Week 4
több mint 7 éve
TELJES MENETREND: lsufootball.net/tvschedule.htmSTREAMEK: www.reddit.com/r/CFBStreams/
Szeptember 23., szombat
04:00 Washington @ Colorado - FS1
04:30 UCLA @ Stanford - ESPN
Szeptember 24., vasárnap
18:00 East Carolina @ Connecticut - ESPNU
Szerkesztette: r.baggio
több mint 7 éve
Ma meg lesz csapva a Gators...látod mit kaptál ezért a nevetséges kijelentésért :p 31!
Csak ezek a 4+ órás meccsidők lassan nézhetetlenné teszik a college focit.
Jakehomer
indulhat az éjszakai műszak, Colorado-Washington, UCLA-Stanford, stb. #Pac12afterdark
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Csak sikerükt eljinxelni 😛
több mint 7 éve
Annyira tudtam, hogy egy elvileg verhető csapat ellen megy el megint a PO.....francba
több mint 7 éve
Na ilyet is régen láttam, amikor FBS-FCS meccse a vendégcsapat tönkreveri a felsőbb osztályú ellenfelét. A nemrég még FCS powerhouse Coastal Carolina laza 52-10-re kapott ki a Western Illinoistól. Otthon. Megérte 1 osztállyal feljebb lépni.
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Ma meg lesz csapva a Gators...Csak ezek a 4+ órás meccsidők lassan nézhetetlenné teszik a college focit.
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
első play Dawgs flea flicker , TD !
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 7 éve
Ott is van a Cal INT.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
Gyors TO váltás. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 7 éve
off : hamar Cal, egyik nap láttam egy utcaszeprűt golden bearses sapkában. jó látni hogy terjeszkednek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Cal be is vitte. Persze sok van még, de sokan lebecsülték idény előtt őket. Jó lesz ez.
több mint 7 éve
Köszi. Nekem nem dobta fel ezt a meccs lehetőséget, de így Youtube keresztül OK.
több mint 7 éve
mekkora OklaSt td, és vezetnek is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Söcc
58
Én USC-Cal meccset keresném. Grandma fenn van?www.youtube.com/watch?v=lFuagoC2OYo
danyly
több mint 7 éve
Én USC-Cal meccset keresném. Grandma fenn van?
több mint 7 éve
látom egy őrült jó TAMU - Arkansasról már lemaradtam, hova érdemes kapcsolni?
több mint 7 éve
Nem jött be az onside kick. Tech W.
több mint 7 éve
A Cougars már hiába pörög, a TXTech kijavította a hibáját és nyomott egy 77 yardos TD játékot (késve írom). Nekem kicsit meglepetés az eredmény, de így az izgalmas.
több mint 7 éve
stillwaterben már vezet a TCU 3-0ra, és megint ők vezetnek drive-ot
több mint 7 éve
JustoVillar
619
Texas A&M Arkansas meccsen hosszabitas lesz
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
SFGaben
1 076
Hát ez nem jött össze, nyert a Wolfpack 2005 után először Tallahaseban.
több mint 7 éve
SFGaben
1 076
Blokkolt punt és FG drive. 6 pont a hátrány és 3 perc van hátra. Most kell a D-től egy nagy játék.
több mint 7 éve
JustoVillar
619
Masok a targeting szabalyok college es nfl között hogy itt ennyivel tobb van? Vagy csak fegyelmezetlenebbek a jatekosok?
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 7 éve
SFGaben
1 076
Chubb nem kíméli szegény Blackmant , ez nem volt szép
több mint 7 éve
TXTech fut egy szép 73 yardosat, utána persze elszerencsétlenkedik a drive-ot, megkoronázva egy kihagyott FG-el. Ohhh.