NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A sorozatban 5 pozitív mérleget azért sztem nehéz (kizárólag) a könnyű csoporttal magyarázni, bár nyilvánvalóan valamelyest hozzájárul. De az mégiscsak mindössze 6 meccs évente. Ráadásul volt év (2005), amikor NFC-1. lett a gárda.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 344 — no es importante
az egyik legnagyobb kép, amit valaha láttam 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A Seahawks-ról és az NFC Westről a PR miatt vitáztunk, de most nem azért hoztam szóba, mert a PR-készítésről akartam beszélni, nincs is értelme, hanem csak azért, mert akkor azt mondtad hogy évek óta az NFC egyik legjobb csapata, és már akkor se értettem egyet ezzel, mert szerintem egy gyenge divíziót könnyű uralni éveken át.

több mint 14 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
az újraosztással én se értettem egyet, még az érveid is hasonlóak az én álláspontomhoz

Viszont az NFC Westet folyamatosan túlértékeled, tavaly is vitáztunk erről a szezon előtt, amikor a Seattle-t elénk tetted a PR-ben.
Erre szerintem az esetedben 😊 logikus magyarázat, hogy mindkétszer őket vertétek az SB-n. Más "ésszerű" érvet nem igazán találok arra, hogy miért hozsannázol annyit a közelmúlt tényszerűen legrosszabb divíziójáról.atapapa
A Frisco, Rams vitathatatlanulévek óta nagyon alul van. Bár hozzáteszem tavaly fellendülést vártam a Friscótól, ehhez nem tudom mi köze, hogy a Steelers ebből a divízióból vert meg 2 másik csapatot SB-n. A Seattle-t utólag nézve túlértékeltem, ilyen előfordul minden PR-ben, főleg az elején. De Seahawks nem is oly rég még az egyik legjobb volt a ligában, míg a Cards az elmúlt években Warner vezetése által igen jó csapat lett. Most nyilván visszaesett. A túlértékeléshez pedig semmi köze, hogy kivel játszották az SB-t.

A SD-t is túlértékeltem többször, pedig nem játszottunk velük SB-t. Ilyen van minden PR-ben, de én próbáltam objektív alapon értékelni, s végig ragaszkodtam azokhoz az elvekhez, amiket kijelöltem magamnak az elkészítéséhez. Ebben nem volt olyan, hogy ki mit játszott a Steelers együttesével.

Tehát nem vitatom, hogy a leggyengébb csoport, csak azt, hogy annyira gyenge lenne, hogy ezért át kellene variálni a csoportokat. Ki tudja, lehet 2 év múlva Ramset éltetjük az új franchise QB-jával. 😊

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
az újraosztással én se értettem egyet, még az érveid is hasonlóak az én álláspontomhoz

Viszont az NFC Westet folyamatosan túlértékeled, tavaly is vitáztunk erről a szezon előtt, amikor a Seattle-t elénk tetted a PR-ben.
Erre szerintem az esetedben 😊 logikus magyarázat, hogy mindkétszer őket vertétek az SB-n. Más "ésszerű" érvet nem igazán találok arra, hogy miért hozsannázol annyit a közelmúlt tényszerűen legrosszabb divíziójáról.

több mint 14 éve
A divíziók újraosztása óta eltelt 8 szezonból ötször mindig a West győztese érte el a legkevesebb győzelmet az NFC divízió-győztes csapatai közül, továbbá az előző évtizedben az NFC West csapatai nyerték a legkevesebb meccset, hússzal kevesebbet mint a második legrosszabb NFC North.

De nehezen foglak meggyőzni, hiszen amikor a Westből döntőbe jutott egy csapat, mind a két alkalommal ellenetek játszott. Pedig az hogy gyenge divízióból jöttek, szerintem még nem kisebbíti a Steelers érdemeit.

Viszont az újraosztás szerintem is hülyeség.atapapa
A véleményemnek semmi köze, hogy ki kivel játszott SB-t. Az újraelosztást tartom és tartanám ökörségnek, még akkor is, ha nem pozitív mérleggel jutna onnan vki PO-ba. Amúgy ez megtörtént az AFC Westben 2008-ban. 😊 Mert az erőviszonyok folyton változnak. Most pl az NFC North-ot vizionálom az NFC domináns csoportjának, a köv 2-3 évre. Pedig 3 éve inkább vicc volt az a csoport. GB szar volt, Chicagóban csak D volt, Lionsról ne is beszéljünk, A Minnesotában pedig szintén nem volt offense... Erre most Bears alakul, Lions hiába 0-2, nekem nagyon bíztatónak tűnik, GB iszonyat erős, és a Minnynek nem jósolok sokat mostantól.

