NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 14 éve
Igen.De annak, aki csak azt az egyet látta, tényleg az a legjobb.
Igaz, egyben a legrosszabb is.
De ha már véleményt alkot, és azt mondja "a kis Vuk a legjobb 3d-s film", akkor kénytelenek vagyunk elfogadni ezt, hogy ő így gondolja. Még a poligráf se jelezne hazugságot nála ezen mondat elhangzásakor.
Egyébként szerintem is szerencsétlen az eredeti megfogalmazás, és mint írtam én se értek egyet vele, viszont azt el tudom fogadni, hogy valakinek (tudatlanságból, tájékozatlanságból, az enyémtől eltérő ízlés, következtetéslevonások, stb miatt) ez a vállalt véleménye.
És ha nem nyitott arra, hogy ezt revidiálja, akkor erővel nem tolható le a torkán a manna.
több mint 14 éve
Értem én: neki nem tudja megadni.nem akartam visszatérni ugyanoda, ahol pár nappal ezelőtt tartottunk, de a szubjektív vélemény az lenne, hogy pl. "nem szeretem az NCAA-t, mert túlságosan gyorsan cserélődnek a keretek", vagy hogy "azért nem tetszik a college football, mert a játékot kicsit csapongónak érzem"
Szerintem ez egy szubjektív vélemény, nem tényközlés, így nem kell megítélnünk, mivel biztos igaz: neki nem tudja megadni.
Szerinted megtudja?Sobri Jóska
"az átláthatatlan a rendszer" és az "NFL sokkal profibb" kezdetű megjegyzések csupán a tudatlanságból, szűklátókörűségből erednek
nyugodtan állíthatja persze bárki akár azt is, hogy a Kis Vuk a legjobb 3d-s film, melyet valaha látott, de ebből mindenki le tudja szűrni, hogy az volt eddig egyetlen...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Értem én: neki nem tudja megadni.Szerintem ez egy szubjektív vélemény, nem tényközlés, így nem kell megítélnünk, mivel biztos igaz: neki nem tudja megadni.
Szerinted megtudja?
több mint 14 éve
Bár nem ismerem peach-t, szerintem arra érthette az amatőrizmust, amit valójában látunk a meccsen.ezt próbálom meg minél jobban pellengérre állítani
És egy szar meccset kifogva érezheti ezt az ember, a látott játékra vonatkoztatva, pláne az NFL-hez képest, ami egy top1% Best of gyülekezete az NCAA-nek, ezt ne feledjük el.Sobri Jóska
JJ,a te szíved csücske az NCAA és a "forradalmad"felé hajtaná a vizet,ha nem lenne egy évig NFL,mert minden függő, NCAA-t nézne és kedvencet is választana. 😊kátrányén speciel tuti nem... számomra az NFL nemcsak a játék miatt, hanem az az eszméletlen mennyiségű pénz miatt, a brutál marketing megoldások miatt, ill. , hogy minden egyes kis szegmenséből a kőkemény profizmus árad vonzó... ezt az NCAA nem tudja nekem megadni.peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Bár nem ismerem peach-t, szerintem arra érthette az amatőrizmust, amit valójában látunk a meccsen.És egy szar meccset kifogva érezheti ezt az ember, a látott játékra vonatkoztatva, pláne az NFL-hez képest, ami egy top1% Best of gyülekezete az NCAA-nek, ezt ne feledjük el.
több mint 14 éve
csakúgy, mint a helmet cam-es videó, ezek is NCAA-sek, de nem tudom megállni az újabb peachnek szóló fricskátígy készül:
... a győztesnek járó kristálylabda: http://www.youtube.com/watch?v=PjIdWw0Eux0
... a bajnoki gyűrű: http://www.youtube.com/watch?v=y_sfwNrk_Ks
... az LSU gyepszőnyegének felfestése: http://www.youtube.com/watch?v=D3-QjglmJbc
és végezetül, hogy az amatőrizmust szemléltessem, a Cotton Bowl tv-közvetítésének színfalai mögé is betekinthetünk pár másodperc erejéig
http://www.youtube.com/watch?v=bZhTh5TVcg4

