NFL csevegő
Mint ahogy OBJ kiesesere sem mondanam, hogy csak Kupp volt hasznalhato. Jefferson roppant alulertekelt jatekos, tegnap is volt legalabb harom total homaly labda, ami ment fele, de amugy megverte az emberet es nagy jatek lett volna. Eleg csak a vegere gondolni, Kupp elott fele dobott Stafford, harom meterrel fole dobta, amikor az ember negy meteres kornyezeteben sem voltak. Nagyon hasznos es okos jatekos, raadasuk nagyon jol blokkol. Vannak rola elemzesek is, hogy egyebkent baromira hatekonyan talalja meg a helyzeteket, hogy Kuppnak teruletet nyisson.És Jeffersonról meg sem említetted, mennyire jó időzítésben. Megoldotta, hogy a gyerek szülinapján az SB győzelmet is meg lehessen ünnepelni 😀
Stez
En a Rams szenvedeset tok siman McVay szamlajara irnam, aki masodik dontojeben kis tulzassal elete egyik legszarabb planjet es playcallingjat hozta ossze.
Mint ahogy OBJ kiesesere sem mondanam, hogy csak Kupp volt hasznalhato. Jefferson roppant alulertekelt jatekos, tegnap is volt legalabb harom total homaly labda, ami ment fele, de amugy megverte az emberet es nagy jatek lett volna. Eleg csak a vegere gondolni, Kupp elott fele dobott Stafford, harom meterrel fole dobta, amikor az ember negy meteres kornyezeteben sem voltak. Nagyon hasznos es okos jatekos, raadasuk nagyon jol blokkol. Vannak rola elemzesek is, hogy egyebkent baromira hatekonyan talalja meg a helyzeteket, hogy Kuppnak teruletet nyisson.
A szezon kapcsan meg azert hozzatennem, hogy Woods 9 hetig volt, OBJ meg utana, tehat az alapszakaszban vegig kiemelkedo supportja volt Kuppnak. A dontoben OBJ ugyan kiesett, de errol a reszerol mar irtam.
Ez a Rams egy tokeletes gepezet jelenleg Kupp szamara, kicsit nekem ez utott a Saints azon evere, amikor minden Michael Thomasrol szolt.
Ezzel nem azt mondom, hogy Kupp tul van tolva, dehogy, oriasi kiraly, zseni a srac, de semmikeppen sem feledkeznek meg rola, milyen supportja volt az idenyben, es mennyire alulertekelt sok tarsa, akinek az volt a feladata, hogy az o szenajat hajtsa. Persze ezert szep ez a jatek, mert minden a csapatrol szol, hogy egy gepezet hogyan kepest egyutt dolgozni.
Kb mar csak egy ellensege van, es az maga az edzo. 🙂
Arra gondoltam, hogy első meccstől az utolsóig folyamatosan konzisztensen 100 akárhány yard + TD meccseket produkált, megkoronázva ezt egy SB MVP és OPOY címmel, alapszakasz MVP szintet megütve. Ami a csúcsextra az az, hogy se Woods, se Higbee, se OBJ. PS játékosok maga körül, iszonyat szar helyzetben a Rams, drive-ok óta nem mennek előre egy lépést sem, erre kvázi egyedül (klasszis Stafforddal persze) végigviszi a csapatát TD-re, miközben folyamatosan duplázzák. A drive-ban kiharcolt sárgák meg a visszafújt valami elképesztő elkapással hozott TD-je már csak ilyen kis színes kategória. Szóval szerintem ma egy iszonyatosan nagy koronát tett statisztikailag minden idők egyik legjobb szezonjára. Ennél feljebb nem nagyon van, akkor sem ha ez egy másik éra. Ennél szerintem senki nem tud jobb szezont összerakni WR-ként statokban, végeredményben.Voltak ilyenek, hogy Moss, Megatron, Julio Jones, Jerry Rice és társaik, akiket amikor nézett az ember, azt hitte ennél nincs feljebb. Ennek ellenére azt állítom, hogy a vékony szőke 10-es Rams játékos minden idők legjobb, legkomplexebb WR szezonját produkálta.Hat nem tudom. Ilyeneket nem mernek kijelenteni. A mai NFL-ben mar annyira nyomjak a tamadokat, hogy konnyebb kitunni.
Cruyffista
Egesz egyszeruen nem lehet osszehasonlitani a regi idokkel, amikor az iranyitok 3000-3500 yardokat passzoltak, nem dobaltak szet az ellenfeleket, nem volt ennyire meghatarozo a passzjatek. Plusz mostmar ugye tobb meccset is jatszanak.
Meg lehetett nezni ma is a zebrak felfogasat, az elkapo lerangatta a corner facemaskjet, a vegeredmeny, 75 yardos td. Baromi nehez dolguk lett a DB-knek.
Regen azert konkretan verekedtek a jatekosok egymassal, engedtek a vedonek, hogy szetszedje a tamadot. Ez a mai flagfoci egesz egyszeruen "megkurtitja" szerintem a rekordokat.
Nagy zseni peldaul Kupp, de szvsz jo, hogy peldaul nem tudta megdonteni Megatron rekordjat. Ha mar komplexitas, akkor en Kupp helyett Donaldot mondanam, aki sok eve valami olyan emberfelettit muvel, amire nincsenek szavak, es valahogy tenyleg a sors keze, hogy most is o dontotte el az utolso jatekban a meccset, o ert oda, o akadalyozta meg kulcsszituban a Cincy haladasat. Nem tudom, hogyha minden idok legjobb vedojatekosarol kell peldaul beszelni, akkor nem o e az...
Stez
Ettől még a poszt legjobbjai közé nem tenném, talán az utóbbi 10 évet tekintve sem, kell még ahhoz 1-2 hasonló idény. De ez a szezonja nagyon durva. Donald viszont ahogy írod valóban all time great.
