Week 8
2 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/91776-2014-NCAA-Football-Week-8-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Jézusom, Connor Cook... A legtúlértékeltebb QB jelenleg. Nálam 4. körös max.RobillumaMondjuk az a térd nem jó semmire sem.
több mint 10 éve
Jézusom, Connor Cook... A legtúlértékeltebb QB jelenleg. Nálam 4. körös max.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Yeldon megállíthatatlan üzemmódban van!
több mint 10 éve
A South Carolina-Furmant leszámítva 10 meccset játszottak le a 18 órás műsorsávban, ebből mindössze 2 ért véget 8 pontnál nagyobb különbséggel 😊 2 mérkőzésen 1 pont döntötta Duke meg 7 találkozó után bowl-eligible, és az emberek már a szemöldöküket se ráncolják miatta
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Dominál a #D, a TAMU #O nem tud mutatni semmit
több mint 10 éve
na hamarosan rohanhatnak a nézők a pályára 😊Dexxter TailorHolgo a PO-ra fáj a foga, ez a W neki természetes 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Innen már megvan a w 😊. Szenzációs idén a Big XII. 6 (remek) csapat kb egy szinten a konfban, bárki megverhet bárkit. A PO esélyüknek mondjuk nem segít, de remek konfmeccsek vannak, az tuti.Robillumacsak a pac-12, itt túl sokszor nyer a hazai csapat xD
---
több mint 10 éve
Yeldon cikk-cakk és TD 10-0!
több mint 10 éve
Innen már megvan a w 😊. Szenzációs idén a Big XII. 6 (remek) csapat kb egy szinten a konfban, bárki megverhet bárkit. A PO esélyüknek mondjuk nem segít, de remek konfmeccsek vannak, az tuti.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
na hamarosan rohanhatnak a nézők a pályára 😊
több mint 10 éve
3rd downoknál 2/16... mostmár 2/17 a baylor, az nem szar 😀
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
őt honnan szalajthatták? a rosteren még hasonló játékos sincshamissal játszik xD
grfx.cstv.com/photos/schools/tuls/sports/m-footbl/auto_pdf/2014-15/roster/roster_num.pdfbaggio
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Hátha első éves! 😀😀😀O sem pici de ez a pali meg 365 volt.Delonso_Nem figyeltem. Megnéztem a Bulls OL-t is, Jake Kaufman 6-9, 342 font!gabenNa a USF az utolsó negyedben csak behúzta a meccset a Tulsa ellen. A védelem megint szépen előlépett amikor kellett. Most a Texas a soros!gabenIgen, szepen visszajottek a meccsbe, nezted a Tulsa #71 Guard mekkora darab allat?Delonso_
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
őt honnan szalajthatták? a rosteren még hasonló játékos sincsO sem pici de ez a pali meg 365 volt.Delonso_Nem figyeltem. Megnéztem a Bulls OL-t is, Jake Kaufman 6-9, 342 font!gabenNa a USF az utolsó negyedben csak behúzta a meccset a Tulsa ellen. A védelem megint szépen előlépett amikor kellett. Most a Texas a soros!gabenIgen, szepen visszajottek a meccsbe, nezted a Tulsa #71 Guard mekkora darab allat?Delonso_
grfx.cstv.com/photos/schools/tuls/sports/m-footbl/auto_pdf/2014-15/roster/roster_num.pdf
---
több mint 10 éve
MarioAna
1 997
Kicsit merész -14-nél puntolni 5:28-al a vége előtt egy WVU ellen, még akkor is, ha a Baylorról van szó, 3 időkéréssel.RobillumaPetty nélkül.
szerk: már ő van.
Burrow > Luck valaha is
több mint 10 éve
Kicsit merész -14-nél puntolni 5:28-al a vége előtt egy WVU ellen, még akkor is, ha a Baylorról van szó, 3 időkéréssel.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
O sem pici de ez a pali meg 365 volt.Nem figyeltem. Megnéztem a Bulls OL-t is, Jake Kaufman 6-9, 342 font!gabenNa a USF az utolsó negyedben csak behúzta a meccset a Tulsa ellen. A védelem megint szépen előlépett amikor kellett. Most a Texas a soros!gabenIgen, szepen visszajottek a meccsbe, nezted a Tulsa #71 Guard mekkora darab allat?Delonso_
több mint 10 éve
2 TD-vel vezet a WVU, szerintem eldőlt 😀zsotyiÁmen 😛
több mint 10 éve
na a baylornak a big12 rekord már megvan 😀
több mint 10 éve
Nem figyeltem. Megnéztem a Bulls OL-t is, Jake Kaufman 6-9, 342 font!Na a USF az utolsó negyedben csak behúzta a meccset a Tulsa ellen. A védelem megint szépen előlépett amikor kellett. Most a Texas a soros!gabenIgen, szepen visszajottek a meccsbe, nezted a Tulsa #71 Guard mekkora darab allat?Delonso_
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
elnéztem, ezek csak a bowl meccsek, a csúcsdöntéshez még több kell:ezeket találtam, szóval szerintem mindkét esetben rekord lesz!Tudsz mondani egy meccses total/egy csapatos büntetés yard rekordot? 185-1xx volt nemrég.Robilluma
What a mess in WVU. On top of other things they seemed to have forgotten for enforce the leaping penalty on the 2nd half kick off.baggio
Most Penalty Yards
174-Oregon St. vs. Notre Dame, Fiesta, Jan. 1, 2001 (18 penalties)
Most Penalty Yards Combined
247-Alabama (132) and Michigan (115) (OT), Orange, Jan. 1, 2000baggio
MOST YARDS PENALIZED
238—Arizona St. vs. UTEP, Nov. 11, 1961 (13 penalties)
MOST YARDS PENALIZED, BOTH TEAMS
421—Grambling (16 for 216 yards) & Texas Southern (17 for 205 yards), Oct. 29, 1977
---
több mint 10 éve
na jöhet egy comeback pettyéktől
több mint 10 éve
6-1 (3-0) jó kis meccs volt, eléggé szoros lett a vége (39:38), de meglett és jöhet az Illinois