---
több mint 14 éve
Pete Prisco szerint ez a 20 játékos produkálhat idén kiugróan jó szezont (HLSZ persze...):http://www.cbssports.com/nfl/story/15168205/breakout-players-stafford-leads-class-of-20
több mint 14 éve
Jared Allen az a Jason, dehát 4-5000 hsz-enként egy elírás belefér. 😊Sobri JóskaNekem nagy kedvencem (jól megleptem most mindenkit egy ex Chiefs játékossal kapcsolatban). De sajnos Jared vadász pont tavaly nem volt top semennyi. Ezért aztán nem is írtam be, hogy rá gondolhattál. De akkor mégis jól sejtettem. Akkor sem érdemli meg, pedig a Vikingek a Chiefs után második kedvenceim, akkor sem.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Jared Allen az a Jason, dehát 4-5000 hsz-enként egy elírás belefér. 😊
több mint 14 éve
28 csapat szervezett már valamilyen létszámú közös gyakorlást.a maradék 4 közül a Seahawks és a Panthers jövő hétre tervezi. (Newton is menni akar 😀 )
a Packers minek ugráljon, ők a bajnokok, a Bears meg megvárja míg elkezdi a Packers.
http://blogs.sacbee.com/49ers/archives/2011/05/keeping-score-h.html#mi_rss=49ers%20Blog%20and%20Q%26A
több mint 14 éve
1 A Jason vezette secondary nagy király volt.en 2 dolgot nem ertek ebben.Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊Döme
.Sobri Jóska
1 jason allen h jutott eszebe ? 😀
2 tebow hol van ?Fake
2. Tebow nem védő, bár ez nála lehet nem számít, akkor is ő nyer. Persze amíg Chuck Norris pályára nem lép.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
en 2 dolgot nem ertek ebben.Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊Döme
.Sobri Jóska
1 jason allen h jutott eszebe ? 😀
2 tebow hol van ?
több mint 14 éve
Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.Csak nekem lóg ki egy név a sorból? 😊
.Sobri Jóska
több mint 14 éve
Jason Allen, Urlacher, Wilfork, Suh... nem is folytatom, ennyit érnek az ilyen listák.Unaloműzőnek jók.
Kb olyanok, minthogy a legmutatósabb színek a palettán:
piros
kék
zöld
narancs
fekete
fehér
arany
bíbor
Aztán ha neked más, hát más.
több mint 14 éve
5. Clay Matthews, Green Bay PackersA sorrenddel nem értek egyet. (És a 9-10-zel sem, de azt vitassák meg a Ravens-fanok.)
6. James Harrison, Pittsburgh Steelerstriangle
több mint 14 éve
triangle
1 283
továbbra is ubi szezon...top10 def player az espn.com szerint:
1. Troy Polamalu, Pittsburgh Steelers
2. DeMarcus Ware, Dallas Cowboys
3. Darrelle Revis, New York Jets
4. Patrick Willis, San Francisco 49ers
5. Clay Matthews, Green Bay Packers
6. James Harrison, Pittsburgh Steelers
7. Nnamdi Asomugha, Oakland Raiders
8. Julius Peppers, Chicago Bears
9. Haloti Ngata, Baltimore Ravens
10. Ed Reed, Baltimore Ravens
és a cikk: link
több mint 14 éve
na nekik pont van különhát az NCAA ban a michigan érdekelne a legjobban!csupi4szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letöltenicsupi4a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekelJJ
http://mgovideo.com/downloads.php
(Ohio State, Illinois és Florida még ami biztos, kalózkikötőben található pár ND meccs, így hirtelen ennyi jut eszembe)

---
több mint 14 éve
hát az NCAA ban a michigan érdekelne a legjobban!szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letöltenicsupi4a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekelJJ
több mint 14 éve
szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letöltenicsupi4a nagyobb torrentoldalakon college és nfl meccseket limitáltan találsz, az NCAA-ben csapatspecifikusan tudok még mondani pár oldalt, ha érdekel

---
több mint 14 éve
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.Sobri JóskaHihetelne, hogy Andy sérója mennyire passzol a karján levő tigrismintához 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
szevasztok ! olyan kérdésem lenne hogy tud valaki egy jó oldalt és nem a tenyardtracker.comot (mert oda már nem lehet regelni)ahonnan lehet NFL és College Football meccseket letölteni
több mint 14 éve
gsn
3 548
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.Sobri JóskaA Rookie Premier alkalmával a meghívottak közül általában még senki sem rendelkezik szerződéssel akkor sem, ha nincs lockout. Elsősorban azért, mert a meghívottak nagy része az első vagy második körben kel el, és ők ilyenkorra még rendes körülmények között se nagyon írnak alá. Ami nagy különbség a mostani Rookie Premier és egy tavalyi között, hogy akkor már a számok fixek voltak, most meg nem azok.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 14 éve
Jó fotók vannak, de azért az érdekes, hogy van már mez, gondolom lesznek kártyák is, szerződés meg nincsen.
több mint 14 éve
a rookie premier nevű rendezvényről van a kép.az NFLPA facebook oldalán másik 50-60 fotó is látható