Jó, izgalmas offseasont 🥳☺️!
Voltak ilyenek, hogy Moss, Megatron, Julio Jones, Jerry Rice és társaik, akiket amikor nézett az ember, azt hitte ennél nincs feljebb. Ennek ellenére azt állítom, hogy a vékony szőke 10-es Rams játékos minden idők legjobb, legkomplexebb WR szezonját produkálta.Hat nem tudom. Ilyeneket nem mernek kijelenteni. A mai NFL-ben mar annyira nyomjak a tamadokat, hogy konnyebb kitunni.
Cruyffista
Egesz egyszeruen nem lehet osszehasonlitani a regi idokkel, amikor az iranyitok 3000-3500 yardokat passzoltak, nem dobaltak szet az ellenfeleket, nem volt ennyire meghatarozo a passzjatek. Plusz mostmar ugye tobb meccset is jatszanak.
Meg lehetett nezni ma is a zebrak felfogasat, az elkapo lerangatta a corner facemaskjet, a vegeredmeny, 75 yardos td. Baromi nehez dolguk lett a DB-knek.
Regen azert konkretan verekedtek a jatekosok egymassal, engedtek a vedonek, hogy szetszedje a tamadot. Ez a mai flagfoci egesz egyszeruen "megkurtitja" szerintem a rekordokat.
Nagy zseni peldaul Kupp, de szvsz jo, hogy peldaul nem tudta megdonteni Megatron rekordjat. Ha mar komplexitas, akkor en Kupp helyett Donaldot mondanam, aki sok eve valami olyan emberfelettit muvel, amire nincsenek szavak, es valahogy tenyleg a sors keze, hogy most is o dontotte el az utolso jatekban a meccset, o ert oda, o akadalyozta meg kulcsszituban a Cincy haladasat. Nem tudom, hogyha minden idok legjobb vedojatekosarol kell peldaul beszelni, akkor nem o e az...
mvp: miller
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
How they get footage of Kupp schooling Apple already? pic.twitter.com/TN2QK0gNlp
— JB 🐏 (@JB_Peeples) February 11, 2022
Calvinist Johnson
Randy Cross
Jerry Christ
Amen-Ra St. Brown
Bless Welker
😀😀
az igazi Hail Mary! jövőre draftolja a Saints 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Back-to-back MVPs for Aaron Rodgers 🏆 pic.twitter.com/nIcEobj1X9
— PFF (@PFF) February 11, 2022
Rams WR Cooper Kupp wins the 2021 Offensive Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/xd7XVajspw
Titans HC Mike Vrabel wins the 2021 Coach of the Year 🏆 pic.twitter.com/GmDOTFz092
Joe Burrow: 2021 NFL Comeback Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/uCEuZEJPiS
Micah Parsons: UNANIMOUS Defensive Rookie of the Year 🏆 pic.twitter.com/siGJirm1iR
Ja’Marr Chase: The 2021 Offensive Rookie of the Year pic.twitter.com/9aahT4X15e
T.J. Watt: The 2021 Defensive Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/sEQsAPsitq
Cowboys DC Dan Quinn has been named the 2021 Assistant Coach of the Year pic.twitter.com/Z8aVMKqnjy
Matthew99
Számomra azért van pár név, aki fura, hogy nem került be - sőt, majdnem mind.Wayne kapcsan mi magyarazat lehet? SB gyozelem, top 10 elkapas, top 10 yard.
tenorx
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Számomra azért van pár név, aki fura, hogy nem került be - sőt, majdnem mind.
Mit is csinált a jax védelem télorral?Nalam azert nem volt annyira egyertelmu a verseny Kupp es Taylor kozott. Csak a futokat tovabbra sem veszik komolyan.Matthew99Na ebbe a listába most nem nagyon lehet belekötni, szerintem egyértelműek voltak a győztesek.
Szokol
Stez
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Nalam azert nem volt annyira egyertelmu a verseny Kupp es Taylor kozott. Csak a futokat tovabbra sem veszik komolyan.Matthew99Na ebbe a listába most nem nagyon lehet belekötni, szerintem egyértelműek voltak a győztesek.
Szokol
Matthew99Na ebbe a listába most nem nagyon lehet belekötni, szerintem egyértelműek voltak a győztesek.
Back-to-back MVPs for Aaron Rodgers 🏆 pic.twitter.com/nIcEobj1X9
Rams WR Cooper Kupp wins the 2021 Offensive Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/xd7XVajspw
Titans HC Mike Vrabel wins the 2021 Coach of the Year 🏆 pic.twitter.com/GmDOTFz092
Joe Burrow: 2021 NFL Comeback Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/uCEuZEJPiS
Micah Parsons: UNANIMOUS Defensive Rookie of the Year 🏆 pic.twitter.com/siGJirm1iR
Ja’Marr Chase: The 2021 Offensive Rookie of the Year pic.twitter.com/9aahT4X15e
T.J. Watt: The 2021 Defensive Player of the Year 🏆 pic.twitter.com/sEQsAPsitq
Cowboys DC Dan Quinn has been named the 2021 Assistant Coach of the Year pic.twitter.com/Z8aVMKqnjy
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Kíváncsi vagyok lesz-e belőle vmi?Remélem eltiltják Bradyt!🤣
www.nj.com/giants/2022/02/roger-goodell-breaks-silence-on-brian-flores-lawsuit-against-nfl-giants-and-opens-door-for-overhaul-of-rooney-rule.html
dande
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
We decided to make Super Bowl logos fire again.
— B/R Gridiron (@brgridiron) February 9, 2022
Favorite one? 👀 pic.twitter.com/DnJtvbKtvt
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.