Week 5
több mint 8 éve
Koviakos
95
Főleg a Nebraskánál volt ebből balhé, ahol az egyik játékos halálos fenyegetéseket is kapott, az egyik elnökségi tag meg azt nyilatkozta, hogy ki kellene rúgni őket az egyetemről emiatt...Ne is mondd, erről szólt az egész hét, semmi másról nem lehetett hallani a csapattal kapcsolatban. Rose-Ivy-nak még a kormányzóval is találkoznia kellett.
baggio
Ez nem kalifornia mint kaep-nél, Nebraska sokkal konzervatívabb, "republikánusabb", itt az ilyen nem megengedett. Ami amúgy szomorú :/
BTW közben meg is van a vezetés
több mint 8 éve
Kampman
28 289
nem fumble
több mint 8 éve
a futójáték kellemes kis daráló lesz
több mint 8 éve
pápá top 25
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
na végre vége ennek a borzalomnak. bízom benne a héten lesz egy kis takarítás.és akkor hajrá
W - I - S - C - O - N - S - I - N
több mint 8 éve
Főleg a Nebraskánál volt ebből balhé, ahol az egyik játékos halálos fenyegetéseket is kapott, az egyik elnökségi tag meg azt nyilatkozta, hogy ki kellene rúgni őket az egyetemről emiatt...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Csak sikerült 50 pontot feltenni a táblára..😊
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Nem is tudtam, hogy az egyetemi futballba is betört a tiltakozással egybekötött himnuszhallgatás
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Na akkor hajrá.Még tart a Texas-OSU, 21:41-re tolták a kickoffot. (Mondjuk a Longhorns-Cowboys már eldőlt, nyugodtan válthatnának.)
(miért nem kezdődik már?)
Bazzani
több mint 8 éve
Na akkor hajrá.az ABC adja. jelenleg a texas-oklahoma state-et közvetítik.
(miért nem kezdődik már?)
Bazzani
több mint 8 éve
Koviakos
95
Elvileg sima meccsnek kellene lennie, remélem simán ütjük az Illinois-t, nem számítok szoros meccsre, de Lovie Smithnél nem lehet tudni. GO HUSKERS! 😊
több mint 8 éve
Az ncaa csevegőben minden héten összeszedem az érdekesebb dolgokat, kérdezni csapatokról meg barmikor lehet 😊Hehe, nem, inkább erre:youtu.be/wOmw9X7EKP0Nem teljesen értem, a Stanford OL játékára céloztál ezzel?
...bocsánat, ez jutott eszembe...
skizofita
baggio
Kezdődik! Jó eredménykövetőzést kívánok magamnak 😊btw mivel nincs érkezésem ncaa-re, kifejezetten sajnálom, hogy a heti összefoglalók elmaradtak... :S
baggio
skizofita
Na a 18-as sávról majdnem lemaradtam teljes egészében, de a Baylor-Iowa State meccsből ahogy látom van még 6 perc és az állás 42-42!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
itt a kutya elásvatwitter.com/ESPNStatsInfo/status/782296488487641088
Szerkesztette: Ventura
több mint 8 éve
Kampman
28 289
Ha most győzünk, jövő héten akár már top4-ben is lehetünk
több mint 8 éve
nem tudom hova tenni sem az időmenedzsmentet (rengeteg időt veszítünk tököléssel - 15 pont hátrányban vagyunk), illetve sem a playhívásokat. csupa konzervativ.
több mint 8 éve
521 total yard (299 futott yard) és 15 pont hátrányelég szar ügy
Ventura
több mint 8 éve
521 total yard (299 futott yard) és 15 pont hátrány
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Na vajon sikeres vagy sikertelen szerelési kísérletből lesz több a Longhornsnak a meccs végére?
több mint 8 éve
gyönyörűűű
több mint 8 éve
Minden nem jöhet be. A 3. negyedik down kísérlet már nem sikerült a GT-nek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
ennek a mérkőzésnek már gatya. remélem vance bedfordot elbocsájtják, és valami újat kezd el az új DC kitalálni.
több mint 8 éve
kapd el tigris. fuck the targeting