT Daniels fan
több mint 10 éve
lol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊NewmanÉlőben nekem is, de a legutolsó visszajátszást nézve most szarok kicsit.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Lehet-e ennél durvább végjáték?Sixo67Lehet. Sajnos. | Iron Bowl |
De a dráma itt is megvan.
több mint 10 éve
Lehet-e ennél durvább végjáték?Sixo67iron bowl 2013? :p de ilyet se láttam még
---
több mint 10 éve
lol, kb. 1 centin múlt, bár a visszajátszásból simábbnak tűnt, durva... 😊
több mint 10 éve
Neeeee, ilyen nincs xD
---