NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 722
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem csak a Giantst meg a NFLt, a Broncost meg a Dolphinst is. Ez kemény lesz.Former Miami HC Brian Flores is suing the NFL, the Giants, the Dolphins and the Broncos for alleged “racism in hiring”, and he includes texts from Patriots’ HC Bill Belichick in the suit as evidence. Lawsuit filed in Manhattan Federal Court seeking unspecified damages from the NFL.
több mint 2 éve
Ennyit a szenzációs Rooney Rule-ról
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Flores közben bepereli a Giantset és az NFL-t rasszizmusért. Egy komplett anyagot állított össze, amiben olyanok vannak, hogy Belichick 3 nappal az első NYG interjúja előtt értesítette (véletlenül?) hogy Dabollé a munka, a Dolphinsnál a tank évben lefizették hogy veszítsen meccseket, aztán házon belül fenyegették amikor elkezdtek győzni, stb.Megelőztèl.....szèp balhè lesz....
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Flores közben bepereli a Giantset és az NFL-t rasszizmusért. Egy komplett anyagot állított össze, amiben olyanok vannak, hogy Belichick 3 nappal az első NYG interjúja előtt értesítette (véletlenül?) hogy Dabollé a munka, a Dolphinsnál a tank évben lefizették hogy veszítsen meccseket, aztán házon belül fenyegették amikor elkezdtek győzni, stb.
több mint 2 éve
MC12
6 386
?Vicceltem 😊 és 2027re gondoltam, hogy elsőre beválasztják. Vagy csak 28ban mondjuk…erős idén a visszavonulók listája..
Majd 2027-ben, itt nincs olyan, mint Gretzky esetében az NHL-nél
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
?Majd 2027-ben, itt nincs olyan, mint Gretzky esetében az NHL-nél
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
MC12
6 386
Hof lesz-e és ha igen elsőre? 🤔 azért erős idény a mezőny…
Black_Adder
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Brady visszavonulásával a legidősebb aktív QB pedig nem más mint:több mint 2 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
vassadi
15 617
GM játékban egy hely továbbra is kiadó.
több mint 2 éve
ozibozi
17 220
képzeld el ha egy Baker Mayfield dobálna neki 5 futás után, néha pontosan, akkor mi lenne vele 😊Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik?Nem, korábban is volt 1000 yardos, 10 TD-s szezonja, meg 500+ yardos, 6 TD-s 8 meccse is, amikor elszakadt a térde.
zavi27
Csak nem mindegy, hogy Goff dobál az embernek, vagy Stafford.
somoskovig
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Nemtom, de én is azt néztem, hogy utána kb. már csak a lendülete vitte tovább aztán beleállt arccal a földbe, ő meg akkor úgy volt ezzel, hogy akkor ez a play ennyi, mert leért könyöke, térde.a 22-es meg az 55-ös játékos ütközésétől került a földreNézheted onnan is, hogy aki ilyen hülyeséget csinál az meg is érdemli, hogy lemaradjon a SB-ról.Az mondjuk nagyon beteg lett volna ha esetleg ezzel nyer a KC...azt nem èrdemelte volna meg a Bengalswww.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pDe ez megint olyan, hogyha felkell és befut, akkor meg megadják a TD-t...
Hmhm??? Nem tudom èn sem, meg nem rosszból...nincs is már jelentősège, de mindenesetre èrdekes....
dande
Nem értem, hogy lehet ennyire ezt elnézni, már az első visszajátszás során egyértelmű volt, hogy ez bizony egy fumble.
ZERO_L
..
dande
ZERO_L
nem csak eldobta magát
vagy az nem számít?
Adirotor
Viszont mivel nem értek hozzá az esés után, így igazából mehetett volna, ehelyett eldobta a labdát, amit értelmezhettek volna a bírók fumblenek is.
Viszont ha a bírók úgy ítélték meg, hogy feladta a playt (hisz feladta függetlenül attól, hogy talán mehetett volna tovább), akkor meg helyes ítélet.
Nézhetjük ezt akár úgy is, mint amikor a játékosok szándékosan nem mennek be TD-re, hogy lefuttassák az órát.
több mint 2 éve
Rynald
247
a Rams szar zászlói kapcsán kérdezem:Kinek a véleménye alapján dobálják az edzők a piros zászlót ilyen átvitte e a vonalon, lent volt e a térde szitukban?
