NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
valaki nézett már NFL meccset a BP-i Hootersben?
a meccsre oda lehet egyáltalán figyelni? 😉
most látom csak az FB oldalukon, hogy NFL meccseket is leadnak ott:
 hu-hu.facebook.com/hootersbudapestCardinalis
ők már biztos
 www.buffalobills.com/fans/billsbackers/backer-locator-map.html

www.buffalobills.com/news/article-1/Over-4000-Miles-Away-Bills-Backers-active-in-Budapest/c52e58e4-d3ca-427d-a150-ee1be5263832

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nekem még jó 240 perces VHS kazettán volt meg valahol anno, de nem fért rá, a vége lemaradt, így utána kellett megnéznem, hogy vajon nyert-e a meccs során egyre szimpatikusabbá váló Patriots 😀
De jó eséllyel ez elveszett az évek alatt, bár Bbbbbaló Gggggyööööörgy szakkommentálása felejtetlen 😊

több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 577 — Amerikai sportok rajongója
Nem gyűjti véletlenül valaki a Sport TV által leadott Superbowlok felvételeit? Engem az az adás érdekelne, mikor Török Péter volt bent a stúdióban szakértőként. Ez az elsők egyike volt, vagy a NE-Carolina vagy a NE-Philly meccs. Ha valakinek meg van ez, jelezné nekem? Köszi előre is.ReCatalunya

kell ez neked?!Amadeus91
Hát ő szerintem nem erre gondolt, ez csak egy 2 perces felvétel, hanem a teljes közvetítésről arról a korábbi SB-ról amikor TP volt a stúdióban.
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 547
Nem gyűjti véletlenül valaki a Sport TV által leadott Superbowlok felvételeit? Engem az az adás érdekelne, mikor Török Péter volt bent a stúdióban szakértőként. Ez az elsők egyike volt, vagy a NE-Carolina vagy a NE-Philly meccs. Ha valakinek meg van ez, jelezné nekem? Köszi előre is.ReCatalunya

kell ez neked?!
több mint 13 éve
ReCatalunya 7
Nem gyűjti véletlenül valaki a Sport TV által leadott Superbowlok felvételeit? Engem az az adás érdekelne, mikor Török Péter volt bent a stúdióban szakértőként. Ez az elsők egyike volt, vagy a NE-Carolina vagy a NE-Philly meccs. Ha valakinek meg van ez, jelezné nekem? Köszi előre is.

Hajrá Barça!
több mint 13 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 956
valaki nézett már NFL meccset a BP-i Hootersben?
a meccsre oda lehet egyáltalán figyelni? 😉
most látom csak az FB oldalukon, hogy NFL meccseket is leadnak ott:
 hu-hu.facebook.com/hootersbudapest
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 778 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
 www.sporcle.com/games/MattL1216/nflpenalties

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
lopom facebookra

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 400 — #neverpunt
Az Atlanta vereségével idén is aktuális

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Az első után kellett volna abbahagyni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 654 — Tyrone Creek
Week 10 FB Convo!

notbillwalton.lockerdome.com/articles/102298004
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Mindig van lejjebb:
 perks.urbandaddy.com/new-york/thuzio.htmlgabtsi
😀 ez mekkora a leírásban:
'Any trash-talking done to Mr. Barber must be done with full and willing consent to receive a thorough verbal thrashing from Mr. Barber himself.'

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Mindig van lejjebb:
 perks.urbandaddy.com/new-york/thuzio.html

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Szerintem csak azért nem foglalkoztat senkit a szabály megváltoztatása, mert olyan ritkán fordul elő.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 214 — #NoStress
Sajnálom, hogy ilyen ritkán van döntetlen az NFL-ben. Ha gyakoribb lenne, akkor talán elgondolkodnának a College OT szabályok átültetésén az NFL-re. Attilahawks
Szerintem nincs azzal gond, hogy lehet döntetlen is, ettől függetlenül ez az OT-szabály még mindig nem jóSzobi22
Szerintem viszont semmi értelme a döntetlennek ebben a sportban, ahol a W és az L a lényeg. Egyrészt jó stratégiai csata egy OT, másrészt szórakoztató nézni egy ennyire végletekig kiélezett küzdelmet.

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Sajnálom, hogy ilyen ritkán van döntetlen az NFL-ben. Ha gyakoribb lenne, akkor talán elgondolkodnának a College OT szabályok átültetésén az NFL-re. Attilahawks
Szerintem nincs azzal gond, hogy lehet döntetlen is, ettől függetlenül ez az OT-szabály még mindig nem jó

több mint 13 éve
Attilahawks 284 — Seahawks fan
Sajnálom, hogy ilyen ritkán van döntetlen az NFL-ben. Ha gyakoribb lenne, akkor talán elgondolkodnának a College OT szabályok átültetésén az NFL-re.
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
McNabb nyomdokain Amendola és Goldson:  www.nfl.com/news/story/0ap1000000093394/article/danny-amendola-dashon-goldson-fuzzy-on-ot-rulesSzobi22
az nfl.com szalagcímében ezt írja: "...until the referees gave him a lesson on the NFL rule book"

az a bírói gárda adott a játékosoknak leckét, ahol a főbíró is rosszul magyarázta el az OT előtt a szabályokat, nem mellesleg hibát hibára halmoztak a meccs végén...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
McNabb nyomdokain Amendola és Goldson:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/e9snok4slaxpuxy0msmr
Danny Amendola, Dashon Goldson fuzzy on OT rules
Add Danny Amendola to the list of NFL players who don't know the NFL's overtime rules. The Rams wideout admitted he thought more OT was coming after the 15-minute period ended on Sunday.

több mint 13 éve
tenorx 14 112 — fő libsi
nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊
 a.espncdn.com/photo/2012/1107/grantland_tebowinbox_1152.jpgBlack_Adder
Én a viccekre raktam 😊tenorx
sry nem láttam, de mentségemre szóljon h ott hamar elvész egy-egy hozzászólás, én meg amúgy se nagyon szoktam olvasgatni azt a topicot...
Black_Adder
Most főleg tele van szemetelve egyébként 😀
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 464
nem tudom hol lenne leginkább a helye, de nagyon nagy, feltörték Tebow emailjét 😊
 a.espncdn.com/photo/2012/1107/grantland_tebowinbox_1152.jpgBlack_Adder
sry nem láttam, de mentségemre szóljon h ott hamar elvész egy-egy hozzászólás, én meg amúgy se nagyon szoktam olvasgatni azt a topicot...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Black_Adder
és vesztettél? 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
tenorx 14 112 — fő libsi
Black_Adder
Én a viccekre raktam 😊
több mint 13 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968
Black_Adder
what causes wet dreams és Rodgers, a troll. 😀
köszi, made my day 😀

Mindig jövőre
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Doug Martin -> ORoY?empty taxi
nem hiszem.
lucknak és rg3nak nagyon nagy hypeja vanbraxa88
annyira nem jó időzítés a hype-pal előhozakodni egy 433 yardos meccs után 😀

de legalább a 2. helyre odaérhet Martin ha minden így megy tovább.Höri
mivel espnnél Luck már 5. az MVP rangsorban, így igen nagy hájpja van.