Ez így természetes ebben a ligában. Mindössze erre próbáltam rávilágítani és kicsit mentve ezt az amúgy valóban habcsók csopiortot azzal a ténnyel, hogy aki megnyeri, az azért szokott villantani ezt-azt, sőt a Seahawks egykor a liga legjobbja is volt. Ha átcsoportosítanának, akkor is lenne gyenge csoport 2-3 évvel később, mert változnak a viszonyok.

több mint 14 éve
A divíziók újraosztása óta eltelt 8 szezonból ötször mindig a West győztese érte el a legkevesebb győzelmet az NFC divízió-győztes csapatai közül, továbbá az előző évtizedben az NFC West csapatai nyerték a legkevesebb meccset, hússzal kevesebbet mint a második legrosszabb NFC North.

De nehezen foglak meggyőzni, hiszen amikor a Westből döntőbe jutott egy csapat, mind a két alkalommal ellenetek játszott. Pedig az hogy gyenge divízióból jöttek, szerintem még nem kisebbíti a Steelers érdemeit.

Viszont az újraosztás szerintem is hülyeség.

több mint 14 éve
Másrészt ne felejtsük, hogy az elmúlt 5 évből 2-szer ebből a divízióból érkezett az NFC győztese az SB-be.Soldados
Szerintem ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az éppen aktuális, picit átlag feletti, NFC West csapat decemberben már tudta pihentetni a sérültjeit, biztosítva, hogy kipihenten mentek a rájátszásba.marci
Ez lényegtelen kérdés meglátásom szerint. 2-szer megnyerték a főcsoportot. 2 West (Seahawks, Cards), 1-1 South (Saints), East (Giants), North (Bears). Ebből a Seahawks az egész ligát megnyerte akkor, a Cards sikerét sem tulajdonítanám a pihenésnek.

Teljesen felesleges lenne átvariálni a csoportokat, mert 3-4-5 év alatt megváltoznak az erőviszonyok. 3 éve pl az NFC North sem volt ilyen erős, most pedig 3 csapat is felszálló ágúnak tűnik, csak a Vikes nem. Ezzel szemben az Eastben komoly gondok vannak, pedig messze az NFC legerősebb csoportja volt, még 1-2 éve is.

több mint 14 éve
Másrészt ne felejtsük, hogy az elmúlt 5 évből 2-szer ebből a divízióból érkezett az NFC győztese az SB-be.Soldados
Szerintem ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az éppen aktuális, picit átlag feletti, NFC West csapat decemberben már tudta pihentetni a sérültjeit, biztosítva, hogy kipihenten mentek a rájátszásba.marci
így van, a kétezres évek leggyengébb divíziója az NFC West volt, bármeddig is jutott el néha a győztese.

több mint 14 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Szerintem ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy az éppen aktuális, picit átlag feletti, NFC West csapat decemberben már tudta pihentetni a sérültjeit, biztosítva, hogy kipihenten mentek a rájátszásba.
több mint 14 éve

http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmonsnfl2010/100924
azért sztem pozitív lesz az nfcw csoportgyőztesének a mutatója.
a ligát meg nem kéne átbuzerálni tökéletes igy ahogy vanbraxa88
Másrészt ne felejtsük, hogy az elmúlt 5 évből 2-szer ebből a divízióból érkezett az NFC győztese az SB-be.

több mint 14 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

http://sports.espn.go.com/espn/page2/story?page=simmonsnfl2010/100924
azért sztem pozitív lesz az nfcw csoportgyőztesének a mutatója.
a ligát meg nem kéne átbuzerálni tökéletes igy ahogy van
több mint 14 éve
Nincs mit!
Amerikában keményen megbasznák a fogyasztóvédők az nfl-t, ha nagybetűs free szolgáltatásra később kiszámláznának szó nélkül 200 dolcsit. Csak nem szabad elfelejteni leiratkozni 😊Jakehomer
Jaja, szerdán első dolgom ez lesz. 😊
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 184 — Stromfeld Aurél fan
Hometowns With Most NFL Players:
Houston – 24
Miami – 22
Los Angeles – 20
Detroit – 15
New Orleans – 15
Dallas – 12
Cincinnati – 11
Cleveland – 11
Tampa – 10
Atlanta – 9
Chicago – 9
Sacramento – 9

