NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
nem ér ennyit...
Wyatt
Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...

Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a téma
Wyatt
Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"
tenorx
Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.

Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Ha arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃
Nemes samu09
egyébként ha a late hitekért nem 15yard hanem kiállítás járna, akkor nem tartana itt a liga
tuának se lenne szétverve az agya, és a szent QB-kat se védenék ennyire

ki nem szarja le a 15yardot ha az ellenfél legfontosabb játékosát szétverheti, a retorzió marha kevés ilyen helyzetekben
több mint 3 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Kinek mi az erőssége/gyengesége 5 hét után?
több mint 3 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 558 — I like the Texans, I like who we are
nem ér ennyit...
Wyatt
Nekem ez most csak annyiban volt èrdekes, hogy valóban mennyit változott a játèk, a hozzáállás. Nem legitimálva azt, hogy az első volt az aztán az igazi, ès ez meg...

Lehetett volna itt bármelyik QB illetve èppensèggel csak azért nem, mert egyik se játszik olyan règóta 😉
dande2
Ja nem neked reagáltam, csak írtam egy hosszabbat, aztán inkább kitoroltem, mert nem ér annyit a téma
Wyatt
Hát de akkor minek írtál ide bármit is, a "nem er ennyit..." így kb olyan mint a "Gilébeg eppől a dzsopordpól 😕"
tenorx
Gondoltam megjegyzem a felvetett témával kapcsolatos problémáimat, aztán utána inkább úgy voltam vele, hogy ez ennyit (es a várható reakciókat, és felesleges idegesítest) nem ér, és töröltem.

Vedd úgy, hogy nincs ott semmi, és mindenki élvezze azt, amit csinál a továbbiakban is
Wyatt
Ha arra akartad kihozni, hogy ez komolyan egy rtp volt, akkor tényleg nem ért ennyit 😃
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
Minden bántó, kárörvendő szándèk nèlkül, azzal az alázattal, hogy ez mèg vátozhat is....

több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2
Wyatt
tenorx

Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2
Wyatt
több mint 3 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 528 — Big Penix Energy
Itt a következő:

Matthew99
szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.

félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
Ez szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.
Matthew99
én a fejre történő ütésekről beszéltem, a teljes testsulyos szabályt én sem szeretem, mert faszság, sok esetben kivitelezhetetlen és a védőkre nézve sérülésveszélyes
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
Itt a következő:

Matthew99
szabálykönyv szerint ez legalább szabálytalan, a védő a teljes testsulyaval ranehezkedik a QB-ra. Jarrett sackje Brady-n viszont pont fordítva volt, direkt úgy fogta, úgy estek, hogy maga Jarrett legyen alul, egy tök szabályos sacket intéztek el roughing-gal.. hogy direkt-e, vagy Boger ekkora határ balfasz, nem tudom, nem is érdekel ez a konteo része.

félreértés ne essék, a dande által linkelt videón lévő tackle nekem nem hiányzik, főleg az azóta történt rengeteg öngyilkosság, haláleset tudatában. Aki (csak) ezekért az ütésekért néz focit, váltson MMA-ra. De akkor gy szabályos és tényleg "ártalmatlan" sacket lehessen már véghez vinni Brady-n is.
dancogo
Ez szabálytalan??? Hova az anyjába essen a védő??? Vagy a levegőben kellett volna irányt változtatnia? Ez a baj ezzel a szabállyal és van aki még hangoztatja is, hogy jó.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Itt a következő:

Matthew99

több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 290 — Invisible man
Itt a következő:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
nem ér ennyit...
Wyatt

dande2

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 419 — Így remélem megfelelek nektek.....
nem ér ennyit...
Wyatt

több mint 3 éve
nem ér ennyit...

Szerkesztette: Wyatt

több mint 3 éve
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 185
Nem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
ha kiesik a labda a kezéből közben, akkor azért lehet incomplete passnak ítélik
Black_Adder
Ez az úgynevezett Fuck Rule
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
Nem találtam róla videót, de a Titans-Commando meccsen volt egy még röhejesebb RTP, ha jól emlékszem Jeffery Simmons épp, hogy hozzáért a QB-hoz, miután eldobta a labdát.
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda
Black_Adder
jah de ha felveszi akkor, fumble-recov-1st down

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 465
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp
Negritis, a vajda

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 721 — The Mathematician
Duff
jó, de itt el se dobja 😊
szal kvázi a sack = rtp

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Duff Seattle Seahawks 3 445
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 925 — Deion Sanders for president!
így minek lejátszani a meccseket?

r.baggio
ezen meglepődni.....

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550

r.baggio
Hat ez vicc baszki...
Zsellértelkes Vrij
Dehát ez tombrédi a nemzet kincse...
Hanni
jövőre már vége ennek szerencsére
Kúrfürst briareos
szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.
#miccccsodasportember
peach
sőt fektében még Jarrett felé is rúg

"The defender grabbed the QB and unnecessarily threw him to the ground." Ez a hivatalos magyarázat.

akkor ezek még nem láttak Aaron dirty Donaldot sackelni, minden 2-3. sackjénél földbe küldi úgy a QBt h csoda nem marad nyoma talajon...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993

r.baggio
Hat ez vicc baszki...
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
szerintem a legalja az egészben ahogy a GOAT egyből megy rinyálni a zebrának, majd miután megsúgják neki, hogy nyugi, egyértelmű rtp akkor önelégült fejjel mutogat, hogy nyugi van gyerekek, megyünk tovább.
#miccccsodasportember
peach
Ugyan, elég régóta csinálja ezt ő is, meg a többi a QB is.
Nyomás alá helyezi a bírákat, aztán azok vagy beveszik vagy nem.

Itt maga az ítélkezés szar, mert nem konzekvens, hanem a bíróktól függ mit hogyan ítélnek.
Lúdas Solymi
ezt konzekvensen nem lehet fújni, mert akkor minden tackle-re sárgát kéne dobni. Sokat elmond erről az esetről, hogy Hanson is kikérte magának aRZ stúdióból, a kommentátorok sem tudták védeni a hívást, pedig ők általában próbálják megmagyarázni a hülyeségeket is
dancogo
Tény, ezt így visszanézve elég nevetséges.
De ez betudható a Brady faktornak, kb. mint anno Manning vagy Rivers, stb.
Amíg a bírók hagyják magukat befolyásolni, addig nem lehet vele mit csinálni sajna.
több mint 3 éve

r.baggio
Hat ez vicc baszki...
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach

Itt maga az ítélkezés szar, mert nem konzekvens, hanem a bíróktól függ mit hogyan ítélnek.
Lúdas Solymi
ezt konzekvensen nem lehet fújni, mert akkor minden tackle-re sárgát kéne dobni. Sokat elmond erről az esetről, hogy Hanson is kikérte magának aRZ stúdióból, a kommentátorok sem tudták védeni a hívást, pedig ők általában próbálják megmagyarázni a hülyeségeket is
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993

r.baggio
Hat ez vicc baszki...
Zsellértelkes Vrij
Hanni
Kúrfürst briareos
#miccccsodasportember
peach

Szerkesztette: Lúdas Solymi