Mindenki McVayt hibáztatja, de nekem nem életszerű, hogy ezt a pálya szélén a főedző dönti el szemre, mert ha nincs épp vonalban, akkor lehetetlen megmondani. És az a 20-40 mp sztem általában nem is elég idő arra, hogy ő maga visszanézze a játékot. Ezért azt gondolom, hogy ezt valaki olyan mondja a fülére, aki Tv-n nézi az előképet, és adott esetben gyorsan vissza is pörgetheti a szitut. Viszont ha így van (sztem így logikus), akkor nem McVay hibázott, őt csak átverték az emberei
több mint 2 éve
a 22-es meg az 55-ös játékos ütközésétől került a földreNézheted onnan is, hogy aki ilyen hülyeséget csinál az meg is érdemli, hogy lemaradjon a SB-ról.Az mondjuk nagyon beteg lett volna ha esetleg ezzel nyer a KC...azt nem èrdemelte volna meg a Bengalswww.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pDe ez megint olyan, hogyha felkell és befut, akkor meg megadják a TD-t...
Hmhm??? Nem tudom èn sem, meg nem rosszból...nincs is már jelentősège, de mindenesetre èrdekes....
dande
Nem értem, hogy lehet ennyire ezt elnézni, már az első visszajátszás során egyértelmű volt, hogy ez bizony egy fumble.
ZERO_L
..
dande
ZERO_L
nem csak eldobta magát
vagy az nem számít?
Szerkesztette: Adirotor
több mint 2 éve
Nézheted onnan is, hogy aki ilyen hülyeséget csinál az meg is érdemli, hogy lemaradjon a SB-ról.Az mondjuk nagyon beteg lett volna ha esetleg ezzel nyer a KC...azt nem èrdemelte volna meg a Bengalswww.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pDe ez megint olyan, hogyha felkell és befut, akkor meg megadják a TD-t...
dande
ZERO_L
..
dande
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Az mondjuk nagyon beteg lett volna ha esetleg ezzel nyer a KC...azt nem èrdemelte volna meg a Bengalswww.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pDe ez megint olyan, hogyha felkell és befut, akkor meg megadják a TD-t...
dande
ZERO_L
..
több mint 2 éve
www.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pDe ez megint olyan, hogyha felkell és befut, akkor meg megadják a TD-t...
dande
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 2 éve
Jöhet a 1/1 QB-k döntője!!Peyton vs Newton néhány éve
Volt már ilyen?
steelwolf
braxa88
This will be the second Super Bowl matchup to feature No. 1 overall QBs facing off, joining Peyton Manning vs Cam Newton pic.twitter.com/hfEuGlM9RL
— NFL on CBS 🏈 (@NFLonCBS) January 31, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Az egyik dobál a másik meg valami olyasmit csinál. Stafford egy NFL QB, Goff meg játszik mert nálunk nem cél a siker.Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik?Nem, korábban is volt 1000 yardos, 10 TD-s szezonja, meg 500+ yardos, 6 TD-s 8 meccse is, amikor elszakadt a térde.
zavi27
somoskovig
több mint 2 éve
Nem egy iowai vendégöltöző, de itt se a kényelem volt a fő szempontOtt még melegvíz sincs szerintem. 😀Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik? Most fogadjon az ember a Bengals ellen, mert úgysincs semmi esélyük megint idegenben?😊Amúgy a Bengals lesz a hazai csapat, a Rams cuccolhat át a vendégöltözőbe 😊
zavi27
r.baggio
somoskovig
Here is the visiting locker room at SoFi Stadium, which will house the Vikings on Sunday vs. Chargers. Former Raiders coach Jon Gruden called it a “maze.” Vikings coach Mike Zimmer called it a “mess” because there is no space to have a full-squad meeting. pic.twitter.com/olQ1v97Ztz
— Chris Tomasson (@christomasson) November 13, 2021
---
több mint 2 éve
Ott még melegvíz sincs szerintem. 😀Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik? Most fogadjon az ember a Bengals ellen, mert úgysincs semmi esélyük megint idegenben?😊Amúgy a Bengals lesz a hazai csapat, a Rams cuccolhat át a vendégöltözőbe 😊
zavi27
r.baggio
több mint 2 éve
www.sportingnews.com/us/nfl/news/andy-reid-challenge-joe-mixon-fumble-bengals-chiefs-officials/11601rmkbww9w14ayn8pswwb9pHmhm??? Nem tudom èn sem, meg nem rosszból...nincs is már jelentősège, de mindenesetre èrdekes....
több mint 2 éve
Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik? Most fogadjon az ember a Bengals ellen, mert úgysincs semmi esélyük megint idegenben?😊Amúgy a Bengals lesz a hazai csapat, a Rams cuccolhat át a vendégöltözőbe 😊
zavi27
---
több mint 2 éve
Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik?Nem, korábban is volt 1000 yardos, 10 TD-s szezonja, meg 500+ yardos, 6 TD-s 8 meccse is, amikor elszakadt a térde.
zavi27
több mint 2 éve
Cooper Kupp idénre lett csak ekkora fantasztikus, ellenállhatatlan játékos, jól rémlik? Most fogadjon az ember a Bengals ellen, mert úgysincs semmi esélyük megint idegenben?😊