Semmi New York, Washington vagy Philadelphia. 😊 Amerikai Szamoára azért még kiváncsi lennék.gyeek
http://www.cbsnews.com/stories/2010/01/14/60minutes/main6097706.shtmlJJ Tiller
Hovatovább előkerítettem a DVDmet amire anno az általad említett 60 Minutes részt yrtam ki ugyanerről a témáról. Kemény népség. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 344 — no es importante
Houston – 24
Miami – 22
Los Angeles – 20
Detroit – 15
New Orleans – 15
Dallas – 12
Cincinnati – 11
Cleveland – 11
Tampa – 10
Atlanta – 9
Chicago – 9
Sacramento – 9

Semmi New York, Washington vagy Philadelphia. 😊 Amerikai Szamoára azért még kiváncsi lennék.gyeek
http://www.cbsnews.com/stories/2010/01/14/60minutes/main6097706.shtml

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Nincs mit!
Amerikában keményen megbasznák a fogyasztóvédők az nfl-t, ha nagybetűs free szolgáltatásra később kiszámláznának szó nélkül 200 dolcsit. Csak nem szabad elfelejteni leiratkozni 😊Jakehomer
Eddig nem volt valami egyszerű a leiratkozás sem, az EULAs kisbetűs sorok közül kellett kiböngésznie az embernek egy email címet, ahova írhatott egy levelet, hogy stop. 😊

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Houston – 24
Miami – 22
Los Angeles – 20
Detroit – 15
New Orleans – 15
Dallas – 12
Cincinnati – 11
Cleveland – 11
Tampa – 10
Atlanta – 9
Chicago – 9
Sacramento – 9

Semmi New York, Washington vagy Philadelphia. 😊 Amerikai Szamoára azért még kiváncsi lennék.

több mint 14 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 746 — Panthers fan
Nincs mit!
Amerikában keményen megbasznák a fogyasztóvédők az nfl-t, ha nagybetűs free szolgáltatásra később kiszámláznának szó nélkül 200 dolcsit. Csak nem szabad elfelejteni leiratkozni 😊

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
*After the free trial expires on September 30, 2010, you will be automatically billed at the new low price of $239.99 (a $40 savings) and you will be able to enjoy unlimited access all season.marci
If you do not want to be charged, simply cancel your subscription prior to September 30, 2010 at 11:59pm EST.Jakehomer
Shoot, nem mentem beljebb eggyel. Így nagyon fasza, köszi, hogy beírtad, én se láttam.
több mint 14 éve
Gondolom, láttátok már, a héten ingyenes az nfl game pass. Mondjuk bankkártyaszámot kérnek így is, de egy hétig visszamenőlegesen is lehet nézni az összes meccset meg nfl networköt orrvérzésig.Jakehomer
nem láttam, köszi

több mint 14 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 360 — No 1 Zhang Yufei fan
Route 20.03-a nem érvényes eredmény, jelentős hátszélben futotta, ott is a w, mint wind mögötte. 20.44 a hivatalos legjobbja 2004-ből (100-on pedig 10.39). Demps 9.96-ja szintén szeles idő, neki a tavalyi 10.01 a hivatalos legjobbja.

Az iaaf adatbázisában nagyon sok jelenlegi NCAA és NFL játékos adatai benne vannak évekre lebontva, akit megmozgat a dolog, akár egész kis tanulmányt is írhat belőle. 😀gsn
Brian Moorman, mint 400 gatas 😀 😂 (49.77, ez mondjuk oazert nem vilagvero ido ugye)

Amikor nekem elegge megdobbento, az a Robison-fele sulylokes (20.83.. ezzel ermet lehet nyerni vilagversenyen, majdnem..), de a Jabari Greer-fele 13.32 gaton, vagy Okoye diszkosza (64.72) se csunya.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
*After the free trial expires on September 30, 2010, you will be automatically billed at the new low price of $239.99 (a $40 savings) and you will be able to enjoy unlimited access all season.marci
If you do not want to be charged, simply cancel your subscription prior to September 30, 2010 at 11:59pm EST.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
*After the free trial expires on September 30, 2010, you will be automatically billed at the new low price of $239.99 (a $40 savings) and you will be able to enjoy unlimited access all season.
több mint 14 éve
Gondolom, láttátok már, a héten ingyenes az nfl game pass. Mondjuk bankkártyaszámot kérnek így is, de egy hétig visszamenőlegesen is lehet nézni az összes meccset meg nfl networköt orrvérzésig.

Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Cardinalis Arizona Cardinals 5 788
http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=16820#p16820
😉Szobi22
thanx 😉

THIS IS THE WAY