Week 5
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91384-2014-NCAA-Football-Week-5-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló:
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Worleyban kellemeset csalódtam eddig a szezon alatt 😊 de jó lenne visszaszerezni a lasztit
több mint 10 éve
Bevállalós volt a Colorado State HC, ellenfél 40-esén 7 perccel a vége előtt nekiment a BC D ellen egy 4&2-nek. De most nem lett jó a passzjáték, szép blitz+deflection lett. Még így is van esélyük viszont. Jó meccs.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
találd meg a hibát a képenGator style
https://pbs.twimg.com/media/Byj-MkNIAAAS4om.pngbaggio
több mint 10 éve
találd meg a hibát a képen---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gyorsan visszajött a meccsbe a Tennessee
több mint 10 éve
Gurley :cool:
több mint 10 éve
Hát ezt Hack nagyon benézte sanszos, hogy a PENN STATE NITTANY LIONSNAK (Baggio így jó 😉?) megvan az első veresége......
több mint 10 éve
Hakniberg mekkora fostalicska. Eddig sem láttam benne túl sokat, ez most sem változott meg.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
fos ez az offense bakker... pedig csak 1 td kéne
több mint 10 éve
Baggio örülök, hogy ilyen marha okos vagy de megtisztelnél ha nem javítgatnál örökké. Pontosan tudja mindenki mikor miről van szó nem kel állandóan a tudásod fitogtatni. Ne haragudj de ma már másodszor bosszantasz fel ilyen szőrszálhasogatással. Tudom én meg látszólagos tudatlansággal pontatlansággal de tényleg muszáj ezt?dandenem, írjál csak nyugodtan továbbra is hülyeséget és kérlek még legyél büszke is rá, ahogy kell
Northwestern’s Matthew Harris being put on a stretcher after taking a Hackenberg helmet/shoulder to the head. Matthew Harris being taken off on the cart. Restrained on a board. He just gave a thumbs up. Harris’ older brother told BTN that they’re taking him to the hospital for precautionary reasons.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Úgy tűnik magánál van, reméljük rendben lesz!
több mint 10 éve
Baggio örülök, hogy ilyen marha okos vagy de megtisztelnél ha nem javítgatnál örökké. Pontosan tudja mindenki mikor miről van szó nem kel állandóan a tudásod fitogtatni. Ne haragudj de ma már másodszor bosszantasz fel ilyen szőrszálhasogatással. Tudom én meg látszólagos tudatlansággal pontatlansággal de tényleg muszáj ezt?Ajjaj Hackenberg (Penn QB) komolyan kiütött valakit...................dandePenn State, a Penn Quakers egy Ivy ligás csapat
baggio
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A nagyszünet óta dominál a Vols védelme, az offense viszont minden tőle telhetőt megtesz a Georgia győzelméért.
több mint 10 éve
Ajjaj Hackenberg (Penn QB) komolyan kiütött valakit...................dandeBaj van 😕.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Ajjaj Hackenberg (Penn QB) komolyan kiütött valakit...................dandePenn State, a Penn Quakers egy Ivy ligás csapat
---
több mint 10 éve
Ajjaj Hackenberg (Penn QB) komolyan kiütött valakit...................
több mint 10 éve
ejj pedig most volt esély vissza szerezni 😀óóó bmeg... Worley out, fumble ...😕Driplegalább a double reverse szép volt.deyell
több mint 10 éve
deyell
11 702
óóó bmeg... Worley out, fumble ...😕Driplegalább a double reverse szép volt.
choose life
több mint 10 éve
óóó bmeg... Worley out, fumble ...😕
több mint 10 éve
köszi 😊 látom a freshman Hurdnek is megy a futás és Worley se dobott picket 😊 remélem jön az upsetGeorgia-Tennessee meccset ki nézi ? milyenek vagyunk ?DripMeccsben van a Vols, bár gondolom ezt a négypontos hátrányból is sikerült leszűrni. 😊 Voltak periódusok, amikor úgy tűnt, hogy a defense-nek nem sok esélye van a Georgia támadóival szemben, de nemrég például már a második interceptionjét dobta Mason, azután pedig 3&out. A 21 bekapott pont ellenére is azt mondom, az offense-től kellene több, nem olyan veretes a Dawgs D. vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Georgia-Tennessee meccset ki nézi ? milyenek vagyunk ?DripMeccsben van a Vols, bár gondolom ezt a négypontos hátrányból is sikerült leszűrni. 😊 Voltak periódusok, amikor úgy tűnt, hogy a defense-nek nem sok esélye van a Georgia támadóival szemben, de nemrég például már a második interceptionjét dobta Mason, azután pedig 3&out. A 21 bekapott pont ellenére is azt mondom, az offense-től kellene több, nem olyan veretes a Dawgs D.
hazaértem, mire érdemes kapcsolni? 😊Dexxter TailorLásd fent.
több mint 10 éve
Nem igaz, szúrják már ki azt a labdát a Penn ST-t játékosok, hátha akkor kézben marad 😛
több mint 10 éve
hazaértem, mire érdemes kapcsolni? 😊
több mint 10 éve
Georgia-Tennessee meccset ki nézi ? milyenek vagyunk ?
több mint 10 éve
Visszavonom, rosszat tettem be, kevesebb csík van rajta. Hátulról ilyen:Király.
WAKE UP TOMLIN!