NFL csevegő
Irigylem a gondjaitokat 😉😆😆😆Ez a mai nekem azért volt izgibb reggel, mert nem tudtam az eredméynt.Ezzel én is így vagyok, amikor nem tudom élőben nézni,vagy visszanézni az egész meccset 😁
Ennek kapcsán én örülnék, ha a hivatalos YouTube highlightsokban nem mindig a győztes egyik momentuma lenne a nyitókép, így elspoilerezve az egészet.
zacknorb
Eléggé zavaró hogy ha felmegyek youtube ra, és vissza akarom nézni az összefoglalót, akkor a győztes csapat egyik képe lenne a nyitókép, ezért inkább asszonyt kérem meg ilyenkor hogy indítsa el, és ne mondja el mi van a kezdőképen 😀
De tényleg nem tudom hogy ez direkt van így,vagy csak a YT állítja be magának,de egyetemi focinál is ugyanez a helyzet.
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Ez a mai nekem azért volt izgibb reggel, mert nem tudtam az eredméynt.Ezzel én is így vagyok, amikor nem tudom élőben nézni,vagy visszanézni az egész meccset 😁
Ennek kapcsán én örülnék, ha a hivatalos YouTube highlightsokban nem mindig a győztes egyik momentuma lenne a nyitókép, így elspoilerezve az egészet.
zacknorb
Eléggé zavaró hogy ha felmegyek youtube ra, és vissza akarom nézni az összefoglalót, akkor a győztes csapat egyik képe lenne a nyitókép, ezért inkább asszonyt kérem meg ilyenkor hogy indítsa el, és ne mondja el mi van a kezdőképen 😀
De tényleg nem tudom hogy ez direkt van így,vagy csak a YT állítja be magának,de egyetemi focinál is ugyanez a helyzet.

Poloska vagyok.
Most már azt is megtudhattuk hogy az nfl "2-0"-ja a 3-16-os állás 🤣A miènk is hasonló volt a Colts ellen ,🤪 jó ott asszem 13-3 utan lett 13-10 ès úgy fordítottunk.
2 meccsen egymás után nagyjából ugyanolyan forgatókönyvvel ugyanaz az eredmény született, ez se semmi...
davemayer
Szerkesztette: dande2
2 meccsen egymás után nagyjából ugyanolyan forgatókönyvvel ugyanaz az eredmény született, ez se semmi...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
Én Les Milest és Dana Holgorsent szeretném, a sajttájok nagyon viccesek lennének. 🤭Remelem jövőre Brady és Gizike lesz a két HC.
🤘gaben🤘
somoskovig

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
"Dallas has more points this quarter than Denver has all season."@Derek_Wolfe95
r.baggio
Tom Brady threw 2 TD’s in 3 minutes. The Broncos haven’t scored a TD in 120minutes.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Dolphins vs Chargers SNF (8:20pm ET)
Chiefs vs Broncos 4:05pm ET
Poloska vagyok.
Na majd vasárnap megláttylyuk! 🤣Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
Point differentials by division:
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) November 28, 2022
AFC East: +207
NFC East: +169
AFC North: +5
AFC West: +5
NFC West: -46
NFC South: -91
AFC South: -117
NFC North: -132
dande2
warr_b
nagir
Na majd vasárnap megláttylyuk! 🤣Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
dande2
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Since I'm on a Peyton kick
— Dave Rappoccio (@DrawPlayDave) November 29, 2022
here's Peyton Manning as a Pokemon pic.twitter.com/3SgXRdvx5A
Vadkelet 😛Kár hogy a nyomi Giants lehúzza 😀
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
A hét képe?Én már a Choose Love feliratú sisakoknál is éreztem, hogy ezzel igazából a Packersnek akarnak üzenni.
iktriad
Ja és a miheztartás végett meg az arányok kedvéért, elég jó három napja volt a FOX-nak nézettségügyileg:BMW-ből is több van mint Jaguar-ból
Cowboys vs Giants - 42 millió néző
USA vs Anglia - 15 millió
Ohio State vs Michigan - 17 millió
Az NBA Finals és az MLB World Series meccseit átlagosan kb. 12 millióan nézték kint az Államokban, a Stanley Cup az 5 milliót se érte el.
r.baggio
Cowboys vs Giants - 42 millió néző
USA vs Anglia - 15 millió
Ohio State vs Michigan - 17 millió
Az NBA Finals és az MLB World Series meccseit átlagosan kb. 12 millióan nézték kint az Államokban, a Stanley Cup az 5 milliót se érte el.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Alig pár hete halt meg a Nazareth énekese
youtu.be/soDZBW-1P04

---
Nyilván te jobban ismered őket, de nekem Shaw azért ilyen kiemelkedő, mert abszolút a HC matériát látom rajta motivation/culture szinten, aztán lehet kell már mellé egy OC.Hány NFL edzőt rúgnátok ki azonnal David Shawért?2+1 (Hackett, Mcdaniels és Saturday)
tenorx
De Shaw mellett, Pat Fitzgeraldhoz hasonlóan, eléggé elment a játék
r.baggio
a sok faszság mellélövés mellett úgy tűnik néha igazam is van 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
agyi gondjai eddig is voltakCsak simán leszállították mert azt hittek egészségügyi problémája van és nem bírja ki a repülést. Nincs semmilyen ügy kb.Na eddig tartott az OBJ tour?Remélem
From Miami-Dade Police on Odell Beckham Jr. being removed from a flight this morning: pic.twitter.com/ieD40w4wkv
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 27, 2022
dande2
🤘gaben🤘
Wester