Week 9
több mint 8 éve
TELJES MENETREND: GAME CENTER: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
Október 29., szombat:
01:00 #13 Boise State @ Wyoming - CBSSN
01:00 #7 Nebraska @ #11 Wisconsin - ESPN
01:15 #15 Auburn @ Ole Miss - SECN
01:15 #18 Tennessee @ South Carolina - ESPN2
02:00 #3 Clemson @ #12 Florida State - abc
Szerkesztette: r.baggio
több mint 8 éve
Koviakos
95
MIert, mit csinalt Suh? sok sack meg minusz yard stop-ok?85 tackle, abból 52solo, 20 TFL, 12 és fél sack, 10 leütütt passz, egy INT, 1FF, 28 QB hurry, 3 blokkolt field goal DT-ként 2009-ben. ÉS az a meccs amit baggio linkelt
nem neztem akkor meg college footballt
Adirotor
Szerkesztette: Koviakos
több mint 8 éve
MIert, mit csinalt Suh? sok sack meg minusz yard stop-ok?Utolsó évében: 85 szerelés, 20 TFL, 14 sack, 1INT
Adirotor
több mint 8 éve
MIert, mit csinalt Suh? sok sack meg minusz yard stop-ok?máig a legdominánsabb meccs, amit egy védőtől láttam
Adirotor
www.youtube.com/watch?v=pX5rgfPddlE
de nyilván a d# produkció önmagában sose lesz elég a Heismanhoz, Woodsontól is kellett a plusz a visszahordásoknál és az O oldalon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
MIert, mit csinalt Suh? sok sack meg minusz yard stop-ok?nem neztem akkor meg college footballt
több mint 8 éve
Koviakos
95
Pont rá gondoltamSuh. Akkor neki kellett volna nyerni.pl?Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Láttunk már brutálisabb védőteljesítményeket, amik szintén nem voltak elegek. Ez sem lesz sztem
Benn lehet szerintetek a Heisman jelöltek között?
Bazzani
Koviakos
Adirotor
Bazzani
több mint 8 éve
mondjuk Suh nem volt sokat offense-ben a pályán...Quick közben harmadik drop, valami csúcsra hajthat, mert ez enyhén röhejes kezd lenni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Suh. Akkor neki kellett volna nyerni.pl?Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Láttunk már brutálisabb védőteljesítményeket, amik szintén nem voltak elegek. Ez sem lesz sztem
Bazzani
Koviakos
Adirotor
több mint 8 éve
Mondom jelölt nem győztes. 😊Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Láttunk már brutálisabb védőteljesítményeket, amik szintén nem voltak elegek. Ez sem lesz sztem
Bazzani
Koviakos
Ha Suh nem nyerte meg akkor védő nem fogja soha.
több mint 8 éve
pl?Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Láttunk már brutálisabb védőteljesítményeket, amik szintén nem voltak elegek. Ez sem lesz sztem
Bazzani
Koviakos
több mint 8 éve
Koviakos
95
Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Láttunk már brutálisabb védőteljesítményeket, amik szintén nem voltak elegek. Ez sem lesz sztem
Bazzani
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Minden esélye megvan rá.
Bazzani
több mint 8 éve
Peppers 11 pozícióban játszott idén. 😮Benn lehet szerintetek a Heisman jelöltek között?
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Elég meggyőző kezdés az MSU támadósorától az FBS egyik legjobb védelme ellen.Na igen, kés a vajon jellegű drive a Wolverinestől is, mellesleg csak Speight overthrow-ján múlt, hogy nem lett rögtön az első playből sima 80 yardos TD.
Mondjuk nem is az offense miatt áll csak 2-5-tel a Sparty...
vassadi
több mint 8 éve
Koviakos
95
Nem rossz a srác 😊Beneveztem egy Mizzou-Kentucky-ra. Van aki szintén ezt nézi? (gondolom nincs 😛)Nem kérdés... 3&2-re 60 yardos TD run, Boom 😊
Koviakos
Jakehomer
több mint 8 éve
Quick három játékon belül csak kétszer dropolt egy potenciális 90+ yardos TD-t... a jó visszahordás után meg már a 10 yardoson belül a Virginiaa punt returnnél is őt gyalulták le, majd eszembe jutott, hogy két éve is miatta kapott ki a Cards...
baggio
---
több mint 8 éve
Beneveztem egy Mizzou-Kentucky-ra. Van aki szintén ezt nézi? (gondolom nincs 😛)Nem kérdés... 3&2-re 60 yardos TD run, Boom 😊
Koviakos
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Koviakos
95
Szeretem az ilyen alóházi power5-os párosításokat 😀 gondolkodtam az MSU-Michiganen is, de elég egyértelműnek tűnt a végkimenetel (bár látom vezet az MSU)
több mint 8 éve
Quick három játékon belül csak kétszer dropolt egy potenciális 90+ yardos TD-t... a jó visszahordás után meg már a 10 yardoson belül a Virginia
---
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Beneveztem egy Mizzou-Kentucky-ra. Van aki szintén ezt nézi? (gondolom nincs 😛)Amikor végre valamirevaló meccs van ebben a sávban? (MSU-Michigan) Nem valószínű. 😊
Koviakos
több mint 8 éve
Beneveztem egy Mizzou-Kentucky-ra. Van aki szintén ezt nézi? (gondolom nincs 😛)erdekes valasztas xD
Koviakos
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Elég meggyőző kezdés az MSU támadósorától az FBS egyik legjobb védelme ellen.Mondjuk nem is az offense miatt áll csak 2-5-tel a Sparty...
több mint 8 éve
Koviakos
95
Beneveztem egy Mizzou-Kentucky-ra. Van aki szintén ezt nézi? (gondolom nincs 😛)
több mint 8 éve
hajrá MICHIGAN NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
A legiero kontra allami Fresnot csak en nezem? Pedig nem rossz.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Kevés ocsmányabb bad beat van annál, mint ami a Navy-USF végén történt... Soha többet nem vagyok hajlandó még tippjátékban sem spreaddel fogadni az biztos
---