Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 137 — no es importante
 sportsillustrated.cnn.com/longform/tebow/index.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 042 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Lehet rosszul látom, de az NCAA mezőnyben domináns csapatoknál szerintem profibb a hozzáállás. Ha folyamatosan dominálsz az azért az ellenfél fejében is ott motoszkál. A Broncos meccsen meg megint látszott, hogy az NFL játékosok néha abszolút lélektelenül játszanak. Nekem biztos égne a pofám így elbaszni egy megnyert meccset.gaben
Nem volt az megnyert meccs.
De ha szerinted igen, akkor mitől?
Hogy a másik csapat elötte még lelketlenebbül tolta?
Vagyis a végére az először lélektelen csapat felibekerekedett a másik lélektelen csapatnak?
És hogyan?Sobri Jóska
A kedvedért legyen megnyerhető meccs.
Ezért kellett volna ütni a vasat amíg meleg, a második félidőben meg nem a farkukkal játszani.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 477 — #NoStress
Lehet rosszul látom, de az NCAA mezőnyben domináns csapatoknál szerintem profibb a hozzáállás. Ha folyamatosan dominálsz az azért az ellenfél fejében is ott motoszkál. A Broncos meccsen meg megint látszott, hogy az NFL játékosok néha abszolút lélektelenül játszanak. Nekem biztos égne a pofám így elbaszni egy megnyert meccset.gaben
Nem volt az megnyert meccs.
De ha szerinted igen, akkor mitől?
Hogy a másik csapat elötte még lelketlenebbül tolta?
Vagyis a végére az először lélektelen csapat felibekerekedett a másik lélektelen csapatnak?
És hogyan?

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 042 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Lehet rosszul látom, de az NCAA mezőnyben domináns csapatoknál szerintem profibb a hozzáállás. Ha folyamatosan dominálsz az azért az ellenfél fejében is ott motoszkál. A Broncos meccsen meg megint látszott, hogy az NFL játékosok néha abszolút lélektelenül játszanak. Nekem biztos égne a pofám így elbaszni egy megnyert meccset.

több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
wtf?😊

sprtshumor.lockerdome.com/media/110584366

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan
sztem meg az a röhejes h egy csapat (bama) 3év alatt összeszed 1db vereséget. kurva izgalmasbraxa88
Kétszer kaptak ki amúgy, de ebben a remek program mellett sajnos közrejátszik a menetrendek egyenlőtlensége, illetve az egy meccses utószezon. Ha legalább nyolc csapatos PO lenne, akkor szinte biztosan nem lenne címvédés/triplázás. Az nyilván nem izgalmas, ha mindig ugyanaz nyer, ám ha valaki képes érvényesíteni erőfölényét, az megsüvegelendő. És így érdemes nézni a Patriots teljesítményétjjncaa
Ugyanmár, az NFLben is van mindig 3-4-5 csapat akiket nem tudnak nagyon elverni, max ha egymás ellen játszanak, aztán van egy erős középmezőny és úgy megint 3-4 csapat akik alattuk vannak. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Pl idén: Seahawks, Chiefs, Broncos, Saints. +1-2 csapat ami kevésbé van lemaradva, jön a hatalmas középmezőny és az alja ami Falcons, Texans, Jaguars. Nem értem miért lenne vicc az a liga, ahol többnyire az egyetemi foci jobbjai játszanak egymás ellen.
több mint 12 éve
 www.theverge.com/2013/11/25/5141600/any-given-sunday-the-chaos-and-spectacle-of-nfl-on-fox

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Jaja, általában lejátsszák a 16. meccsüket is 😊Wyatt
hopsz. 10-6 és 9-7 az amire én gondoltam, a többi stimmel.MarioAna
Nyilván 😊 Mondjuk amikor 11–5 is kevés volt nekünk... 😊

több mint 12 éve
sztem meg az a röhejes h egy csapat (bama) 3év alatt összeszed 1db vereséget. kurva izgalmasbraxa88
mind2 elég szélsőséges eset.
A Bama dominanciájának előbb utóbb vége szakad (remélem), NFL ebben a szempontból jobb, hogy dinamikusabban változnak az erőviszonyok.
Az NFL rájátszás meg működő rendszer, annyiban igazságtalan hogy pl egy 8-8as csoportelső bejuthat, míg egy 10-5ös vagy 9-6 os csoport 3. csak nagyon kirívó esetben. Változtatni rajta nem is tudom hogyan lehetne, érdekesebbé tenni (mondjuk a PO színvonala toronymagasan a legjobb az összes sport közül, véleményem szerint, persze én elfogult vagyok amerikai focival kapcsolatban mindig).MarioAna
Jaja, általában lejátsszák a 16. meccsüket is 😊

több mint 12 éve
Kétszer kaptak ki amúgy, de ebben a remek program mellett sajnos közrejátszik a menetrendek egyenlőtlensége, illetve az egy meccses utószezon. Ha legalább nyolc csapatos PO lenne, akkor szinte biztosan nem lenne címvédés/triplázás. Az nyilván nem izgalmas, ha mindig ugyanaz nyer, ám ha valaki képes érvényesíteni erőfölényét, az megsüvegelendő. És így érdemes nézni a Patriots teljesítményét

