Week 5
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
na és akkor perceken belül kezdődik az év első top5-ös ütközete... GO CARDS!Kár hogy kezdek befáradni. Deshaun Watsonra kíváncsi lennék, ő lenne az egyik jelöltem ha netán Cutlertől megvállnánk az szezon végén...
baggio
több mint 8 éve
na és akkor perceken belül kezdődik az év első top5-ös ütközete... GO CARDS!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Úgy tűnik még egy ideig marad.......
több mint 8 éve
Aztán jöhet a helyére Les Miles 😊 (bár annak örülnék, ha a Purdue-hoz kerülne, mert ott az edzőt vélhetően még ezen a hétvégén vegre kirúgják)Ha valaki még nem unatkozik, akkor hosszabbítás a Minnesota-Penn State meccsenhuh kösz már el is felejtettem. Kénytelen leszek a Minnek szurkolni hátha Franko előbb megy?
baggio
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Ha valaki még nem unatkozik, akkor hosszabbítás a Minnesota-Penn State meccsenhuh kösz már el is felejtettem. Kénytelen leszek a Minnek szurkolni hátha Franko előbb megy?
baggio
több mint 8 éve
Ha valaki még nem unatkozik, akkor hosszabbítás a Minnesota-Penn State meccsen
---
több mint 8 éve
TCU viszont nagy bajban két TD-s előnyről majd 3 TD-s hátrány............
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Te jó ég itt is mekkora végjáték. 😮
több mint 8 éve
deyell
11 702
Eason a comeback kid megcsinálta megint 😊iktriad megirigyelné ezt a jinxet.
deyell
choose life
több mint 8 éve
College football, gyerekek
---
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Az igen...Jourdan Lewistől közben az év interceptionjetwitter.com/Stephen__Nelson/status/782354037429723140
mustaine
mustaine
több mint 8 éve
Mi van itt tejóég, vezet a Georgia 😊 Eason true freshman létére akkora passzt adott, hogy hihetetlen
---
több mint 8 éve
A Georgia is meccsben van még, utolsó másodpercek
---
több mint 8 éve
Wazz én meg elváltottam a meccsről az fsu td után, mekkora fail 😊 az hogy sikerült?Egy elkapás, egy DPI majd 54-ről bebaszta a vak kicker
baggio
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Wazz én meg elváltottam a meccsről az fsu td után, mekkora fail 😊 az hogy sikerült?
---
több mint 8 éve
motherfucker vazze 😀
több mint 8 éve
Jourdan Lewistől közben az év interceptionjetwitter.com/Stephen__Nelson/status/782354037429723140
mustaine
több mint 8 éve
Egy laza OBJ-féle inttel nyer a Michigan, itt a college footballban ez lassan már minden héten rendszeres 😊
---
több mint 8 éve
vassadi
15 617
3 perccel a vége előtt a Vols is átvette a vezetést egy fumble return TD-vel.A Dawgs négy pont hátrányban támadhat a győzelemért, a kickoffot majdnem félpályáig hordták vissza.
több mint 8 éve
ááá lófaszt, volt olyan Td ahol pattogtatva vitte be a csávó 😀Ez a td feltette rá a koronát akkor 😊Parádés védekezés a unc-től, már a false start előtt is tök üresen hagyták a jobb oldalt, erre utána ugyanezt megcsinálják csak még durvábban... Utolsó perc, az fsu hat pont hátránybanAz egész meccsen mindkét csapattól volt legalább 5-5 olyan szitu, hogy az ellenfél legjobbját hagyták töküresen 😀 magas színvonalú védekezés
baggio
gabokocka
baggio
több mint 8 éve
Ez a td feltette rá a koronát akkor 😊Parádés védekezés a unc-től, már a false start előtt is tök üresen hagyták a jobb oldalt, erre utána ugyanezt megcsinálják csak még durvábban... Utolsó perc, az fsu hat pont hátránybanAz egész meccsen mindkét csapattól volt legalább 5-5 olyan szitu, hogy az ellenfél legjobbját hagyták töküresen 😀 magas színvonalú védekezés
baggio
gabokocka
---
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Azt videózták hogy jobban droppolnak ha nincs melettük senki 😊Parádés védekezés a unc-től, már a false start előtt is tök üresen hagyták a jobb oldalt, erre utána ugyanezt megcsinálják csak még durvábban... Utolsó perc, az fsu hat pont hátránybanAz egész meccsen mindkét csapattól volt legalább 5-5 olyan szitu, hogy az ellenfél legjobbját hagyták töküresen 😀 magas színvonalú védekezés
baggio
gabokocka