NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Week 8

2 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOK

streamek
 forum.wiziwig.eu/threads/91776-2014-NCAA-Football-Week-8-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC:  www.ustvnow.com/
Big Ten Network:  xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National):  xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek:  xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)

friss eredmények:  www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről:  noonkick.se/
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
tegnap 7-0-nál elmentem aludni, most bepótoltam a meccset, nem bántam meg, eszméletlen volt 😊 és OPI volt sajnos a végén, pedig mekkora comeback lett volna...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
És tényleg OPI volt, simán... De maga a mérkőzés legendásra sikeredettbaggio
Köze nem volt hozzá. A védő rögtön a line of scrimmage-l elkapta Fullert, és nem engedte el, a play végéig. De amikor látta, hogy elbaszták a coverage-t, akkor előadta a nagy halált.
De ha megismétlődik '93, akkor egye fene. De majdnem a telefonom és a tévé bánta ezt a parádés hazai pályás itéletet.Fighting
még Lou Holtz is azt mondta, hogy jogos volt 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Fighting 275 — Notre Dame fan
És tényleg OPI volt, simán... De maga a mérkőzés legendásra sikeredettbaggio
Köze nem volt hozzá. A védő rögtön a line of scrimmage-l elkapta Fullert, és nem engedte el, a play végéig. De amikor látta, hogy elbaszták a coverage-t, akkor előadta a nagy halált.
De ha megismétlődik '93, akkor egye fene. De majdnem a telefonom és a tévé bánta ezt a parádés hazai pályás itéletet.

Play like a champion today
több mint 11 éve
És tényleg OPI volt, simán... De maga a mérkőzés legendásra sikeredett

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
45-45 az Iowa State @ Texas, jöhet a hosszabbítás!

48-45, Horns

---
több mint 11 éve
24-24 a negyedik negyed elején, újabb klasszikus alakulóban...

---
több mint 11 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Es vezet az UNC
több mint 11 éve
43:42 a Georgia Tech @ North Carolina 3 perccel a vége előtt

---
több mint 11 éve
A Missouri múlt héten 34-0-ra kikapott otthon a Georgiától, most meg 42-0-ra (!) vezetnek a Florida otthonában... 😊 vicces lesz a világ legnagyobb koktélpartija két hét múlva

---
több mint 11 éve
Winston mintha visszafejlődött volna tavaly óta... Volt ilyen rossz passza az előző szezonban?

---
több mint 11 éve
No igen.
Nem kell felteni a Nolest sem.
több mint 11 éve
Nem nehéz kiszúrni az Admirálist az oldalvonalnál xD

---
több mint 11 éve
Szép ND drive, eddig tetszik, amit látok, bőven megfogható a Seminoles (bár kifejezetten jól tudnak ők meccs közben alkalmazkodni az ellenfélhez)

Senki nem érdemli meg a gyenge ACC-ből a rájátszást, én ezért szeretném kifejezetten, ha az FSU most elbukna

---
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ekpre Olomu némileg rontot a draftértékén 😛
több mint 11 éve
ND, egyértelmű 😊 winstonnak sajnos lehetetlen szurkolnibaggio
Az o drafthelyere nagyon kivancsi leszek.Delonso_
Én azért még kitartok mellette 😊 Nagyon jó játékos és még helyrehozhatja a baromságait isChargers LT
Nagyon komoly jellemhibai vannak.
Tudom Menziel sem szent ahogy sokan masok sem, de....
több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 568 — Jedi Master
Az o drafthelyere nagyon kivancsi leszek.Delonso_
Én azért még kitartok mellette 😊 Nagyon jó játékos és még helyrehozhatja a baromságait is

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
Akkor szurkoljunk Mariotanak 😛dande
Szép Kelly greenbe öltözött mi? 😊

---
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor szurkoljunk Mariotanak 😛
több mint 11 éve
Az o drafthelyere nagyon kivancsi leszek.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
winstonnak sajnos lehetetlen szurkolnibaggio
ja, valahogy én is így vagyok ezzel 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
ND, egyértelmű 😊 winstonnak sajnos lehetetlen szurkolni

---
több mint 11 éve
nem tudom eldönteni, melyik csapatot utálom kevésbé 😀 (FSU - ND)

Don't blink!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 218

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Az USC elegge meglogott.
Egy kis UNC meg pont jol jon a nagymeccs elott. Es meg reggelre is micsoda derby maradt...
több mint 11 éve
@BryanDFischer: Marshall’s Rakeem Cato just threw a touchdown in his 39th straight game, breaking tie with @DangeRussWilson and setting a new FBS recordbaggio
Nem tudom hanyadik körös lehet a drafton, de ha nem túl korai, jöhetne Foles mögé. Remélem nem mondok butaságot, bár lehet egyből kezdő kaliber.dande
Nem tudom elképzelni, hogy Chip tovább próbálkozzon pocket qb-kkel. Nyilván míg Foles hoz egy elfogadható szintet, és lehetőség sincs nagyon kire lecserélni, marad a jelenlegi helyzet, de pl. Cato behúzásának végképp nem lenne értelme. Legjobb esetben Hundley lecsúszik a 2-3. körbe és rá lehet ugrani

-----

Ezt meg a Bama Aggies-alázásához, minden benne van xD a két cbs-es kommentátor:

Verne: "One of the great traditions at A&M is when they score you kiss your date." Gary: "We have a better chance of kissing than they do."baggio
Értem és köszi, épp azért kérdeztem, mert bennem Cato nem feltétlen pocket QB-ként élt, hanem jó keverékeként a két QB típusnak, inkább Chip fitnek, de akkor rosszul emlékeztem valamiért.erre.dande
Feka qb csak scrambler qb lehet, nem? :p amúgy nyilván oda lehet tenni őt is Geno Smith és Bridgewater mellé e tekintetben, de azért ez mégsem ugyanaz, mint Mariota vagy Hundley

---