NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Itt a magyarázat, csak az a baj, ha ezt a "technikát" alkalmaznák a védők és mondjuk nem sikerül teljes precizitással végrehajtani, abból 1-2 atletikus irányító simán kifordul...Roughing the passert fújtak olyan esetre is, hogy a védő full erőből két kézzel mellkason lökte a QB-t, aki földhözbaszta a fejét. Valójában nem tudom, hogy ez legális-e, mert ugye laza agyrázkodás lehet.
twitter.com/NFLFootballOps/status/1045361569813733377
ZERO_L
Viszont az új szabály miatt a szemből érkező védőnek ki kell fordulnia oldalirányban, amiből már ACL-szakadás is lett a védőnek. Mondjuk nem tudom, h az irányítónak mennyire esik jól, ha "magával csavarja" őt is...
Gyakorlatilag teljes sebességgel nem ütközhetsz, mert a fizika törvényeinek ellentmond, hogy ilyenkor visszavegyél a testsúlyod okozta tömegterhelésből.
több mint 7 éve
London Jaguars?😀
több mint 7 éve
Itt a magyarázat, csak az a baj, ha ezt a "technikát" alkalmaznák a védők és mondjuk nem sikerül teljes precizitással végrehajtani, abból 1-2 atletikus irányító simán kifordul... twitter.com/NFLFootballOps/status/1045361569813733377

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Episode 2
Black_Adder
twitter.com/GetUpESPN/status/1044946096240435200
nem olyan jó, mint az előző, de minél többen űznek gúnyt belőle, annál nagyobb az esélye, hogy megszabadulunk tőle.
| Mondjuk előbb fogják teljesen betiltani a sacket vagy úgy általában a védekezést |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
nem mertem rákattintani,m azt hittem valami ruszki bot, azok szoktak ennyi linket egyszerre beágyazni :dEz mehetne az aranyköpésekbe guyz.
eaglesmcnabb
több mint 7 éve
2012 óta nézek NFL-t és vagyok Browns drukker, de ez az 1-31 után éreztem h eljött az idő egy kis hypera, meme áradatra, statok megosztására, pletyka nyammogás, hátha átértékeli a világ drága csapatomat 😀😀😀www.facebook.com/hunbelieveland/Az oldal létrehozása: 2018. augusztus 18.
#bandwagon
P@trik
És azóta három meccset lejátszva sincs negatív mérleg a csapatnál! Most mondd, hogy nem vonzották be a szerencsét 😀
Wyatt
több mint 7 éve
www.facebook.com/hunbelieveland/Az oldal létrehozása: 2018. augusztus 18.
#bandwagon
P@trik
És azóta három meccset lejátszva sincs negatív mérleg a csapatnál! Most mondd, hogy nem vonzották be a szerencsét 😀

több mint 7 éve
Újabb jövőkép az NSO-ról (bocs):Brady nem lesz fiatalabb, amivel a pontossága/karereje csökken. Nincs egy erőfutó, akivel menne az sokszor hívott középső futás így az opciók csökkennek. Az elkapószekcióból hiányzik a tehetség, Edelman visszatérése javítani fog de egy fecske nem csinál nyarat. Gronk nagyon maximum 8. hétre összeszed egy szezon végét jelentő sérülést. A védelemről egyszerűen nem elég bajnoki címhez, középszerű csak. A Pats wild card vagy esetleg utána lévő körben búcsúzik hiszen reálisan csak az AFC 3-5. legerősebbje közé tartozik. Szezon végén Brady, Gronkowski bejelenti visszavonulását majd a következő évben playoffba sem jut a Pats és az öreg Bill mester is visszavonul. Így múlik el a világ dicsősége.
több mint 7 éve
Eddig, lesz ezen még szopózás főleg a playoffbantwitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Jó a videó, de az nevetséges, ahogy ezt az új szabályt alkalmazzák és tényleg Clay Matthews a legnagyobb elszenvedője.
Black_Adder
Egon
több mint 7 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Jó a videó, de az nevetséges, ahogy ezt az új szabályt alkalmazzák és tényleg Clay Matthews a legnagyobb elszenvedője.
Black_Adder
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 7 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 7 éve
Összefoglalók:Történelmet írtatok! Gúglizz rá az "agyondominálta" szóra! Nekem elsőre egy balul elsült S&M parti jutott róla eszembe... jó meccs volt ezek szerint? 😀
part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
part2: fuzovelkifele.com/2018/09/ez-meg-mi-volt-minnesota/
part3: fuzovelkifele.com/2018/09/peterson-feltamadt-mahomes-tovabb-szarnyal/
snf: fuzovelkifele.com/2018/09/amikor-a-lions-agyondominalta-a-patriotst/
katonadani
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
Összefoglalók:nem mertem rákattintani,m azt hittem valami ruszki bot, azok szoktak ennyi linket egyszerre beágyazni :d
part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
katonadani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
MNF beharangozó: fuzovelkifele.com/2018/09/mi-a-tartosabb-a-fitzmagic-vagy-a-steelers-rossz-szeriaja-mnf-beharangozo/
több mint 7 éve
Összefoglalók:part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
több mint 7 éve
Komolyan be akartam írni meccs előtt hogy nap megkoronázása az lenne ha még a Pats szívna. Errre mit látol így felkelve 😛?
több mint 7 éve
Thomas Gabrielt kell letartóztatni.Ez egy tűzvész!Amit a Falcons RedZone TD-i indítottak be! 😆
peach
steelwolf
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ez egy tűzvész!Amit a Falcons RedZone TD-i indítottak be! 😆
peach
több mint 7 éve
Ez egy tűzvész!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Most csináljanak egy önBot támadást és akkor elhisszük nekik 😉