---
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 564
kishaszi
ezért imádom az nfl-t

Az előző szezonban a Falcons és a Texans 11–1-gyel kezdett, és vezette a konferenciát
Ebben a szezonban a Falcons és a Texans 2–9-cel kezdett, és utolsó a konferenciábanWyatt
Na ezért imádjuk oly sokan az NFLt, igaz kevés köztük a georgai és houstoni jelenleg.iktriad
Lehet oltani érte, de én meg azt mondom erre, hogy röhejes. Az egy dolog, hogy a rájátszás már - nagy közhellyel élve - egy másik bajnokság, ahol bárki megverhet bárkit (és a Wild Cardot leszámítva minden egyes találkozó parádés), de hogy hétről-hétre pár kivétellel bárki megverhessen bárkit, az számomra nevetségessé teszi az egész ligát, nem lehet komolyan venni a mérkőzéseket. Idén is pl. 50%-os mérleggel PO-ba lehet jutni (tehát minden második meccsedet simán elbukhatod), és még bővíteni akarják a mezőnyt, hú micsoda izgalmak...jjncaa
sztem meg az a röhejes h egy csapat (bama) 3év alatt összeszed 1db vereséget. kurva izgalmas
több mint 12 éve
kishaszi
ezért imádom az nfl-t

Az előző szezonban a Falcons és a Texans 11–1-gyel kezdett, és vezette a konferenciát
Ebben a szezonban a Falcons és a Texans 2–9-cel kezdett, és utolsó a konferenciábanWyatt
Na ezért imádjuk oly sokan az NFLt, igaz kevés köztük a georgai és houstoni jelenleg.iktriad
Lehet oltani érte, de én meg azt mondom erre, hogy röhejes. Az egy dolog, hogy a rájátszás már - nagy közhellyel élve - egy másik bajnokság, ahol bárki megverhet bárkit (és a Wild Cardot leszámítva minden egyes találkozó parádés), de hogy hétről-hétre pár kivétellel bárki megverhessen bárkit, az számomra nevetségessé teszi az egész ligát, nem lehet komolyan venni a mérkőzéseket. Idén is pl. 50%-os mérleggel PO-ba lehet jutni (tehát minden második meccsedet simán elbukhatod), és még bővíteni akarják a mezőnyt, hú micsoda izgalmak...

---
több mint 12 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 077 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na ezért imádjuk oly sokan az NFLt, igaz kevés köztük a georgai és houstoni jelenleg.
több mint 12 éve
Ebben a szezonban a Falcons és a Texans 2–9-cel kezdett, és utolsó a konferenciában

több mint 12 éve
14. forduló - SNF: Panthers @ Saints (Packers - Falcons helyett)Dexxter Tailor
Tehát egy Sehawksos MNF után rá 3 napra SNF a Panthers ellen, na meg a kurva anyját annak aki ezt kitalálta.EasyGhost
Ne izgulj van az 6 nap.
A Seahawks meccs kemény lesz!gaben
Most lehet én vagyok a hülye de December 2 és 5-e között nem látok 6 napot. 😀EasyGhost
Dec 8. a Panthers-meccs.empty taxi
Most akkor mégse lesz SNF?EasyGhost
De.empty taxi
Okés kevertem a TNF-fel. 😀 shame on me.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Tehát egy Sehawksos MNF után rá 3 napra SNF a Panthers ellen, na meg a kurva anyját annak aki ezt kitalálta.EasyGhost
Ne izgulj van az 6 nap.
Most lehet én vagyok a hülye de December 2 és 5-e között nem látok 6 napot. 😀EasyGhost
Most akkor mégse lesz SNF?EasyGhost
De.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ne izgulj van az 6 nap.
Most akkor mégse lesz SNF?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
Ne izgulj van az 6 nap.
Dec 8. a Panthers-meccs.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ne izgulj van az 6 nap.
Most lehet én vagyok a hülye de December 2 és 5-e között nem látok 6 napot. 😀
több mint 12 éve
Ne izgulj van az 6 nap.
A Seahawks meccs kemény lesz!

több mint 12 éve
Tehát egy Sehawksos MNF után rá 3 napra SNF a Panthers ellen, na meg a kurva anyját annak aki ezt kitalálta.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 86 077 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 12 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 24 268 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
14. forduló - SNF: Panthers @ Saints (Packers - Falcons helyett)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Az elmúlt 15 év kezdő irányítói.